mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 2
Raspunsuri - Pagina 19
Dienuta79 spune:
Sper sa nu va plictisesc cu mesajele mele dar vreu sa trec de cele 10 moderate.Maine dimineata trebuie sa fac si eu toate analizele si maine seara am intalnire cu ginecologul sa vedem ce ne zice,v-am pupat,noapte buna.
Dienuta79 spune:
Fetelor voi v-ati facut calculul acela cu anii sa vedeti daca faceti fata sau baiat?Mie mi la facut cineva si mi-a zis ca fac baiat,acum eu nu sunt suta la suta convinsa,sa vedem ce o sa iasa mai tarziu la eco.
Dienuta79 spune:
Hai sa va scriu si datele sa ma bage fetele in lista,DN 24.01.1979,UM 25.09.2008,DPN 02.07.09.
flo1980 spune:
Hello
Sunt mamica de pepenas 2008. Sper ca nu va suparati ca am trecut pe la voi ....
Nu vreau sa sperii pe nimeni...insa embrionul meu la 6 saptamani avea activitate cardiaca.
Mcrissa
pt. voi! Sper din tot sufletul sa fie bine!
Depinde si de echograf...unde ai facut echo?
Sarcini usoare si multa sanatate! 
Flory
de George Alexandru si David Gabriel
Rallu spune:
Neataaaa,
Mama ce frumos e afara, zici ca vine primavara.
Din pacate mi-a fost comunicat ca nu e si cald.
Cum va mai simtiti?
Eu sunt in general tot bine insa ieri, m-am trezit din somnul de dupa-amiaza cu o senzatie groaznica de rau. Imi venea sa vomit, se invartea casa cu mie si imi batea inima sa-mi sara din piept.
Cu chiu cu vai mi-am revenit.
Bine ca azi e bine si nu pare ca s-ar repeta.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
6+
Asa arat eu acum
alfa_anca spune:
Neata burtici de zmeurici!
pony si dienutza bine ati venit in clubul nostru si sarcini usoare!
Fetele eu am fost vineri la dr si s-a vazut pata neagra in uter
dar nu mi-a aratat nici o activitate cardiaca... inca nu ma impacientez pt ca sunt sigura ca ovulatia a fost muuuult intarziata. Mai merg peste 2 sapt si vedem atunci. Dar asistenta i-a spus dr-lui: Dar D-l Dr nu sunt 2? (copii in uter) la care dr ii raspunde: Las-o mah si tu ca nu se vede bine, nu o mai speria :)!!! acuma astept ecografia de sapt viitoare sa vedem cati sunt si ce fac. Aoleu nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi dc ar fi 2. Mie mi-e frica cu 2 copii dar cu 3 .......
va pup.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
7+
Rallu spune:
Anca...
...ia-te de mana cu mine.
Ce numai eu sa numar 1-2-3?
Eu de abia astept urmatoarea ecografie ca sa vad cati sunt de fapt acolo.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
6+
Asa arat eu acum
alfa_anca spune:
Da Rallu la tine ma gandeam cand am iesit din cabinet, numai ca eu nu mi-am mai batut capul deloc. am pus fotografia in sertar si acolo zace. Pana pe 21 nov nici nu vreau sa ma mai uit la ea si sa inceo si eu sa numar ca tine :).
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
7+
anielas spune:
Neatza burticutze!
Bine ati venit in clubul nostru pony si dianutza..sarcini usoare
.
Noi in WE am fost la Valcea...asa ca ne-am relaxat si ne-am incarcat bateriile pentru o noua saptamana.
rallu, anca- ce haioase sunteti voi cu numaratul bulinitzelor
mcrissa, anne marry- bafta azi la doctor..va asteptam cu vesti bune
.
Fetelor..voua ce dimensiuni v-au spus ca au bulinutzele la masuratori?
Pupici, sa aveti o zi minunata
Inutza (23 oct 2004) si
6+www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

ancadragoman spune:
Anco da incoa sa ma uit eu ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2