Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa-rozi spune:

Alexa nu mai fi suparata ai incredere in DD,ai sa vezi ca totul o sa fie bine
Eu am fost azi iar mi-a facut din nou tuseu si a ramas sa-l sun joi sa ai confirm ca sunt ok,vineri ma duc iar cred ca-mi face si eco si sambata nascAsta in caz ca nu ne da bebe planurile peste cap si vine mai repede doar el e sefu'.
37+Razvan Adrian

AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

eli, BraveGirl, mamiseli, julia16, malias va multumesc pentru urari.
Madutz, lauramiron, bine ati venit la odisee!
malinas si eu am albumul pe care l-ai cumparat tu pentru bebe numai ca eu l-am primit de ziua mea. de fapt am primt trei albume si toate sunt pentru baietel dar sunt diferite. o sa am ceva de munca.
Madutz avem aceeasi zi de nastere numai ca alt an. si DPN-urile sunt apropiate.
Alexa nu mai fi supi. ii faci rau lui bebe. eu zic ca Herghe e tare asa ca...
Nglcarmen, gata, scoatem agitatele

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirela1, eu am avut amenintare de avort in sapt 21. De atunci tot negociez cu printesa. Si uite ca suntem aproape la termen. Eu acum am colul sters. Am zile in care am dureri suportabile, si zile in care zic gata, azi nasc. Cu tratament, repaus la pat, o sa reusesti sa duci sarcina la termen.

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa, eu nu ma grabesc. Dar cum tu nu mai ai rabdare, am zis sa nu te las singura . Legat de ecografie...eu am decis sa nu ma mai agit. Mie mi-a iesit capul de 38s3z si femurul si humerusul de 34s. Dar nu ma agit, pt ca, calculul tine cont de mm. Si conteaza mana dr si aparatul. Atata timp cat imi vad puiuta si e ok, nu ma intereseaza masuratorile. Iar varsta ecografica ti-o spune acum la unele aparate in functie de greutate. Deci daca bebe avea ca acum o saptamana, normal ca iese si mai mic. Nu te mai agita, si ai incredere in dr tau.

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Azi am stat mai mult in patut intinsa pe dreapta...ma cam doare mijl si burtica daca stau in fund sau pe spate.Dr. a spus ieri sa continui cu No-Spa si eventual Utrogestan daca nu mi-e bine...ma cam ia frica.Urmatoarea vizita la dr e pe 24, voi avea 37 sapt si 1 zi...daca ma apuca mai repede?Luni merg la el la spital sa recolteze secretie pt streptococul hemolitic de grup B (sa fie facut in caz de nastere normala).
Sper sa fie ok...voi ce stiti, doare cand recolteaza sau e ca o recoltare normala de secretie?
Am uitat sa va spun ca pana acum, la fiecare vizita mi-a facut si control...durerile de azi or fi de la cotrolul de aseara?

Ramo 34+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madutz

Multumim de primire!

Fete dragi, am si eu o intrebare referitor la comenzile de pe site-uri (ca tot veni vorba de "La redoutte"). A comandat cineva de pe Mothercare? Ati fost multumite? In cat timp a a ajuns comanda?

Madi 32+ Papadia

Eu mi-am comandat in vara haine de la Mothercare. A fost convenabil ca era dolarul jos. Acum nu stiu ce sa zic. Au venit f repede. In cateva zile au ajuns la UPS in Bucuresti. Cu astia a fost mai greu. Tr sa calculeze vama si le-a luat vreo sapt. Cu totul, de la comanda le-am primit in 2 saptamani acasa. Ia in calcul 25% taxele vamale. De lucruri am fost f multumita.

julia
33+ + Maria(26.12.2002)

Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Anes iubita sa iti imaginezi ca suge neintrerupt in cele 45de minute. Mai sta , mai mulfoie mai adoarme si cate 5 minute . dar daca indrazanesc sa o delipesc iese cu scandal.Cel mai nasol este cind se intinde cu tayza in gura. Mai frate trage cu o putere de zici ca tzatza mea e gumilax.
Are momente cind suge doar 15 minute sdi indiferent ce as face eu nu mai vrea : scuipa tzatza la greu. Si momente cind ...ma rupe. Dar asta e . Abia astept si eu sa o cintaresc . Pe la o luna vine MF cu cantarul si vedem cum stam.

Citat:
citat din mesajul lui anes

FELICITARI PT. DIAMISHA SI LORENA! SA FITI SANATOASE SI SA AVETI BEBELUSI MANCACIOSI!

Noi suntem bine! Mi-au mai disparut temerile legate de luarea in greutate . Deja BB a castigat 640 g (sa zic ca putem scadea vreo 50g ca nu facuse pipi ). Nu sta la san 45 de min (chiar ma gandeam la bebele lui Mirtha ca suge atat de mult). Cand face o luna merg cu el la evaluare sa vedem si cat s-a lungit. Cu asa parinti de 1,80 m si 1,85 m sigur va fi inaltutz !
In schimb

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

A trebuit sa il linistesc pe BB ca efectiv tipa de durere de burta . Mi se rupe sufletul cand il vad asa! I-am luat toate produsele care se gasesc la farmacie, pt. colici , dar degeaba.
Vroiam sa spun ca de acum perioadele in care manca si dormea s-au cam dus. Ii raspund cu ocazia asta si lui Cata Miky. Remus sta treaz si se uita sau da din maini si picioare . Vrea si companie... mai ales pe seara il apuca colicile , desi ieri a plans toata dupa amiaza si seara. Abia inainte de baie s-a linistit!
Am ramas doar la tzitzi si se pare ca ne descurcam .
Incerc sa va citesc si sa intru ori de cate ori pot.

Alexa,
Andy
Mav , Dandusa , felicitari pt. bebeloii grasani! Sunt o incantare!
Mav, ce mi-a placut cum il tinea Sebi pe BB! Ii umplea bratele! Of, ce nastere traumatizanta ai avut, dar eu zic ca a meritat!
Amalia , ce nastere rapida! Felicitari pt. amandoi copiii! Cel mare are zambetul tau bland !

Doamne, sper ca n-am uitat sa felicit pe cineva!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Julia banuiesc ca dupa ce il scot , reintra totul in normal ?
Oricum voi pune in discutie si aspectul rifdicat de tine. Eu am avut probleme cu fetitlitatea , sincer nu vreau sa adaug altele asa ca e bine sa discut orice aspecte pe tema asta.

Mirtha, mie doctorul meu mi-a zis atunci ca dc mai vreau un bb nu-mi recomanda sterilet. Eu n-am insistat si nici n-am intrebat de ce. Dar asta a fost acum 6 ani, poate or mai fi evoluat si steriletele astea.

julia
33+ + Maria(26.12.2002)

Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

^deci asa sta treaba
pai eu credeam ca am scapat de colicidaca nu a avut pina acum.azi am observat ca il doare burtica si nu vrea sa doarma.deci face colici si mai tirziu ,ca imi zisese mama ca daca nu a facut nu mai facena ca nu am scapat.daca stau cu el in brate sau mai nou il leagana mama pe picioare nu mai plinge.off sper ca dupa baita sa se linisteasca si sa doarma ca mie tare mila de el

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN

http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput