mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 2

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

rallu: felicitari!! hai ca mi-ai dat si mie d elucru, daca ar fi sa speculez as zice ca sunt 2 bebei intr-un sac si un altul separat in alt sac, dar e doar o speculatie...

nusha: draguta, sa-ti traiasca printisorul!!

crissa: cand mergi la eco?

Pt raceala in timpul sarcinii puteti lua oscilococcinum si homeogene + desigur multe lichide, ceai, lamaie, miere.

Acid folic: exista si de 1 mg, trebuie sa luati 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor

Rallu- bine ca bebe e bine...cat despre numar...si eu am patit exact la fel la prima eco..mi-a spus d-na dr ca par a fi doi...de fapt era umbra saculetzului..sau ceva de genul asta...din pacate nu mi-a dat poza de atunci ca sa pot compara cu a ta...cert e ca in poza ta vad tot 3 pete

Azi eu sunt chiuna...nu am dormit deloc bine si m-am trezit cu o stare groaznica de greatza..acum parca e un pic mai bine..asa ca va invit la ceiuc

Sa aveti o zi minunata

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 6+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

rallu ia uita-te la http://www.pregnancycheck.com/pregnancy-ultrasound.html si cauta saptmaan 5. este o echo in sapt a 5-a acolo. este situl pe prima pag d ela noi. vezi si tu..intr-adevar, acolo se vede ...doar o sg pata neagra

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 6 +

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anielas

Neatza dragelor

Rallu- bine ca bebe e bine...cat despre numar...si eu am patit exact la fel la prima eco..mi-a spus d-na dr ca par a fi doi...de fapt era umbra saculetzului..sau ceva de genul asta...din pacate nu mi-a dat poza de atunci ca sa pot compara cu a ta...cert e ca in poza ta vad tot 3 pete

Azi eu sunt chiuna...nu am dormit deloc bine si m-am trezit cu o stare groaznica de greatza..acum parca e un pic mai bine..asa ca va invit la ceiuc

Sa aveti o zi minunata

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 6+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

anielus ma duc sa imi fac si eu un ceiut. ai dreptate...este necesar. revin in 3 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ana...iti dai seama ca deja am scotocit netu dupa toate ecografiile posibile in saptamana a 5-a.
In toate se vede o pata neagra.
Ar trebui sa caut ecografii de gemeni ca sa fac diferenta...abia mi-a venit ideea.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Gata...ma potolesc pentru ca o s-o iau razna in curand.
Sa le ia naiba de ecografii ca unele seamana...altele nu...trebuia sa fiu eu cu mot si sa n-am o ecografie normala pe care s-o poata intelege cineva.
Astept pana luna urmatoare si s-o lamuri atunci misterul.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Rallu felicitari.Oricati bebei ar fi,sa fie sanatosi.Si eu am pierdut prima sarcina,asa ca la a doua am suflat si in iaurt,si m-am uitat la 50 de echografii ca sa le compar cu a mea.Pe toate se vedea doar un saculet gestational.Parera mea e,ca se vede destul de clar,ca nu e doar unul,dar poate e prea derveme.La urmatoarea echografie se elucideaza cu siguranta misterul.Pana atunci eu iti recomand sa te relaxezi,sa te bucuri de fiecare clipa,pentru binele tau si al bebelasului/ilor.

La mine greturile au inceput dupa a 6-a saptamana,chiar 7 pot sa spun,si la inceput m-am bucurat foarte mult,ma simteam foooarte gravida.Pe la 3 luni in schimb m-am saturat.In fiecare zi la job fugeam la baie de 3-4 ori la baie sa dau la rata,si lucram intr-un domeniu in care ma paleau tot felul de mirosuri pe care am ajuns sa nu le suport.Abia la 4 luni am inceput sa ma simt bine ,Miscarile bebelusului am inceput sa le simt foarte repede,pe la 15 saptamani si nu ma credea nimeni in afara de doctorita mea,cu care mi-a zis ca se pot simti daca esti foarte constienta e corpul tau,iar eu eram...simteam in fiecare luna inainte sa raman gravida,momentul ovulatiei

Hai ca m-a luat valul!Sanatate multa va doresc

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Scumpe zmeurici,

..eu sunt o mamica a unui ingeras care a apartinut odiseei de iulie-august 2008...din punctul meu de vedere puteau sa se numeasca oricum..numai copilasii sa fie bine...dar oricum, nu pentru acest "incident" am intart eu aici...v-am cautat si v-am gasit pentru ca ma leg de orice lucru, cat de mic, de deea ce a fost..din pacate nu mai este Darius Andrei...ingerasul meu.

Lasati supararile, bucurati-va de MINUNILE DUMNEZEIESTI care sunt la voi in burtica..nu conteaza numarul lor, conteaza ca ei sa se dezvolte sanatosi...sa vina pe lume pentru a va umple inima de bucurie.

Darius a murit la o luna, o zi si o ora...avea o malformatie la inima..TRANSPOZITIE DE VASE MARI...

..ceea ce va sfatuiesc pe voi (pt ca eu am crezut ca o sarcina nu poate decurge decat normal...si nu este chiar asa)...este sa va gasiti medici foarte buni pentru ecografiile importante: morfofetala, 4D si Doupller...ESTYE FOARTE IMPORTANT!
...aveti incredere in ceea ce simtiti voi...voi sunteti mame..cand simtiti ca ceva nu este in ordine...mergeti la doctor..si INSISTATI sa va faca analize amanuntite...VOI STITI INTOTDEAUNA CE_I MAI BINE!!!Trebuie sa aveti incredere in voi!

...in legatura cu maternitatile particulare...ganditi-va de 1000 de ori cel putin inainte..puteti avea o sarcina perfect normala si la nastere sa aiba nevoie de oxigen..sau alt6ceva...aceste clinici particulare nu au dotarile necesare...consider ca pentru 3 zile de spitalizare nu merita riscul...

Imi cer scuze daca v-a speriat acest mesaj al meu...nu mi-am dorit acest lucru...as fi vrut ca pe mine sa ma indrume cineva...decat sa traiesc aceasta drama...mi-as fi dorit ca acum sa stau cu el in brate...nu sa-i duc flori la mormant..

Bucuratui-va de aceste 9 luni, plimbati-va, zambiti...aveti motive!

Sper ca Doamne Doamne sa va binecuvanteze bebelusii..sa aveti numai bebelusi sanatosi si frumosi...iar voi sarcini usoare

9 luni trec f repede..acum pare mult, dar nu-i asa...si sa nu va fie frica...nu-i chiar asa cum va sperie lumea...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

cami_pus nu imi gasesc de nici un fel cuvintele pe care as dori sa ti le spun. Tot ce iti doresc este multa putere sa treci peste acest moment tragic si sa te ajute Dumnezeu si ingerasul tau de sus din Ceruri sa tii in brate intr-un viitor apropiat un copilas sanatos si cel putin la fel de frumos ca Darius.
Te pup si multa sanatate.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 7+

Mergi la inceput

cami pus imi pare f rau. nu am cuvinte. pe cuvant....pur si simplu nu stiu ce as putea sa iti spun, ca sa treci peste. soacra me a patit asa. i-a murit fetita la 7-8 luni....doamne...tb sa fie groaznic.

Mergi la inceput