Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Fetelor si in Craiova vremea e nasoala, dar eu il scot acum un pic pe pitic. Va pup si sper sa revin dupa plimbare

Alexandra

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

L-am filmat acum nitel pe Mati, sa vedeti cum se deplaseaza el, dar incarca ingrozitor de greu..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Neatza fetelor la pranz!!

Bianca a dormit ieri de la 6 pm la 11 pm. am trezit-o la 8.30 sa-i dau sa manance, apoi la 11 noaptea era fresh!! imi venea sa urlu. pana la 12 si ceva a chirait incontinuu, a mancat la 11.45 si a trebuit s-o iau in pat s-o adorm caci nu am reusit sa o adorm in patut. toata noaptea s-a fosnit. am crezut ca innebunesc. nush ce se petrece dar incepe sa manance cam prost. acum la 11 am abia a mancat 140ml cu pauze dese. ma gandesc ca ori are o afta ceva in gura ca tot plange si refuza bibe sau - am obs ca tot musca orice si pe mine - oare ii ies dintii? la bebeii vostrii cum a fost cand au iesit dintii - cei care au?

Mergi la inceput

Bratafel, la David nu am stiut cind i-au aparut dintii, nici un simptom, nimic...IAr acum la Matei la fel...nu-mi dau seama de ceva schimbat

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

inseamna ca o fi alta cauza de e asa agitata. am sa o mai urmaresc.

voi de unde a-ti luat costum mos craciun? de la mothercare? sau din alta parte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, ce scumpe sunteti, va multumesc ptr urari: camiM, iulia, gabitzam, simonacip, cleo, lorich, mihaser, mi_bebelina, aimee79 (bineinteles urarea e valabila si ptr bebe alex, sa fie sanatos, mancacios si sa va iubeasca mult, sa va aduca numai bucurii)...
Fata mea se tine de surprize (nu merge de-a busilea - felicitari bebicilor voinici care o fac deja, ea se chinuie de cateva zile, ridica de fund suuuuus de tot, dar se prabuseste - ditamai grasa o sa aiba de furca sa ridice tonele pe 2 picioruse) asa... dar adineauri a zis de 2 ori "mooaa mooaa", e o scumpa mi s-a strans inima... Bine, stiu ca e ceva involuntar, la fel cum zice buu buu, baa baa... dar m-am emotzionat...
Cleo... 1/2 de an din viata mea s-a duuuuss... nici eu nu stiu cand dar stiu cum: cu emotii, cu zambete, cu lacrimi, cu nervi dar si cu fericire multa pe care nu o poate face uitata o soacra acra sau niste plansete isterice... Juma de an s-a dus frumos, pot eu sa spun pana acum... Astept sa mai treaca timpul (ca asta facem toata viatza) sa ma bucur de Eva, de clipele ce vor urma, de rasul ei, de shotiile ei, de perlele ei, de alergatul ei prin casa, de toata fericirea pe care o aduce un copil. As putea sa spun ca fata mea m-a invatat sa iubesc cu o profunzime a sentimentelor care nu credeam ca exista. Totul a devenit mai intens din ziua de 4 mai. Si ii multumesc pentru asta.
Iulia, ce haioasa ai fost tu cu concursul ala de miresici... pai bine, bre, data viitoare sa ne dai linkul din timp sa te votam ai auzit???
Laura, imi pare rau ptr febra lui Mirci... Of, of, pupic si sa treaca repede-repede!!!

Vai ce nervi imi face calculatorul asta............. dar e ceva ciudat ca yahoo! merge, dar forumul nu...... imi spune cannot find server........ ce porcarie, imi face calculatorul asta la nervi de nu mai pot...

Wow aime, cat doarme puiul tau!!!! Dar peste zi doarme?

O sa mai pun cateva poze facute in weekend.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza!

Ma lasa Iasmi sa scriu putin...inainte sa o scot afara.

Eva de Ylari! La multe lunitze inainte!

Alysh pentru aniversarea de ieri. Taaare dragutz sotul! Sa te intreb ceva: cat ii dai femeii aleia care-ti face menajul? Sunt curioasa pentru ca ai zis ca si calca!

Simona pentru Matei umblaretz! La fel si Aimee...bravos! De acum despre asta o sa vb...si despre dintisori!

Gaata...am scris si eu!

Aaaa..vroiam sa zic de ieri. Chestia cu datul afara cu limbutza a linguritei sau a oricarui obiect ce intra in guritza lor (obiect solid) se numeste reflex de extruziune. Este normal si este reflex de aparare. Pentru a nu se sufoca cu orice le-ar intra in guritza si nu este lichid. Nu dispare total decat dupa varsta de 1 an...deci nu e semn ca nu e pregatit copilu' sa pape solide!

Imi mai amintesc maine...ce vroiam sa zic azi!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Mihaser Votat si eu gradinarul..Doamne DOamne ti-a sarit inima cind au cazut ghivecele peste el, asa-i??
Ylari La Multi ANi Evei!!!!
Fetelor v-am spus ca Mati merge de-a busilea? A inceput timid asa cu salturi mici, acum ajunge unde vrea el...Mi-e o frica sa-l las singur...si in patul lui e tine cu miinile d emarginea patului si se ridica in genunchi...e fantastic. David nu facea chestii d-astea

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Vai ce baiat mare . Abia astept sa vad si eu pitica de-a busilea, noi deocamdata stam pe burta si dam din maini si picioare in aer, avem fundu greu.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Gata , am reusit, uitati-l deplasandu-se

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Gata , am reusit, uitati-l deplasandu-se

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mi-au dat lacrimile, pe bune....ce scumpel e el...Fiica-mea a progresat la capitolul vorbit.....da-da-da, te-te-te, me-me-me....dar usor-usor va ajungem noi. De-abia astept sa vina sotul de la serviciu sa i-l arat pe Mati.......

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput