mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 2
Raspunsuri - Pagina 12
adrianafedorca spune:
neata
Nixfelicitari si bine ai venit la noi
sarcina usoara si bb sanatos
mcrissa vineri ma duc si la generalist si la ginecolog la medicover sa vedem ce zic...am uitat ca pot sa sun daca e o urgenta...cat despre concediu medical...puteam sa merg la dr de familie, dar nu am cum sa lipsesc de la servici pana la sfarsitul anului ...acum sa vedem ce zice maine dr, daca tb stau acasa o sa stau si o sa lucrez de acasa...
secretia asta de care ziceti voi o am si eu, mie mi se pare cam abundenta o sa vad maine ce zice dr.
in rest ce sa va zic...dimineata ma simt asa de bine...pana ma dau jos din pat...cum m-am dat jos imi vine starea aia de greata si mi se strica toata ziua...
mamici de zmeurici, ma apuc de treaba
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
5+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
cucu...nimeni prin zona? toata lumea face nani?
ce-as mai sta si eu in pat ...dar las ca mai e putin pana la sf anului si scap de balamuc...
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
5+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Rallu spune:
Neata,
Eu nu-s in patuc.
Ne-am sculat, am papat si acum bananim prin casa pentru ca la serviciu mergem de abia de la ora 14 incolo.
Nu prea am cu ce sa ma laud in afara faptului ca am reusit sa ma linistesc putin si am incetat cu numaratul punctelor de pe ecografie.
Nu pot sa spun ca nu-s curioasa dar macar n-o sa inebunesc pana la urmatoarea.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
5+
alfa_anca spune:
Neata, eu sunt pe aici dar pic de somn. Ma uitam de dim la fii-mea ce doarme si ce as mai fi dormit si eu........
Mai e putin pana maine dupa-amiaza cand merg la dr...abia astept sa vad ca e sarcina viabila, ca e in uter si nu mai imi tb nimik, ca parca pana acuma nici nu imi vine sa cred ca as fi insarcinata.....
Nix bine ai venit si sarcina usoara!
Va pup si va doresc o zi buna.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
7+
anne-marry spune:
buna dimineata fetelor
eu cu treaba, la servici, aba am reusit sa intru la voi
sa va povestesc cva, ca eu deja m-am panicat
...aseara, cand am bagat cele 2 utrogestan intravaginal, am vazut pe deget doua brobonite de mucus...cam....maroniu. f mici era...cam ca...o boaba de mustar .... acum, cand am fost la toaleta, la servici, cand m-am sters, am vazut intre...mucusul acela....o chestie mica, ca un firisor mai gros de sange.... ce o fi? ca deja m-am panicat. am luat un no spa si stau cuminte aici. macar pana la 12, cand iau copilul de la gradinita si apoi incerc sa ma duc acasa, ca sa stau in pat linistita.
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
6 +
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Rallu spune:
Poate sa nu fie nimic...sau poate e un semnal de alarma.
Eu zic ca la primul semn de inrautatire a situatiei sa-ti suni doctorul.
Capul sus si stai linistita ca va fi bine.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
5+
Asa arat eu acum
anne-marry spune:
of....asa zic si eu rallu. stau p[e faza, si daca e ceva, sun doctora. asa...vad ca greturile alea usoare, tot le mai am,sanii tot durerosi sunt... of....
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
6 +
mcrissa spune:
'neatza si la mine.m-am trezit la 10, am dormit ca valiza.
anne-marry stiu ca e ceva obisnuit ca in primul trimestru de sarcina sa mai apara mici punctulete rosii, maronii, dar nu ai cum sa nu te ingrijorezi.eu as suna dr-ul imediat ca sa vad si parerea lui.eu am avut pete rosii cand trebuia sa vina CM, 2 zile, de am zis ca mi-a venit.dupa ce am aflat ca e bebe am sunat dr-ul si mi-a zis sa pun 6 utrogestan, de 3 ori pe zi si 3 no-spa pe zi si sa stau in pat pana nu mai am nimic.
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
6+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
anne-marry spune:
fetelor,m fost iar la baie, si la fel. ma duc sa iau copilul de la gradi si apoi acasa. daca o tine tot asa, o sun pe dr. daca e sa fereasca dzeu sa ma interneze, sau sa tb sa stau acasa, nu am cum sa va dau de stire, pt ca acasa nu am net. o sa ii dau mcrissei nr meu de tel pe PM si ii dau mesaj cu ce se intampla, maine, dac nu pot veni la servici sa va scriu. sper sa ma alarmez totusi degeaba. dar imi este o frica, de imi tremura mainile. va pupicim.
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
6 +
alfa_anca spune:
anne-mary petele maronii in primele saptamani de sarcina este semn de implantare si nu este motiv de ingrijorare, dar petele rosii sau scurgerile rosii pot insemna probleme dar nu mereu. V-am zis ca eu am avut o pata rosie rosie la prima sarcina in sapt 6 si nu a fost nici o pb. Dar cel mai bine suna medicul dc ti se pare ceva suspect.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
7+