mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Citat:
citat din mesajul lui anielas

alfa_anca-mie mi-a dat dr trimitere la sanador...m-am uita tacum la ei pe site..si fac toate analizele prescrise...ai idee la Medicover cam cat costa analizele? (am in centru Meicover chiar langa serviciu) -dar nu am gasit pe site lista de preturi. Merci

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 6+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

stiu ca facusem o comparatie anul trecut intre Medicover si IDS si per total ajungeam la aceeasi suma. asa ca eu cred ca au in general cam aceleasi preturi, desi parca la Medlife mi s-a parut ceva mai ieftin.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

m-am intors de la ecograf si bebe nu are activitate cardiaca.am 6 saptamani si o zi.sa mai sper oare ca ar putea fi bine?

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 6+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu la prima sarcina le-am facut la Institutul Cantacuzino, acolo mi-a spus dr sa le fac, Medicoverul are preturi afisate dar nu le fac ei ci laboratoarele synevo, cautati pe site ceva cu synbevo si o sa gasiti si preturi la analize

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 5+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

mcrissa nici eu la prima sarcina nu am vazut decat o pata neagra pe ecran pe la 6 sapt...de abia la 8 sapt am auzit inimioara...
dar medicul ce ti-a spus?

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 7+

Mergi la inceput

medicul mi-a zis ca inca nu se poate pronunta, ca poate a avut loc ovulatia mai tarziu(in mod normal la 6 saptamani se vede activitate cardiaca), se vedea si la mine pata neagra, cu un cerculet alb inauntru.m-a chemat luni iara la eco.plang intruna...

Bulina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

mcrissa- eu refuz sa ma gandesc la ceva rau..sau cel putin incerc..deci..eu ar trebui sa fiu in 6-7 sapt..conform calculelor, dar conform masuratorilor bb ar avea 5 sapt...si nici vorba de auzit inimioara..dar eu sper si ma rog in continuu ca totul sa fie bine..de abia pe 18 mai merg la eco.
Pupici..si incearca sa te linistesti

anca, adriana-merci pentru raspunsuri

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

aniela o sa incerc sa ma linistesc, dar imi e tare greu.si ca o paranteza, m-am uitat la pozele tale si noi ne cunoastem, am fost la mare impreuna acum multi ani cu cortul cand ne-au pradat hotii

Bulina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

mcrissa eu acum am citit ce ai scris...doamne....eu ma gandesc ca poate ai ovulat mai tarziu si de aceea nu se vede inca. sau poate nu ai baut suficiente lichide. greturi ai avut? simptomele ...mai sunt? daca da, tb sa fie ok. stai linistita....

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 6 +

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

mcrissa-hehe..ce mica-i lumea..imi pare bine ca ne-am intalnit aici ..si hai sa incercam sa fim optimiste...iti spun tie in speranta ca reusesc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mcrissa la prima sarcina abia la 7 saptamani l-a vazut pe bb pe ecograf, stai linistita , sunt sigura ca e bine, trebuie sa fie bine, nu mai plange o sa ne rugam sa fie bine

unde ai facut eco?

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 5+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput