Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 17
alra spune:
mai, aici nasterea naturala nu e vazuta ca fiind cu mai mare risc pentru fat ci de-andoaselea. la cezariene e default in sala si neonatolog caci se considera riscul mai mare, la naturale nu.
corina crede-ma pe cuvant, nu e mare scofala sa scoti pe bb (ma refer la expulzia in sine). eu sunt total nesportiva si am o conditie fizica sub 0 si am reusit. nu stiu insa cat de puternica as fi fost daca as fi simtit tot travaliul pe pielea mea, eu m-am putut odihni dupa ce mi-au pus epidurala. altfel cred ca ma terminau contractiile, erau dureroase rau si epuizante.
eu insa inteleg ce zici caci tati de laura a zis ca el ar prefera (daca ar trebui sa aleaga si ar avea de ales
) cezariana caci ii e frica sa nu dea chics la cooperare. parerea mea este insa ca odata ce esti in rollercoaster te dai mai departe si nu sari din el pe parcurs. adica te aduni mai bine odata ce esti in mijlocul evenimentelor.
mirtha nu stiu daca e musai sa ai baby blues. daca nu il facusi pana acuma cred ca ai scapat. sau nu ti-a scapat gelul de dus pe jos ![]()
relativ la sterilet noi am discutat dupa ce am nascut pe laura ideea unui sterilet cu hormoni(mirena) insa numai dupa ce termin cu alaptatul. pentru 1 an nu stiu daca e cazul insa, la mine era ideea sa astept 2 ani. da, dupa ce il scoti totul revine in normal.
ALRA 35+
Vacanta cu Laura in Romania
Madutz spune:
Multumim de primire
!
Fete dragi, am si eu o intrebare referitor la comenzile de pe site-uri (ca tot veni vorba de "La redoutte"). A comandat cineva de pe Mothercare? Ati fost multumite? In cat timp a a ajuns comanda?
Madi
32+ Papadia 
malinas spune:
alexutza, alra,julia, Mirtha
saru'mana de raspunsuri. Alra si noi am cumparat un patut pliant, sa-l avem pt cand plecam de acasa, tocmai in ideea de a nu-l culca in pat cu noi. Noi intentionam sa dormim toti 3 in aceeasi camera maxim pana la 6 luni sau pana cand nu se va mai trezi noaptea.
andreyutza,
multumim de tort. Sa va dea domnul fericire, bebe sanatos, si tot ce va doriti
.
leeloo, felicitari pentru succesul cu alaptatul lui Damian.
Madutz, lauramiron, bine ati venit.Sarcina usoara in continuare si la termen.
nglcarmen, nastere usoara.
Azi mi-am cumparat din cora Plantintim de la Hofigal. Este un gel cu actiune: antiseptica, bacteriostatica, antifungica, antiinflamatoare, antipruriginoasa, antialergica, cicatrizanta, emolient si trofic epitelial. M-am gandit ca o fi bun dupa nastere, pt igiena epiziotomiei.Ce indicatii aveti de la medic legat de igiena dupa nastere? Mi-am luat si gel si servetele de la Lactacyd. Altceva voi ce ati folosit?
Am cumparat si albumul "Minunea in albastru, primul an din viata baietelului meu". Asta ca simteam nevoia sa arunc bani pe fereastra. Acum sa se hotarasca bebe sa vina.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
39s +
poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)
Alexa.1983 spune:
Mdeci....diferente eco grafie Euroclinic herghe - Mediplus
1. placenta grad 2-3,GRAV se impune cezariana - placenta grad 2, normala, functionala
2. bebe mai mik cu 8 zile - mai mik cu 3 SAPT 

3. greutate 2500 sapt trecuta - 2500 si sapt asta???????
ASTA DESI TOATE MASURATORILE DE AZI DE LA MEDIPLUS SUNT MAI MARI CA SAPT TRECUTA....SI BEBE IESE MAI MIK CU 3 SAPT???...EU CE SA INTELEG???...
Bravegirl......dar tu cand ai de gand sa nasti de ai zis inainte de 17???.....ori ma grabesc eu...ori mai rezisti tu...![]()
Carmendu...incerci sa ma dai jos de pe 17.11????neeeea.....
ma tin tzeapana......
Mirtha.....
eu ma oftic din orice pe orice....sunt geloasa si invidioasa, o stiu, o accept, o recunosc si ma mandresc pe invidioshenia mea cronica...
nimeni in lumea asta NU are voie sa nasca pe 17.11.....claaaaaar???
Momentan m-as sinucide.....am nervii varza

...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
37+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 13 zile

Sabina spune:
Dragi mamici si burticute, am intrat aici doar sa vad daca prietena mea Diana(21) a mai dat vreo veste:)
dar mi-a atras ceva atentia si ma mananca degetele:
oamamica(nu retin cine, iertare
) spunea ca vrea sa dea noaptea biberon si doar ziua tzitzi.
E f prost pt laptic obiceiul asta, laptele se formeaza cel mai bine la suptul de noapte, atunci e stimulul maxim. ar fi multe de zis dar nu vreau sa prelungesc intruziunea, ideea e ca cine vrea sa alapteze trebuie sa stie amanuntul asta.
restul stie fiecare pt el, va pup, sarcini usoare, nasteri si mai usoare si alaptat si mai usor
va doresc.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Ramo2007 spune:
Alexa, te inteleg si eu am aceeasi problema...placenta grad 2-3 si bebe mai mic cu o saptamana.Si dr. meu a zis ca trebuie cezariana...
Ce ti-e si cu dr. astia...oare chiar nu se poate naste normal daca placenta e calcifiata?
Din seara asta o sa fac exercitii ca sa se intoarca bebita cu capul in jos
Ramo
34+
Sara Maria
Puiutul meu scump
Alexa.1983 spune:
Am vrut azi sa ma duc sa vad ce mai face bebe si daca a mai crescut.....ce am reusit eu sa fac???? pai: sa dau 400 ron, sa-mi faca vaca aia de asistenta niste poze de maxim mega kkt din care am senzatia ca vad cateva defecte pe fata lui bebe, sa ma repanichez total, sa ma bulversez cat incape....Uitati si voi dif intre pozele facute de Herghe la 33 sapt si alea de azihttp://s264.photobucket.com/albums/ii195/laura_1983/Ecografie%20bebe/

ce oi avea in caaaaaaaap???
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
37+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 13 zile

Ramo2007 spune:
Alexa, incearca sa te calmezi, il agiti si pe bebe.
Mai mult ca sigur bebe a crescut fata de saptamana trecuta, e posibil ca ecograful de astazi sa nu fi avut setarile bine facute...nu are cum sa apara mai mic cu 3 saptamani si aceleasi kg ca sapt trecuta.
Ca sa fii linistita, suna-l pe Herghelegiu si mai mergi o data la el, fara sa-i spui ca ai fost la mediplus.
Ramo
34+
Sara Maria
Puiutul meu scump
Mirtha spune:
Eu as merge pe mana lui. De fapt ...am mers. Si in final a fost ok.
Anestezia a fost optiunea mea exclusiva si era sa o cam sfeclesc.![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Mirtha mi-e frica f tare de expulzie, pt ca sunt deja epuizata fizic. Si daca are de suferit bebelina? De aia nu sunt 100% pt naturala. Eu o sa renuntm la medicamente duminica, si de atunci se poate intampla oricand nasterea. Dar uterul meu e deja imbibat de medicamente....mi-e teama ca nu mai sunt contractiile eficiente. Dar am incredere in dr ca daca a zis ca o sa pot naste, stie el ce stie. ========== Corina 35+ Arianna MariaMy baby Albumul meu |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0