mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza burticutzelor!

Nix-te cred ca esti dezamagita...e adevarat ca docturul care iti urmareste sarcina trebuie sa fie de incredere..altfel ne urcam pe pereti.

Aseara am fost si eu la control...s-a vazut bb..ce m-a speriat a fost ca a zis ca e mai mic cu o saptamana decat ar trebui...ce-i drept eram cu vezica goala...asa ca s-a vazut greu. Colul este inchis dar cam scurt...deci se pare ca nu ma linistesc pana la urmatoarea eco de pe 18 nov.

Mi-a da tsi lista de analize. fetele din Bucuresti..voi unde va faceti analizele?

Pupici..si sa fim in continuare optimiste

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 6+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna dimineata fetele si zmeuricele....

am venit la servici,k ma simt mai bine. doar ca de ieri s-a pus cu greturi si ameteli pe mine, ceva de speriat. cand am ajuns acasa, si am fost la toaleta...nimik, dupa ce am dormit vreo 2 ore, am vazut iar pata aia miiiiiiiica miiiiiiiiica da rosie pe hartia igienica. am luat iar un nospa, ca era pranzul si iar la somn. acum, vad ca nu a mai fost nimik. nu am mai sunat dr, k am zis sa nu ma panichez mai tare. azi stau pana pe la ora 13.00 si apoi plec acasa. iar luni si marti nu cred ca o sa vin la servici, si deci nu o s apot intra pe net, pt ca am programarile la echo, endocrinologie, si marti la ginecolog si apoi la medicul de fam...si tot asa. cred ca miercuri voi reveni la servici.

a...si sa nu uitam...BUN VENIT NOILOR MAMICI DE ZMEURICI nix, doina 222 si alina32

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 6 +

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Rallu pai stai bine dc dormi pana la 7, eu de la 5 incep sa fac ochii si sa ma uit pe pereti si mai trag sa stau in pat pana la 7. Dar adevarul este ca mai tarziu de 10-10.30 nu rezist si ma culc seara......M-am dereglat rau de cand cu schimbarea de ora si de cand cu somnolenta de seara....la prima sarcina ma culcam de la 7 seara si dormeam pana la 7 a 2-a zi.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Am trecut si eu prin faza asta...o saptamana m-am sculat pe la 3-4 noaptea si am bantuit ca stafiile prin casa.
Acum e ceva mai bine. E tot dimineata dar macar e o ora rezonabila.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica5+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

apropo de somn...ma trezesc si eu mai toata nopatea. azi noapte, m-am pominit si cu cel mic, cu teodor, k tremura de ii clantaneau efectiv dintii in gura....febra nu avea....frig nu era in camera si el era bine imbracat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata si de la mine

hai ca am inceput si eu sa ma trezesc cu noaptea-n cap, ieri la 5,45 azi la 5...sper sa nu ma tina mult
de raceala am scapat ...imi mai curge putin dar e pe trecute

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 5+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

anielas eu la prima sarcina am facut analizele de inceput la IDS, alea de virusi, alea date de dr de familie chiar la dr de familie, ulterior am facut analize mai mult la Medlife dar si la Medicover.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 7+

Mergi la inceput

Se pare ca e o chestie generala faza cu trezitul dimineatza devreme...deja incep sa ma obisnuiesc

anne marry-ma bucur ca esti mai bine..m-am tot gandit la tine

Azi dimineatza i-am spus si piticei...a fost cel mai fericit copil..ii radia fata si apoi canta pe strada "o sa am un bebe, o sa am un bebe".
Ma rog la Doamne Doamne sa fie totul bine...si sa ma pot detasa...sa alung gandurile negre

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

anielas si noi va . sa speram ca nu mai sunt probleme. abea astept sa merg luni la echo si marti la dr. cel putin, voi stii dupa echo si control un lucru: e in uter, traieste, este ok, colul cum este...etc etc...

Mergi la inceput

alfa_anca-mie mi-a dat dr trimitere la sanador...m-am uita tacum la ei pe site..si fac toate analizele prescrise...ai idee la Medicover cam cat costa analizele? (am in centru Meicover chiar langa serviciu) -dar nu am gasit pe site lista de preturi. Merci

Mergi la inceput