mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

monica_dicutmultumim mult pentru sfaturile bune.te asteptam cu drag la noi.tin pumnii sa vina cat mai repede barza cu un puiut perfect sanatos!m-ai pus rau pe ganduri cu analiza asta de coagulare.eu dupa ce am pierdut sarcina la 15 saptamani am fost trimisa sa fac aceasta analiza la Hematologie la Coltea si a iesit bine,apoi am repeta-o la Fundeni si a iesit prost.am refacut-o si la Medicover, Medlife si Sanador si la Institutul de hematologie si a iesit bine.sunt multe persoane care spun ca la Fundeni iese prost si daca ai si daca nu ai ceva.Tu unde ai facut acesata analiza?
rallu si eu vad mai multe punctulete pe eco, dar doar cea de jos mi se pare omogena.sanatos sa fie, vezi tu data viitoare daca bate o inimioara sau mai multe!
nushulica, bubuleana am citit mesajele voastre si am devenit melancolica de cand eram toate aspirante.sper ca in vara sa devin si eu mamica cu un pui snatos in brate asa ca voi
anne-marry azi cum vine sotul i-am spus ca va trebui sa faca clatite, m-ai terminat ieri
camy-pus sa fii la fel de puternica in continuare.noi ne stim si de la alt subiect si te admir mult pentru forta ta de lupta.tu nu ai facut toate aceste ecografii de care spui?

Vineri ajung si eu la eco si deja tremur de acum de emotii.Azi am gatit toata ziua ca as manca numai ciudatenii.sunt suparata ca raceala nu mi-a trecut inca, sper ca bebe sa fie bine!

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 5+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

adriana hai sa ne punem amandoua si sa o punem la respect pe raceala asta obraznica

Bulina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

adriana hai sa ne punem amandoua si sa o punem la respect pe raceala asta obraznica

Bulina mea

OK HAI...eu una n-o mai suport...mai nou tusesc..vineri ma duc la dr la Medicover, am abonament asa ca ma duc ca nu mai suport din pacate n-am gasit mai devreme nici un loc liber
pana atunci ii dau in continuare cu ceaiuri si lamaie, ca altceva mi-e frica
in rest mi-e rau de mor, cand va aud ca gatiti mor de ciuda...as gati si eu dar orice miros imi intoarce stomacul pe dos, si cand ma gandesc ca mai am cam vreo 11-12 saptamani de greturi ...dar ...na..asta mi-am dorit...
la voi cum e burtica? la mine s-a facut mare...nu-mi dau seama cum e posibil ca am doar 5 sapatamani...deja ma starng toti pantalonii...

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 5+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

adriana si eu am abonament la Medicover si am sunat direct la linia de urgenta si le-am spus ca sunt insarcinata si racita si mi-au gasit urgent un loc a doua zi dimineata la 8.daca stateam dupa fetele care fac programarile cine stie cand ajungeam.mie mi-a dat Stodal pentru tuse (e homeopat) si Coryzalia pentru raceala(tot homeopat) si apa de mare pentru nas.si cel mai important mi-a dat o saptamana de medical, ca sa nu ies in frig sa respir aer rece etc.
tu mergi la dr ginecolog sau la generalist?

Bulina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Adriana, si pe mine am strang pantalonii.
Nici nu-i mai suport pe cei din material mai dur (ex. blugi care nu sunt elastici nici un pic).
Si eu ma mir pentru ca mi se pare cam devreme sincera sa fiu.
Nici nu-mi vine sa ma duc sa-mi iau unii cu elastic de gravida.
Ma gandesc ca e inca devreme...orice se poate intampla...si sa nu ma arunc la cumparaturi.
Aaaa...si eu mai am ceva...o secretie alba, branzoasa-smantanoasa, fara miros, mancarimi sau atceva.
Nu e deranjanta deloc doar ca m-am speriat cand am inceput sa gasesc pete pe chilot.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica5+

Mergi la inceput

rallu secretia aia e normala, e progesteron, e chiar bine ca o ai.eu nici nu-mi dau seama daca am sau nu ca oricum bag o data la 8 ore ovule cu utrogestan si am de la ele eaxct ce descri tu.
cat despre panataloni, eu stau in casa de o saptamana si sunt numai in pijamale, nu stiu daca o sa am probleme cu intratul in panataloni.la kg sunt la fel, nu am pus nimic, dar burtica e mai umflata.

Bulina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Si eu iau utrogestan: 1 dimineata...pe gura, 2 seara...in vagin.
De ieri seara am inceput.
Aveam si inainte secretia dar acum e muuult mai abundenta.
Nu e clar de la ce am bagat in vagin pt. ca de aseara pana acum s-a eliminat si in seara asta inca n-am apucat sa bag...deci e de la nivelul progesteronului din sange (care a crescut o data cu administrarea pastilelor).

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mcrissa...am facut aceste teste...degeaba...doctorul a fost incapabil sa vada aceasta malformatie, desi ar fi trebuit sa vada inca din luna a5a de sarcina.
Fetelor, aveti incredere in voi...aveti incredere in ceea ce simtiti!
Sunteti mamici..si simtiti cel mai bine!

Monica...sper din tot sufletul ca Doamne Doamne sa te ajute...si sa-ti de un bebelus sanatos...care sa apartina acestei odisee...pe 9 noiembrie..anul trecut am aflat de copilasul meu....

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

Buna fetelor,
astazi am aflat si eu ca in sfarsit voi avea un bebe! :)
Sunt foarte fericita si bucuroasa, pentru ca il astept de un an si ceva.. si sincer nu stiu cand si cum s-a intamplat, dar cert este ca este aici.
Bucuria mea va fi si mai mare cand o sa pot sa dau de veste familiei si celor dragi, dar vreau sa mai astept putin, sa ma asigur ca e totul bine.
Daca vreti sa ma treceti si pe mine pe lista voastra:
data mea de nastere este 11.01.1977
UM: 6.10.2008
DPN: 13.7.2009

Eu ma simt super ok. Chiar de luni imi facusem abonament la sala :)
Maine ma duc si eu la ginecolog sa vedem poate reusesc sa vad ceva, si sa-mi spuna daca e ok sa continui sa merg la aerobic.

Va doresc sarcina usoara, plina de zile frumoase, de bucuria asteptarii si sa fim iubite!

Nix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Foarte frumos nume ati gasit pt puiutii vostri: zmeurici Sa fie dulci asa cum le e numele!
Crissa ti-am scris mesaj la mamici..sufletistele (stii tu). Ce ma bucur ca esti bine Mai putin raceala asta urata, multa sanatate. Si Thea ia Stodal cand tuseste

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput