mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 2

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

scumpelor, nu am scris aici ca sa va para rau pentru mine, ci ca voi sa stiti si sa va bucurati de sarcina, lasand la o parte problemele, incidentele..s.a.m.d....si n continuare sa stiti sa mergeti sa va faceti analizele care trebuie...degeaba mergeti luna e luna la control daca nu faceti analizele cu adevarat importante!

Aveti grija de voi!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

fetitele dragutele...nu este nimeni pe aici? ne-ati lasat singurei? eu am alergat de la deal la vale si invers ... si sunt atat de obosita....si mai vreo ora pana sa plec acasa.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 6 +

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

anne marry-eu sunt prin zona..cu multa treaba la munca...dar si cu un ochi pe aici. Ma simt tare obosita..ce buna ar fi o pernita.

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 6+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

anne marry-nu ai reusit sa incarci pozele pe net?

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 6+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

anielas am incarcat eu ceva poze ieir, dar a mers f greu netul, s-a blocat..si am lasat asa, cu gandul ca fac azi. dar nu am avut timp nici sa respir. f mult de lucru...acum fug acasa, k vreau sa stau putin in pat. si deseara, sa fac o ....lasa ca nu va mai zic, ca iar ii spuneti ca va fac pofta ... eu sunt cu gatitul

va pupicim dulce, si ne vedem on line maine.....

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 6 +

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

bubuleano multumim!!!la fel va uram si voua sa cresteti mari si sanatosi!!! iata ca am apucat si noi momentul sa ne tinem minunile in brate

fetelor scuze ca am invadat peste odiseea voastrada uite asa ne mai intalnim si noi vechi aspirante si ne mai felicitam

camy pus n-am fost in stare nici atunci si nici acum sa-ti adresez vreun cuvantvreau doar sa te imbratisez virtual si sa-ti trimit cele mai bune ganduri

Mamica de bobocel David-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

M-am intors si eu de la serviciu.
Mamaaa...ce bine e.
Ma uit cu drag la pernuta si parca imi face cu ochiul.
In legatura cu ecografia...am lasat-o balta...nu m-am lamurit dar nici nu-mi mai bat capul.
Om trai si-om vedea.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Cami-pus... pentru ingerasul tau.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna fetelor. SI eu sunt o mamica de ingeras de la odiseea de sept-oct. Va urmaresc in speranta ca poate poate ma alatur si eu voua chiar si pe ultima suta de metri. Am nascut natural, fapt ce-mi permite sa raman din nou destul de repede.

Am intrat doar sa va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi. La fel ca si camyva sfatuiesc sa aveti mare grija ce medici va alegeti si la ce relatie aveti cu ei. Sa nu acceptati NICIODATA sa vi se spuna "e normal in sarcina". Eu ma simteam rau si doctorul asta mi-a spus. Urmarea o stiti. La mine se pare ca au fost ceva probleme de coagulare a sangelui. Drept urmare va sfatuiesc sa va faceti neaparat analiza pentru factorii de coagulare. Este esentiala in sarcina, mai ales la cele care au pierdut sarcini (este unul din motivele principale). Tratamentul este cat se oate de simplu cu banala aspirina. Din pacate, la noi in tara, aceasta analiza o dau doctorii numai dupa ce se intampla o tragedie.

Va pup si va doresc un prim trimestru fara greturi asa cum l-am avut si eu.

P.S: nusha, te bate gandul de bb2

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare
v-am tot citit azi , dar nu am avut timp de scris , e zapaceala mare la servici in perioada asta
eu in continuare cu foamne , somn si greturi, am impresia ca nu mai trec niciodata, raceala nu ma lasa deloc , m-a luat si tusea, abia maine ajung la doctor

ma duc sa stau in pat ca mi-e asa somnnnnn

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 5+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput