Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Da , mi-a confirmat aseara si medicul de familie referitor la fornait.Si mi-a recomandat sa nu folosesc batista mai mult de o data
pe zi.

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Mirtha n-am salvat linkurile de la fete dar am mai notat cate ceva. Sper sa-mi aduc aminte. In leg cu fornaitul am observat ca majoritatea se plangeau de bebei ca aveau probleme cu mucisorii chiar si daca foloseau batista bebelusului. Poate ca e asa cum zice Brie, pana la o luna se curata singurei.
Mihaela 37+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 3 saptamani

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

asa e... si haideti sa va pove de o cretina care e medic de familie si a mers la o prietena acasa care tocmai nascuse si i-a dat antibiotic preventiv pt mucisori fetitei... cand fata avea doar 10 zile ... doamneee ca mare mai e gradina ta si multi doftori prosti in ea. Cand am sunat neonatoloaga mea ...s-a crucit saraca de ce a auzit.. Ea mi-a zis ca la varsta asta daca doamne fereste ar fi caz de antibiotic s-ar da doar injectabil nu pe gurita... si aici oricum era ceva normal ce secretii avea

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

eu mi-am facut analiza asta si e ok. e ca o recoltare normala, ca la secretie, Papanicolu, etc. nimic deosebit. iti tin pumnii sa iasa rezultatul bun.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007
Luni merg la el la spital sa recolteze secretie pt streptococul hemolitic de grup B (sa fie facut in caz de nastere normala).
Sper sa fie ok...voi ce stiti, doare cand recolteaza sau e ca o recoltare normala de secretie?

Ramo 34+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Criss miscare este dar altfel. Nu se mai simt bocanituri atit de des ci unduiri , maini bagate prin diverse locuri si picioare la fel.
E normal sa simit impunsaturi in vagin - de fapt sunt prin col. Coboara bebe.
Dumnezeule mare mi-ai facut o pofta de ciorba de ardei umpluti . De fapt nu sunt chiar ardei umpluti , au o denumire care acum imi scapa. Dar sunt bestiali si ciorba la fel.

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Ceau fetele
Am vazut o gramada de poze care mai de care mai frumoase , cu bebeii ,cu fratiori , cu mamici , cu burtici
Multumesc fetelor care mi-au raspuns ca au si ele dureri si umflaturi de maini
Andreiutza ai dreptate am incurcat sexul bebelusului tau , el sa fie sanatos ! Sincer eu sunt cam confuza cu al meu la eco e fetita iar restul oamenilor toti zic ca va fi baiat dupa cum arat eu ,cum arata burta
Alexa-rozi am vazut si pozicile tale frumoasa burtica si parinti , ma bucur daca te am putut ajuta

Ieri si azi am simtit mai putina miscare prin burtica , prin ultimele saptamani la voi e agitatie mare?? In schimb azi am avut niste impunsaturi/sageti inspre vagin/anus de numa ...uff nu am avut pana acum , le simt direct in cap , nici nu ma pot misca .

Si a fost asa bine azi , am fost in vizita la colege la servici , sotul a facut ciorba de ardei umpluti si cartofi copti cu branza ,smantana , sunca la cuptor ..si mi-a facut si freza de rigoare ca doar maine mergem la dr. gine la control

Criss 36-37
http://community.webshots.com/user/criss703

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Auch mama ! Rau e sa nimeresti pe mina unui cretin de medic.

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

asa e... si haideti sa va pove de o cretina care e medic de familie si a mers la o prietena acasa care tocmai nascuse si i-a dat antibiotic preventiv pt mucisori fetitei... cand fata avea doar 10 zile ... doamneee ca mare mai e gradina ta si multi doftori prosti in ea. Cand am sunat neonatoloaga mea ...s-a crucit saraca de ce a auzit.. Ea mi-a zis ca la varsta asta daca doamne fereste ar fi caz de antibiotic s-ar da doar injectabil nu pe gurita... si aici oricum era ceva normal ce secretii avea

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

[/quote]

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Deci pe 10.11 pt. tine si pt. Eli scoatem agitatele de la nafatalina.

Citat:
citat din mesajul lui esaria

Buna seara,
Vreau sa va anunt ca pe data de 10 noiembrie, adica luni, se va produce intalnirea de "gradul... mare"!!!
Voi naste prin cezariana dintr-un motiv destul de intemeiat si anume, placenta nu a vrut sa mai urce, asa ca...
Va pup pe toate si nastere usoara tuturor gravidutelor!

23+

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bionda

Am citit ca una dintre fete parca Ankaare aceeasi problema ca si mine adica imi vine mancarea pe gat si vroiam sa o intreb daca s-a rez problema cu ceva?!

Nu s-a rezolvat cu nimic /... si apropo refluxul esofagian imi vine si la 3-4 ore dupa masa.Foarte ciudat... parca sta mancarea si nu se digera .Asta e ...ma amagesc doar cu faptul ca nu mai asa de mult

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

stai linistita ca si eu am incurcat sexul bebelinei lui Bravegirl. am zis la un moment dat ca-i baiat. nu-i bai, important e sa fie sanatosi bebelusii nostrii si sa vina pe lume cu cat mai putin chin pentru ei. succes maine la doc. sa vii cu vesti bune. ce bunatati a gatit sotul tau.

Citat:
citat din mesajul lui criss703
Andreiutza ai dreptate am incurcat sexul bebelusului tau , el sa fie sanatos ! Sincer eu sunt cam confuza cu al meu la eco e fetita iar restul oamenilor toti zic ca va fi baiat dupa cum arat eu ,cum arata burta

Criss 36-37
http://community.webshots.com/user/criss703

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ank83, si eu sufar din cauza refluxului esofagian si a arsurilor stomacale.....mai ales cand ma intind in pat, deci iti dai seama cam cum dorm, de fapt nu dorm noaptea
La mine se amelioreaza cu Maalox, stau cu sticluta langa pat

Citat:

Citat:

Am citit ca una dintre fete parca Ankaare aceeasi problema ca si mine adica imi vine mancarea pe gat si vroiam sa o intreb daca s-a rez problema cu ceva?!

Nu s-a rezolvat cu nimic /... si apropo refluxul esofagian imi vine si la 3-4 ore dupa masa.Foarte ciudat... parca sta mancarea si nu se digera .Asta e ...ma amagesc doar cu faptul ca nu mai asa de mult

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Laura, mamica de Rebeca (16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:

Citat:

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

eu am mai tot zis GAVISCON. in romania nu exista? ca nu am inteles daca ar fi sau nu.

refluxul vine din faptul ca sarcina impinge stomacul si sucul gastric urca in sus pe esofag. eu in sarcina cu laura am avut prb mari, eram cu sticla de gaviscon pe masa si la servici. acuma am prb numai daca nu ies la baie sau daca ma aplec dupa ce mananc.

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nglcarmen1 spune:

Multumesc mamicilor si burticilor ptr incurajari! Deci maine de dimineata ma internez la ora 10 si de indata ce am ceva vesti le transmit prin fata mea.

pana vin eu le urez nastere usoara si la celelalte burtici, daca nasc,

38+ Luca Ionut

Mergi la inceput