mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 2

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mamici de zmeurici, sunt o mamica de la pepenasii de anul trecut...Am devenit nostalgica si eu...Am intrat sa va felicit sa va urez sa va dea Dumnezeu sarcini usoare si bb-i sanatosi si frumosi.Va pupa Narci pe toate!!!

(si ca sa ma bag in seama cu sfaturi - de parca n-ati avea destule sfaturi - aveti grija la streptococ b.)

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna fetelor ,sunt si eu o viitoare mamica si ma bucur sa ma alatur voua mamicilor de zmeurici,luni am si eu primul control si sunt foarte nerabdatoare sa vad ce zice doctorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

Buna Narcisa, foarte emotionanata povestea ta. Sper ca Anais este bine si ca sunteti fericiti toti 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

Dienuta79 bine ai venit la noi sarcina usoara is bb sanatos
sa dai datele tale sa te treaca fetele in listuta

eu sunt terminata din cauza greturilo , ieri am mancat o farfurie cu supa si in rest numai mere , portocale si mandarine mi-e foame de lesin dar cand vad mancare ma apuca plansul

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 5+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

narcisa.s am citit si eu povestea voastra, foaret emotionanta, sa va traiasca frumusica si sa va aduca numai bucurii

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Buna dimineata!Dienuta,bine ai venit printre burtici!Adriana,ce groaznic poate sa fie!Saraca de tine!Mai faci si mancare,sau o fac altii?Eu azi m-am trezit fara dureri de sani....nici nu stiu,sa ma bucur sau nu?Fara aceste dureri chiar nici o simptoma de gravida n-am.Eu marti ma duc la dr,sper sa se vada bebeul si sa fie ok.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 6+

Mergi la inceput

pai in we trebuie sa fac pt Cezar , in timpul saptamanii il duc la bunici, deci am scapat, iar sotul se descurca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata,
Pooh nici eu nu excelez in simptomeala.
De fapt nu prea am.
Vorba ta, pana si oboseala si durerile de sani s-au ameliorat.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica6+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Cu oboeala la mine e un pic mai greu....adica mi-e somn aprope non-stop,dar cred ca si din cauza ca am renuntat la cafea...Azi insa mi-am facut o cafeluta miiica si slaaaaba(sper sa fie ok),dupa o saptamana de lipsa.Azi mergem la socrii sa papam,deci scap de gatit Ma bate gandul sa fac un tort de mere,dar cred ca am sa ma razgandesc.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Eu si sotul meu suntem de un an si ceva in Spania si ma inspaimanta gandul ca trebuie sa nasc departe de casa,sincer vorbind nici nu prea am mare incredere in medicii de aici.De cand am venit aici am probleme si cu glanda diroida,intr-un timp se mai reglese,acum in ultima perioada a luat-o iar razna ,si trebuie sa iau cate 2 pastile de EUTHIROX pe zi.

Mergi la inceput