mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 2
Raspunsuri - Pagina 13
anielas spune:
Neatza si de la mine..mai tarzior 
anne-marry- incearca sa te linistesti (stiu ca e usor de zis si greu de facut) si cel mai bine, asa cum au spus si fetele suna doctorul.
mcrissa- ce te invidiez ca poti dormi...pe mine ma termina insomniile astea...iar m-am trezit la 4...
Pupici dulci
si multa sanatate bolnavioarelor
Inutza (23 oct 2004) si
6+www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

anielas spune:
Nix- bine ai venit printe noi. Sarcina usoara si bebe sanatos
. te-am trecut si pe tine in listuta
anne-marry- te asteptam cu vesti.
Nu mai e nimeni pe aici? Eu am mult de munca..dar nu am chef deloc..as face orice altceva
Inutza (23 oct 2004) si
6+www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

mcrissa spune:
anne-marry mi-a trimis un SMS ca e acasa si e bine
nix bine ai venit!sarcina usoara, bebe perfect!
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
6+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
pooh spune:
Ziua buna si de la mine!![]()
Mie mi-e somn non-stop,as dormi si pe scaun,si pe masa,oriunde.....
Dupa masa pe la 17-18h imi trece somnul,pana pe la ora 22...Mie burtica nu mi-a crescut,dar am pus pe mine aproape 1 kg
.Incerc sa am grija la tot ce bag in gura,dar zilnic scap si la prostii
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
5+
Nix spune:
Multumesc mult fetelor pentru mesajele si incurajarile voastre.
Tocmai ce m-am intors de la dr. si sunt foarte siktirita. Nu s-a vazut nimic la eco.. maine ma duc sa fac din nou betaHCG ca sa estimam cam cat de mare e bb. Iar spre final m-am cam si enervat pe dr. 
Vroiam sa va intreb, mai ales pe mamicile care sunt deja la a doua sarcina, dar nu numai, voi la ce dr. mergeti? Ma enerveaza si mai tare cand imi amintesc ce fata a facut cand i-am zis ca eu as vrea sa continui sa merg la sala...
Va pup si ma duc sa ma culc, poate imi trec nervishorii!
One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching.
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Nix&year=2009&month=7&day=13&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Nix&year=2009&month=7&day=13&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
pooh spune:
Nix,am fost si eu la eco saptamana trecuta si am venit tare dezamagita,deoarece nu s-a vazut nimic.Dr. mi-a zis sa astept pana-mi intarzie menstruatia cel putin 14 zile.....Asa ca nu fi suparata
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
5+
Nix spune:
Draga Pooh,
supararea nu e din cauza ca nu s-a vazut la eco... acolo era doar dezamagire, ca eram curioasa sa vad bula bebelui! :)
Supararea era din interactiunea cu doctorita care nu mi s-a parut foarte bazata si nu cred ca o sa ma mai duc la ea, imi dadea informatii vagi, nesigura.. ma rog.
Sper sa gasesc un dr. mai bun, si deja incep sa ma stresez la gandul ce greu este sa gasesti un dr. bun, mai ales cel cu care vei naste.
Multumesc pentru incurajare 
Intre timp m-am dus la sala! :) si acum mi-e mai bine. TOcmai citeam pe site-urile straine ca gimenastica este recomandata in sarcina, nu este ok doar daca ai probleme, in schimb dr. la care am fost eu azi, nici macar nu vazuse nimic si cand i-am zis ca vreau sa fac aerobic in continuare, a cascat niste oki mari cat cepele si mi-a zis sa nu ma mai duc! Pai asta e o mentalitate foarte invechita care spune ca daca esti gravida trebuie sa stai in varful patului si sa nu misti un deget... ma rog
Va pup si seara buna!
alfa_anca spune:
Neata burtici!!!
NIX uite un
de la mine ca sa nu mai fii asa suparata, da-o naiba de dr dc nu ti-a placut schimb-o. Eu sunt de parere ca tb sa ai mare incredere in dr care iti urmareste sarcina si cu care vrei sa nasti si tb sa fii pe aceeasi lungime de unda ca altfel e jale.
Cand eram eu insarcinata anul trecut tocmai se deschisese Medlife-ul si ma tot batea gandul sa nasc acolo mai ales ca la inceput era mai ieftin. Dar eu am avut mare incredere in dr meu si nu am vrut sa renunt la el si la nastere a fost chiar fff bine nu am ce reprosa, dar in schimb spitalul Elias e varza, ca de altfel toate maternitatile in care nu stai cu copilul in salon......
Acum iar ma bate gandul sa nasc la Medlife, dar parca iar nu as avea incredere in alt medic....mai important este sa vina bebelusul sanatos pe lume si intreg ca dupa aceea il vindec eu de eritermul fesier facut in maternitate
.
Dupa amiaza la 17.40 am programare la medic, abia astept. Sper sa reusesc sa intru pe seara sa va dau vesti dar nu stiu dc reusesc, maine avem petrecerea Elenei de turta.
Va pup.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
7+
Rallu spune:
Neata si de la mine.
Eu parca sunt ceas intre 7 si 7:30 fac ochi.
Nu reusesc neam sa trec de 8.
Si ma oftic pt. ca, pana la 14 cand incep serviciul, puteam sa doooorm si sa tot dorm.
In schimb la servici...ia ghiciti voi cine motaie pe el?
Acu ma pregatesc sa fac baita, ma duc la coafor sa ma aranjez, ma fac mumoasa...alea-alea.
Ce mai, maine e si ziua mea si o iau in serios asa ca incep sa ma simt bine de azi ![]()
Nu mai fiti suparate fetele ca n-ati vazut la ecografie. Intr-o saptamana o sa apara pe ecran.
Ete eu...mare branza am facut ca am o ecografie in care s-a vazut ceva...pana data viitoare stau cu sufletul la gura "o fi 1...or fi 2"...
nici asa nu e bine.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
5+
Asa arat eu acum