mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

iar m-am trezit cu noaptea-n cap de fapt n-am prea dormit toata noaptea din cauza lui Cezar , care iar a racit si s-a foit toata noaptea , a fst doar 3 zile la gradinita si iar tuseste iar muci e deja a 3 a oara de cand a inceput gradi, merge cate 2-3 zile la gradi si restul lunii stam acasa..parca nici nu-mi mai vine sa-l duc

mie nu mi-a trecut ulciorul de la ochi ba se face mai mare...bine ca nu ma doare prea tare , am decis sa nu pun nimic de frica , mai bine il las asa sa treaca singur

burtica e bine, nu ma mai doare decat rar cand stau mult pe scaun sau in picioare, greturile la locul lor...somnul la fel...miercuri am programare la ginecolog...sper sa-l vad p\si eu pe bb, sper sa-mi placa si dr pt ca e prima data cad merg la el

zmeurici si mamici

eu tb sa ma apuc de gatit ...mi-e groaza...dar trebuie sa-i fac supica lui Cezar

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 5+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

RALLU LA MULTI ANI !!! iti doresc petrecere frumoasa multa sanatate , un bb sanatos si frumos si toate dorintele sa ti se ideplineasca

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna fetelor

Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Eu sper sa fiu o mamica de iulie- august dar pana nu o sa vad inimioara lui bebe ca bate stau cu inima cam stransa.Pana acum am fost la un eco unde s-a vazut doar un punctulet.Dupa spusele doctorului 99% e sarcina.Imi doresc tare mult un bebe, am la activ vreo cinci- sase teste pozitive nici nu mai stiu cate pentru ca fac unul la doua zile.Credeti ca sunt nebuna?!Stati linistite asa crede si barbatu-meu.
Greturi nu am, pofte nu am, doar ca am o stare de somnolenta si ma dor sanii.

In rest ma intreb de ce nu trece mai repede vremea asta, pentru ca punctuletul sa creasca si eu sa ma linistesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Adriana....eu sunt cam cu inima stransa cand te aud de greturile alea.
O fi totul bine la mine daca nu am semne atat de evidente?
Eu am probleme cu somnul (desi s-au mai reglat, nu ma mai scol la 3 noaptea), oboseala si usoara somnolenta in anumite perioade ale zilei, sanii sunt un pic mariti dar nu mai dor asa de tare ca in primele zile (ma mai jeneaza acte o data).
Parca ma baga la idei faptul ca o duc atat de bine.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica6+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

pony bine ai venit la zmeurici sarcina usoara si bb sanatos, sa dai datele sa te treaca fetele in listuta, stai linistita ca si eu mi-am facut vreo 6 teste

ralu mai bine ca nu ai greturi...e groaznic, daca vrei facem schimb

eu tocmai am descoperit ca-mi plac mandarinele...am mancat cateva si nu mi-e rau , imi placeau si inainte dar acum imi plac f mult, la cezar mancam portocale, cate 2-3 kg pe zi...ufff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Rallu,stai linistita,nici eu nu am greturi deloc-deloc,nu le-am avut nici cu prima sarcina....doar pofta de mancare....oboseala....sani mari si sensibili....Pony,bine ai venit printre noi!Apropos de teste,am facut si eu 7,deja era un ritual sa ma trezesc si primul lucru sa fac un test....La multi ani tuturor sarbatoritilor!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Datele mele

DN 09.02.1978
UM 30.09.2008
DPN07.07.2009

Multumesc ca m-ati primit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

La multi ani Rallu!
Sa fii sanatoasa, sarcina usoara si un bebe sanatos si voios!
Pony bine ai venit!

Weekend placut fetelor... La multi ani tuturor Mihaelelor, Gabrielelor si Rafaelelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mcrissa, incearca sa fii optimista! In ce zi ai ovulat?? ca daca ai ovulat mai tarziu de ziua 14 atunci e normal sa nu se vada inca la eco inimioara!

Mami de fetita si de baietel 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

sa nu va suparati ca intru si eu pe aici,dar vroiam sa stiu si eu iar,toate etapele din viatza unei gravidutze...
eu am un bebe de 8 luni si am de gand sa ii fac un fratior cat mai repede .in 2 3 luni daca ne ajuta dd.
eu cu primul am avut greturi groaznice...pana la 5 luni.
am pierdut 7 kg in 4 luni dar apoi pana am nascut am pus 23.acum mai am putine de dat jos in special la burtica.eu sincer nu imi mai pot imagina greturile din trecut dar atunci cand le aveam aveam impresia ca aia nu mai ere viatza ci sentinta la moarte.acum regret toate gandurile rele din sarcina dar imi ere asa de rau incat nu mancam pe zi mai nimic...avaem de toate.tot ce poate avea o femeie gravida..anemie,greturi,vomitaturi,diaree,constipatie,clamydia,eminente de avort su 1 de nastere prematura,nas infundat,dureri groaznice(antibiotice)acum cand privesc in urma ma inspaimant si sper ca a 2 sarcina sa nu mai fie asa.stiti voi daca se poate sa fie altfel...?pupici

mami de cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput