mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 2
Raspunsuri - Pagina 16
Rallu spune:
Mcrissa, daca la unele gravidute la 5-6 saptamani nici nu l-au vazut pe bebe la eco,
eu zic ca nu e musai ceva rau ca nu s-a vazut activitatea cardiaca.
Poate e mai mititel decat numaratoarea oficiala.
Uite, de exemplu eu intru maine in 6 saptamani dar am ovulat mai tarziu cu vreo 4 zile deci doctorii ar trebui sa numere dupa bebe...nu bebe dupa doctori.
Stai linistita ca sigur ii vezi inimioara data viitoare.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
5+
Asa arat eu acum
anne-marry spune:
mcrissa totul este bine. stai linistita. ca dak plangi nu ii face bine lui zmeurica mica. sunt sigura ca totul este bine. ai sa vezi. umpik de rabdare pana luni.... stiu ca e usor de zis sa ai rabdare, k si eu sunt stresata...ce o fi pana luni la echo. dar ai sa vezi ca este bine. cu siguranta ai avut ovulatia mai tarziu.
va pupicim pe toate mamcile de zmeurice. noi plecam acasa. k am terminat programul pe ziua de azi. luni mergem si noi la echo, si cel tarziu miercuri va dam de stire.
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
6 +
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anielas spune:
anne marry-pupici si WE placut 
Inutza (23 oct 2004) si
6+www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

bobitamica spune:
Special pt. MCRISSA....nu te speria!!! eu am fost abia la 7 saptamani la primul control si nu s-a auzit inimioara...era doar o bobita mica acolo...care ulterior a crescut si s-a facut mare...
AI INCREDERE IN DUMNEZEU!!! Te pup!
adrianafedorca spune:
eu am patit alta, mi-a iesit un ulcior la ochi, tocmai am venit de la oftalmolog...si nu exista tratament...adica exista niste picatri si unguent dar ...nu in sarcina...sunt disperat ami-e frica sa nu se faca mare, acum e cat un varf de ac , nu ma doar , doar ma jeneaza putin , e pe pleoapa in colt ...ufff
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
5+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
piatra lunii spune:
Adriana,uite aici poate gasesti un remediu pt problema ta :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?
ARCHIVE=true&TOPIC_ID=21475
adrianafedorca spune:
piatra lunii multumesc
am incercat metoda "neconventionala"
pe care mi-au recomandat-o mai multe persoane si am vazut ca spunea cineva de ea in postari...sper sa-mi treaca mai ales ca e la inceput...poate scap , mersi inca o data 
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
5+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Nix spune:
Dragelor si in special mcrissa.. haideti sa fim optimiste! Sunt sigura ca toti bebeii nostri sunt ok, ganditi-va la femeile de la tara, care n-au vazut in viata lor un echograf, daramite sa mai si faca tot felul de analize si minuni si uite ce bebei frumosi si rotofei si sanatosi fac!
Eu inca nu-mi fac nici un fel de probleme, mai am o programare la doctor pe 8 decembrie, si sincer pana atunci nu prea as vrea sa ma mai duc.. atata timp cat ma simt bine, sigur si bb e bine merci la mine in burtica.
Trebuie doar sa vorbesc cu medicul meu endocrinolog, eu am o hipotiroidie sub tratament, sa vad cat timp raman pe doza de eutirox pe care o iau acum.
Iar dr. la care am fost ieri o sa trebuiasca sa duca foarte multa munca de lamurire cu mine sa-mi explice in fel si chip de ce trebuie sa pun musai 12 saptamani ovule cu utrogestan?! fara sa stie inca dozarea de progesteron.
Va pup pe toate si sarcina fara griji si somn usor si odihniti-va si nu va mai stresati nici voi, si nici pe zmeuricile din burticile voastre!
monica_dicut spune:
Nu va mai speriati fetelor, va rog eu. Inimioara se vede abia la 7-8 saptamani. Nici la mine cand m-am dus la 6 sapt nu s-a putut pronunta doctorul. Abia la 7 sapt si 3 zile s-a vazut prima data activitatea cardiaca.
SA aveti un weekend frumos si fara stres 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Visand la o minune 
Ticker2 
Rallu spune:
Neata fetele.
Off...sper sa treaca cat mai curand insomnia asta pentru ca ma scoate efectiv din sarite.
Iar m-am trezit la 6:30 si, desi m-am chinuit, n-am mai reusit sa dorm nici un minut.
Nu e corect!
In alta ordine de idei, eu astazi ma aniversez si nu stiu cat o sa intru pe aici asa ca zic acum "La multi ani!" tuturor Mihaelelor si Gabrielelor 
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
6+
Asa arat eu acum