Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

multumesc fetelor de raspuns

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN

http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=communitybebe christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

fetelor cu bebei cu colici, sunt niste picaturi care cica sunt foarte bune impotriva colicilor. se numeste infacol.
se gaseste in ungaria, uk, grecia, bulgaria....prin europa. doar in romania nu. daca aveti posibilitatea, dati un search si poate comandati ca cica e mai bun decat sab simplex sau alte leacuri care se gasesc in romania. stiu ca exista si site-uri romanesti unde poti sa comanzi din strainatate. din pacate nu stiu care sunt alea.
stiu innformatiile aste de pe la alte odisee de la noi.
eu le-am cumparat deja din grecia. nu sunt scumpe, vreo 5 euro....

37+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

aici pentru colici mi-au zis sa ii dau ceai de fenicul (e la farmacie instant de la milupa, fara zahar).
stiu ca e bine sa le tii mana pe burtica, sa ii iei in brate la caldura si sa ii mangai pe burtica, sau sa ii pui pe burta pe burta ta.

otilia parca nu te-am vazut azi. e totu ok?

eu am sunat azi la dr de familie sa imi schimbe laxativul. nu mai avea nici un efect. am citit ca problemele vin din 2 parti - hormonal si mecanic. la mine cred ca e mai mult mecanic, ma simt foarte rau, realmente rau. sper sa imi mearga asta noul de il luai in seara asta ...

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Am avut ani la rind problema cu aceasta constipatie. Atit de rau ca uneori sangeram asa ca imi imaginez cam cum te simti. Si cu burta mare si constipata.
In spital era cit pe aci sa o imbulinez.Am folosit supozitoare cu glicerina pt. copii.
Pe acolo exista ? Poate dau astea randament in cazul in care nici laxativul cel nou nu este eficient. In principiu sunt inofensive pt. bebe.

Citat:
citat din mesajul lui alra

aici pentru colici mi-au zis sa ii dau ceai de fenicul (e la farmacie instant de la milupa, fara zahar).
stiu ca e bine sa le tii mana pe burtica, sa ii iei in brate la caldura si sa ii mangai pe burtica, sau sa ii pui pe burta pe burta ta.

otilia parca nu te-am vazut azi. e totu ok?

eu am sunat azi la dr de familie sa imi schimbe laxativul. nu mai avea nici un efect. am citit ca problemele vin din 2 parti - hormonal si mecanic. la mine cred ca e mai mult mecanic, ma simt foarte rau, realmente rau. sper sa imi mearga asta noul de il luai in seara asta ...

ALRA 35+

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Ank83 de ce nu iei Dicarbocalm?? E super bun si trec arsurile. Sau Rennie sau Malox.

Amalia Mai ce pozici frumoase am vazut eu!!

Mihaela 37+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 3 saptamani

pai nu am stiut

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mirtha nu mai pot, imi vine sa plang de draci. si sunt convinsa ca problema e mecanica - imi blocheaza uterul intestinele.
nu cred ca supoz ar face ceva.

ALRA 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetele
Am vazut o gramada de poze care mai de care mai frumoase , cu bebeii ,cu fratiori , cu mamici , cu burtici
Multumesc fetelor care mi-au raspuns ca au si ele dureri si umflaturi de maini
Andreiutza ai dreptate am incurcat sexul bebelusului tau , el sa fie sanatos ! Sincer eu sunt cam confuza cu al meu la eco e fetita iar restul oamenilor toti zic ca va fi baiat dupa cum arat eu ,cum arata burta
Alexa-rozi am vazut si pozicile tale frumoasa burtica si parinti , ma bucur daca te am putut ajuta

Ieri si azi am simtit mai putina miscare prin burtica , prin ultimele saptamani la voi e agitatie mare?? In schimb azi am avut niste impunsaturi/sageti inspre vagin/anus de numa ...uff nu am avut pana acum , le simt direct in cap , nici nu ma pot misca .

Si a fost asa bine azi , am fost in vizita la colege la servici , sotul a facut ciorba de ardei umpluti si cartofi copti cu branza ,smantana , sunca la cuptor ..si mi-a facut si freza de rigoare ca doar maine mergem la dr. gine la control

Criss 36-37
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Otilia sper sa dai un semn acolo ! Mai intru pe la ora 12.
De regula cind lipsesti asa nu-i a buna !

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esaria spune:

Buna seara,
Vreau sa va anunt ca pe data de 10 noiembrie, adica luni, se va produce intalnirea de "gradul... mare"!!!
Voi naste prin cezariana dintr-un motiv destul de intemeiat si anume, placenta nu a vrut sa mai urce, asa ca...
Va pup pe toate si nastere usoara tuturor gravidutelor!

23+

Mergi la inceput

Daca nici leacul asta nou nu da rezultat eu zic sa incerci supozitorul in caz ca exista si pe acolo. Poate il pacalesti cumva pe intestin si in plus nu te costa nimic.

Citat:
citat din mesajul lui alra

mirtha nu mai pot, imi vine sa plang de draci. si sunt convinsa ca problema e mecanica - imi blocheaza uterul intestinele.
nu cred ca supoz ar face ceva.

ALRA 35+

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput