Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirela_1

Buna seara gravidutze si mamici. N-am mai intrat de mult, felicitari pentru cele care au nascut intre timp si bafta multa celor care asteapta marea intalnire.
Eu am fost internata in spital pentru amenintare de nastere prematura (acum vreo 10 zile Herghe mi-a zis ca bebe are capul prea jos, s-a scurtat si colul..., dr meu era plecat din tara, m-au tinut in spital cateva zile, am facut dexa,,,). Acum trebuie sa stau la pat si ma rog de bebe sa mai stea in burtica macar vreo 10 zile ca sa faca 34 sapt, ca dupa aia o sa-l rog sa mai stea inca 3 sapt sa faca macar 37. O luam pas cu pas si speram sa ajungem la termen cu bine. Din pacate la cateva zile apar niste dureri de burta care tin 1-2 zile, mai sunt si contractii dar azi ma simt bine. Maine merg la dr sa vedem cum mai e situatia.
BraveGirl stiu ca si tu aveai problema cu colul scurtat, la tine cand a inceput sa se scurteze?
A mai nascut cineva la Filantropia? Cum e in aripa noua? Ce trebuie luat la spital? As vrea sa-mi fac bagajelul sa fiu pregatita.

Mirela 32+

io, io l-am avut scurtat
din sapt 32

in sapt 36 era de 2.4 si deschis
am nascut in sapt 37+1zi

STAI IN PAT!!!! (eu , recunosc, nu am facut asta.. nici cand mi-a repetat dr de cinspe ori ca e prea devreme sa vina bb)

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cata_myky

buna seara.si je cu o intrebare pt mamici de pitici voinici.BB meu are zile cind nu doarme .sta cu ochii zgiiti pe pereti si nu vrea sa faca nani.e normal pt un bb de 3 saptamini.zau canu mai stiu.e mincat ,schimbat da nu doarme.o avea ceva si eu nu imi dau seama?de exemplu azi nu a mai adormit de la ora 14 si pina acum.e grav?sau sunt eu cu capul?

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN

http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

ha, ha, ha s-a dus boieria
de acum asteapta-te sa tot stea si treaz

sper macar ca sta cumintzel, ca nu plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mamiseli, multumesc mult. Nu-i graba cu introducerea mea in listuta, cand aveti timp

Laura, mamica de Rebeca (16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

FELICITARI PT. DIAMISHA SI LORENA! SA FITI SANATOASE SI SA AVETI BEBELUSI MANCACIOSI!

Noi suntem bine! Mi-au mai disparut temerile legate de luarea in greutate . Deja BB a castigat 640 g (sa zic ca putem scadea vreo 50g ca nu facuse pipi ). Nu sta la san 45 de min (chiar ma gandeam la bebele lui Mirtha ca suge atat de mult). Cand face o luna merg cu el la evaluare sa vedem si cat s-a lungit. Cu asa parinti de 1,80 m si 1,85 m sigur va fi inaltutz !
In schimb

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Pentru fetele care vor face cezariana: mie mi-au facut rahie, n-am simtit intepatura deloc (probabil si din cauza emotiilor puternice). Am nascut seara, dupa operatie am stat la terapie intensiva pana dimineata, timp in care mi-au bagat pe perfuzie piafen, asa ca durerile au fost suportabile.

Am fost foarte cuminte, n-am miscat capul deloc, nu m-am ridicat, fiindu-mi frica de urmari......si chiar n-am avut nici o durere de cap sau spate.

Probabil ca voi opta tot pentru rahie si de data asta.

Mergi la inceput

Uufff, n-am scapat inca de moderare...
Multumesc fetelor pentru mesajele de bun venit Acum imi pare tare rau ca n-am scris mai demult.
Dar sa stiti ca va stiu pe toate, fiecare cu povestea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

multumesc fetelor......o sa-mi pastrez mucii ptr mine ca nu vreau sa va deprim pe toate.....dinti dinti dinti...

Anes a trebuit sa plece un pik....revine cu completarea la mesaj...

Deci Bravegirl.......ne Euroclinacim impreuna????

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 37+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 13 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anes

FELICITARI PT. DIAMISHA SI LORENA! SA FITI SANATOASE SI SA AVETI BEBELUSI MANCACIOSI!

Noi suntem bine! Mi-au mai disparut temerile legate de luarea in greutate . Deja BB a castigat 640 g (sa zic ca putem scadea vreo 50g ca nu facuse pipi ). Nu sta la san 45 de min (chiar ma gandeam la bebele lui Mirtha ca suge atat de mult). Cand face o luna merg cu el la evaluare sa vedem si cat s-a lungit. Cu asa parinti de 1,80 m si 1,85 m sigur va fi inaltutz !
In schimb

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

poi, mie mi-a spus dr 10 min la fiecare san
so......

eu una il las cat vrea el...
uneori 20 de min la un san si 5 min la celalalt... k adoarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Pai Spiridushule in pat stau. Colul meu era de 2 - 2,3cm acum 10 zile. Dar inchis. Mai vad maine cat mai este. Sper sa ajung si eu cu bine la 37 sapt.

Mirela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Madutza eu am comandat de la Mothercare. Imi plac f mult hainutele de la ei si preturile sunt incomparabil mai mici. Si mai au si reduceri sau oferte de genul daca iei un set de pijamale, al doilea e redus 50%. Comanda mi-a venit in vreo 9 zile. Facusem parca intr-o sambata. Ce m-a deranjat a fost faptul ca nu mi-au trimis o rochita si scria ca va fi trimisa in 3-5 zile. Si eu o asteptam acasa, cum a venit si restul comenzii, dar ea era la posta. Noroc ca a fost sotul pe acolo si a luat-o.

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput