Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 9
bratafel spune:
Simonacip - Doamne ce dragutz e Matei. iti vine sa-l mananci. acestea sunt clipe de neuitat. e un dulce!!!
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Gata , am reusit, uitati-l deplasandu-se Simona, mami de baieti David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
Wow...la laptop vrea el sa ajunga...asa face si Eli...se intoarce in toate sensurile(face spagat, se ridica in maini sau intr-o mana) si se deplaseaza sa ajunga la ce o intereseaza....si cand ajunge pe marginea patului...capul in jos...si buf cazatura...Sa ai mare grija!
Alexandru! Sa cresti mare si mumos! Aimee poze pls!
Doloress cum imi fac un pic de timp ma uit si pe pozele voastre si pe ale lu` Ralu!
Fetele am niste draci...servetelele mele umede nivea sensitive au parabeni! Sper ca alea baby love nu au!
MissParker spune:
Ziua buna tuturor!
Am pus si noi pozici noi AICI
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker Ziua buna tuturor! Am pus si noi pozici noi AICI Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) Poze cu noi |
ce frumoooos este, Miss............ Frumos frumos!!!!!! Doamne, are dreptate cine zice ca avem bebei frumosi la odiseea asta!!!!!!!!! Mi-a placur aia cu : dragostea DIN OCHI
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
YLARI spune:
Si eu am mai pus cateva poze in albumul "Octombrie 2008".
Fetelor, care stiti cum sa iau calciu? 10 zile / luna? Deci vreau sa il iau eu, nu sa il dau la bebeluna. Parca erau cateva reguli: in lunile cu R, 10 zile pe luna, si sa nu fie in per menstruatiei. E ok?
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
aimee79 spune:
Ne-am intors de la plimbare, e nor,dar e caldutz.Acum pun piticel in scaun si mergem sa gatim un pic.
Ylari multumim de urari si va dorim la fel. Alexandru doarme si ziua de vreo 2-3 ori, dar nu foarte mult.
Simonacip e un dulce puisorul tau si Alexandru face la fel o sa incerc sa pun si eu poze sau un filmulet
Mihasermultumim de urari si . Sper sa reusesc si eu sa filmez puiul mic.
ziceam ca pun Alutzu in scaunel sa mergem sa gatim ,dar intre timp a adormit...i-a priit plimbarica.
Alexandra
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79
Alysh spune:
Miss, copilul asta al tau e prea frumos, mult prea frumos!
Am uitat sa spun si eu LA MULTI ANI EVA SI ALEXANDRU!!!, SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII!
Simo, m-ai lasat paf....cat a putut progresa Matei....sunt curioasa cand se ridica si Vlady, abia astept!
Vlady
Alysh spune:
Ylari, eu iau vreo 15 zile pe luna (o zi da una nu) Calciu Additiva cu vit D3 (e cel mai bun/ eficient) dupa parerea mea. Nu conteaza dc am sau nu menstruatie, merg inainte. Eu am si un deficit de calciu si de accea iau mai mult.
VAzut poze cu bebeluna, scumpa foc printesa ta!
Vlady
Reallaura spune:
Sis m-ai terminat! Am ras de deplasarea lui Mati stilul aruncat...de nu se poate
Miss superb David al tau!
Aimee bine ai revenit!
Bratafel nici al meu nu prea papa.oooof
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
MissParker spune:
Doua nopti de cosmar, in care David s-a (si m-a) trezit la 2 ore plangand de foame, iar intre acele ore se frichinea, se mai trezea tipand si adormea apoi la loc (iar eu nu ), deci sunt t-e-r-m-i-n-a-t-a !!!!!! Mai, nu mai pot!! Deci se trezeste plangand (el care de foame se frichinea si-si baga doar degetele in gura), il ridic ca sa ragaie, nu ragaie, il pun la loc si plange in continuare, cu furie... Suzeta o scuipa, nu-l pot linisti decat cu sanul, dupa 10 minute adoarme si ma mai lasa cate 1,5 ore in liniste, dupa care iar il apuca... Ce puseu o mai fi si asta, doamne? Ah, si am constatat ca il trezesc si eu de fiecare data cand ma intorc de pe o parte pe cealalta, cand nu mai pot de picioare amortite si dureri de coapse
Azi m-am gandit sa-i dau mai multa completare ziua, sa-i umplu stomacul, sa vad cum se comporta la noapte. Daca nici asa nu-i bine, in weekend monteaza Bogdan patutul si il exilam in camera lui de acum, ca nu mai pot!! Nu mai am putere, nu mai pot! Si-asa mai sunt maximum 4 saptamani pana incepem cu diversificarea.
Vianne, ce cadou frumos din Brazilia primit Stefana, o facem dansatoare pe Copacabana
Nicole, si eu tre’ neaparat sa-mi cumpar umidificator, ca si eu m-am trezit cu nasul uscat... si nici nu a venit frigul ala serios, cand vor dudui caloriferele...
socrate, vad ca tot mana in mana mergem Citisem ca te-a rasplatit cu o noapte de vis si ma pregateam sa ma bucur, apoi ai continuat „din ora in ora“ Aoleu, ce ne facem, mai fetelor, ca eu am ajuns la capatul puterilor!!
Andrada, si eu ca si tine cu nedumeririle si temerile legate de intarcare: dau formula = scade productia mea, nu stiu cum sa mai procedez si cat sa-i dau ca sa doarma mai bine noaptea si sa nu se intarce nici de tot, eu dau in continuare cu ceaiuri de stimulare a productiei, beau mere cu maltz etc.
Cleo, la horoscopul defectelor la Raci i-am recunoscut si pe fostul meu sot si pe cumnatica mea „draga“, exact asa sunt, neica, de-aia nu voiam eu copil Rac Hehehe, acu’ esti si mai inteleapta, cu noua masea de minte, nu?
Doloress, bine-ai revenit! Ne-a fost dor de voi Era de asteptat ca Patrick sa se resimta la un drum atat de lung, dar bine ca si-a revenit dupa aceea, iar tu ti-ai incarcat bateriile de dragoste cu sora ta (ce frumos spus ). Pacat de vreme, ca n-a fost cum va asteptati... Am vazut poze SUPERBE cu un baietel MINUNAT!! Multumesc pt. articolul despre clorul din piscine, am sa ma interesez neaparat cum e la cursul asta unde vrem noi sa ne inscriem...
Belleane, te inteleg cu trezitul noaptea. Ai toata compasiunea mea
Iulia, da-i mai des suzeta sotului, poate-i trec nervii
Ralu, spor la treaba si la gimnastica! spuse Felicia bagand inca doua praline in gura In rest, sa-ti fie rusine, eu innebunesc cand aud de greutati din alea sub numarul de centimetri, pai eu daca ajung la 61 ma fac futumudiel
Laurita, din nou multa sanatate lui Mirci, sa dea Dumnezeu sa scape cat mai repede de toate simptomele astea pacatoase
Va las, lucrez la un montaj pt. cea mai buna prietena a mea, implineste 40 de ani pe 23 luna asta si ma grabesc sa-l termin, sa comand si DVD-ul, sa fie un cadou frumos...