Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 18
Mirtha spune:
La cit am fost de bagata "in priza" dupa ce am iesit din spital...cred ca si daca am facut-*o tot nu am realizat.
Cred ca pina acum optiunea steriletului ramne cea mai practica. Pina face Pitica un an chiar nu vreau sa bag patile pe baza de hormoni , nici cauciuc nu vreau sa folosim pt. ca distruge flora vaginala si nu numai pe aia si nici de riscat nu vreau sa risc pe calendar sau nu stiu ce intreruperi. Mamai informez si vedem cum vom face.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra mirtha nu stiu daca e musai sa ai baby blues. daca nu il facusi pana acuma cred ca ai scapat. sau nu ti-a scapat gelul de dus pe jos relativ la sterilet noi am discutat dupa ce am nascut pe laura ideea unui sterilet cu hormoni(mirena) insa numai dupa ce termin cu alaptatul. pentru 1 an nu stiu daca e cazul insa, la mine era ideea sa astept 2 ani. da, dupa ce il scoti totul revine in normal. ALRA 35+ Vacanta cu Laura in Romania |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Z_IULIA spune:
Ultimul eco l-am facut la 25 de saptamani si nu mi-a spus nici o greutate. Doar ca ecografiec e mai mic cu o saptamana si 3 zile. Acum eu il simt ff mareeeee. Cred ca a recuperat. Maine imi iau rezultatul analizelor si voi merge l;a ginec si o sa vad ce imi mai spune. 
Scuze de intarzierea raspunsului.
| citat din mesajul lui bionda ZIulia avem acelasi dpn ce greutate a avut bb-ul tau la ultimul eco? Polia ![]() bebele meu |
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
Mirtha spune:
Mah la ce varza de informatii ies din cdele doua ecografii mi se pare normal sa fi suparata. Hai ca nu mai este mult pina pe 17.11 .Eu zic tot asa ca va fi ok cu toate vestile astea confuze , contradictorii.
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Mdeci....diferente eco grafie Euroclinic herghe - Mediplus 1. placenta grad 2-3,GRAV se impune cezariana - placenta grad 2, normala, functionala ![]() 2. bebe mai mik cu 8 zile - mai mik cu 3 SAPT ![]() ![]() 3. greutate 2500 sapt trecuta - 2500 si sapt asta??????? ![]() ASTA DESI TOATE MASURATORILE DE AZI DE LA MEDIPLUS SUNT MAI MARI CA SAPT TRECUTA....SI BEBE IESE MAI MIK CU 3 SAPT???...EU CE SA INTELEG???... ![]() Bravegirl......dar tu cand ai de gand sa nasti de ai zis inainte de 17???.....ori ma grabesc eu...ori mai rezisti tu... Carmendu...incerci sa ma dai jos de pe 17.11????neeeea..... Mirtha..... eu ma oftic din orice pe orice....sunt geloasa si invidioasa, o stiu, o accept, o recunosc si ma mandresc pe invidioshenia mea cronica...Momentan m-as sinucide.....am nervii varza ![]() ![]() ...Vine un la mami......Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() LAURA 37+ Deniel Alexi ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() AMR 13 zile![]() ![]() ![]() |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
monicabo spune:
Sal,
Malinas, eu de dormit am dormit in camera cu Andreea cam o luna si jumatate. Eu pe canapea, si ea in patutul ei. Cam dupa o luna si jumatate a inceput sa-si regleze somnnul, dormind mai multe ore legate. Si atunci m-a intors si am dormit cu sotul meu, lasam usa deschisa la copil si o auzeam cand se trezea si mergeam sa o alaptez.
Alexa, incearca sa te linistesti... ia legatura cu medicul tau si spunei framantarile tale. Eu stiu ca este si un f bun ecografist, ca doar face si eco morfofetale...
Mai intreba cineva, nu mai stiu cine, daca schimbi copilul dupa alaptare sau inainte. Eu o schimbam pe Andreea inainte, ca sa fie stomacelul gol, la "manevrele" specifice, ca nu o misc prea mult cu stomacul plin. La fel si baita, i-o faceam inainte de masa...sau oricum, la 1-2 ore dupa supt, tot din cauze de regurgitare/voma etc...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
37+
Ana Maria
cata_myky spune:
buna seara.si je cu o intrebare pt mamici de pitici voinici.BB meu are zile cind nu doarme .sta cu ochii zgiiti pe pereti si nu vrea sa faca nani.e normal pt un bb de 3 saptamini.zau canu mai stiu.e mincat ,schimbat da nu doarme.
o avea ceva si eu nu imi dau seama?de exemplu azi nu a mai adormit de la ora 14 si pina acum.e grav?sau sunt eu cu capul?
MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
Mirela_1 spune:
Buna seara gravidutze si mamici. N-am mai intrat de mult, felicitari pentru cele care au nascut intre timp si bafta multa celor care asteapta marea intalnire.
Eu am fost internata in spital pentru amenintare de nastere prematura (acum vreo 10 zile Herghe mi-a zis ca bebe are capul prea jos, s-a scurtat si colul..., dr meu era plecat din tara, m-au tinut in spital cateva zile, am facut dexa,,,). Acum trebuie sa stau la pat si ma rog de bebe sa mai stea in burtica macar vreo 10 zile ca sa faca 34 sapt, ca dupa aia o sa-l rog sa mai stea inca 3 sapt sa faca macar 37. O luam pas cu pas si speram sa ajungem la termen cu bine. Din pacate la cateva zile apar niste dureri de burta care tin 1-2 zile, mai sunt si contractii dar azi ma simt bine. Maine merg la dr sa vedem cum mai e situatia.
BraveGirl stiu ca si tu aveai problema cu colul scurtat, la tine cand a inceput sa se scurteze?
A mai nascut cineva la Filantropia? Cum e in aripa noua? Ce trebuie luat la spital? As vrea sa-mi fac bagajelul sa fiu pregatita.
Mirela
32+
anes spune:
Alexa
, mama, linisteste-te, desi stiu din experienta ca este greeeu! Nici nu intra in discutie pe care medic sa il iei in seama! Bineinteles ca pe Herghelegiu. Este cel mai bun! Lucreaza cu cele mai bune ecografe (si la Eurockinic si la Sanador) - am informatii din interior, crede-ma
! In afara de asta, el insusi este un medic foarte bun.
Am mai povestit experienta mea aici si stii si tu anxietatea pe care am avut-o din cauza unui TT prost
. Ei bine, datorita lui Herghelegiu am eu acum acest bebelus scump, impiedicandu-ma sa fac intrerupere de sarcina si asigurandu-ma ca totul este bine
. El a fost cel care la 19s+4z (deci la eco morfo de trim II, desi era cam mica varsta gestationala) mi-a vazut copilul asa cum este, adica sanatos, si retine, la acea varsta a sarcinii, la acel ecograf s-a vazut pana si gropitza din barbia lui Remus si am vazut ca seamana cu sotul meu, inca din uter
! Deci iti imaginezi ce fidelitate a imaginii! El a fost cel care NU mi-a recomandat amniocenteza, dupa ce majoritatea medicilor nu si-ar asuma o asemenea responsabilitate, avand in vedere rezultatul TT. Ai vazut si tu diferenta de calitate a imaginilor ecografice la bebele tau!!
Parerea mea este ca bebele tau este bine, chiar daca va fi mai micut (asta insemnand ca nu va avea 4 kile
)! Pana pe 17 nov va mai creste si ai sa vezi ca nici nu va fi necesar sa ramai cu el in maternitate ca sa castige in greutate!
Draga mea, este de inteles ca ai asemenea stari... hai, ca mai este putin si il vei avea pe urlator
in brate! 
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
malinas spune:
monicabo,
multumesc de raspuns.
De ieri mi-au reaparut hemoroizii. Nu ma deranjeaza foarte tare si in cateva zile sper sa scap de ei cu crema pe care o am doar ca azi, in timp ce ma plimbam, am simtit niste dureri acute la nivelul rectului. Din cand in cand, destul de des, cate un junghi, ca si cum ma taia careva
. De cand am ajuns acasa si m-am asezat durerile au aparut mult mai rar. Credeti ca au legatura cu H aceste dureri?A mai avut cineva asa ceva?
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
39s +
poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)
spiridusul spune:
maine sunt singura cu cei doi teroristi
la ziceti, burtoaselor, care veniti la mine, sa vedeti cum e cu plod? sa vedeti ce va trece cheful de nascareeeeee
mah, ma doare burt.... pana acum am marcat algocalmin fiole, acum dr mi-a zis ca nu-i bine.. io ce fac?
ca sunt dureri mai mari decat alea de la contractiile de la nastere
voi ce ati luat?
aaa. si mai am una.. mi-a amortit una bucata sold si juma de b#$@ca.... na, asta de la ce mai este?
36 w
Cristian +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
spiridusul spune:
finally, am schimbat si eu semnatura
Mami de Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

ce greutate a avut bb-ul tau la ultimul eco?
bebele meu

eu ma oftic din orice pe orice....sunt geloasa si invidioasa, o stiu, o accept, o recunosc si ma mandresc pe invidioshenia mea cronica...

AMR 13 zile