Lista pentru Mos Craciun 2008
Raspunsuri - Pagina 4
simali spune:
Ce ziceti sa scriem fiecare ce alte cadouri de la mosu au avut succes la copiii nostri in anii trecuti? Poate ne mai inspiram unii de la altii.
La noi a mai fost fain (si chiar se joaca cu el) trenuletul Thomas, dar unul care are sine de montat si poduri. Se joaca inca cu setul acela cu castel si soldati ()a fost la Metro mi se pare) si mai este inca unul cu corabia piratilor. Corabia s-a cam rupt, am lipit-o, nu-s de cine stie ce calitate, dar cea mai mare parte a supravietuit si cred ca au fost cadouri frumoase.
alice
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui filofteia
Ileana, ai mai comandat de pe site? Sunt seriosi? |
Nu, nu am comandat niciodata nimic de la ei.
iileana spune:
Simali, buna idee.
cadouri pe care "le-am reusit" de-a lungul timpului, au fost:
-jucarii v'tech, la virsta mai mica. Globul pamintesc si, mai ales, bormasina - cu care s-a jucat ani in sir, dindu-i cele mai bizare intrebuintari :)
- minimodelele Schleich (balaurul verde, soldatii, si calare si pe jos :)
- Dino-pad-ul
- jocurile de constructie mega-blocks (castelul cu monstrisori, aparatul de zbor, gama cu piratii)
- cartile cu dinozauri (mai ales tridimensionala de la Teora)
- "castelul" si "corabia piratilor" de la Teora
- seturi de figurine + accesorii (pirati, soldati, militieni :)
- scheletele de dinozauri de dezgropat ca paleontologu' - de la 4m.
cadouri cu care am dat gres:
- jocul cu insula scheletelor (Minimax)
- mini-laptop-ul
- puzzle-uri
filofteia spune:
Eu ma gandeam sa aleg ceva de aici
http://www.ookee.ro/jucarii-580-Jocuri-jucarii-utile-pt-scoala.html
pana la urma cred ca ma risc cu asta
http://www.ookee.ro/jucarii-473-Kit-uri-stiinte-p-1077-Violent-Volcano---Vulcanul-violent.html
Acum fiimiu este mai ciudat... de real succes au fost CD-playerele, MP3 playerele, stick de memorie, dar si "Biblia ilustrata", patinele de gheata.
Mai putin apreciata a fost o supermasina cu telecomanda, cu care s-a jucat mai mult tati.
Nu se joaca cu figurine, personaje din desene, prefera jocurile gen scrable... poate un monopoly ar fi o idee, dar ma gandesc ca este prea complicat pentru el.
Mosul ii va aduce o carte despre sah cu piese/tabla incluse, multe dulciuri, un CD cu colinde si niste zurgalai de agatat in pom.
De ziua lui va primi o bicicleta caci cea veche ii este cam mica.
De la Mos Craciun...probabil un stick de memorie (isi doreste unul de 4 GB) si vulcanul de mai sus si iar multe dulciuri.
simali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui filofteia Mai putin apreciata a fost o supermasina cu telecomanda, cu care s-a jucat mai mult tati. |
Exact asa si la noi. Sotul meu e tare frustrat, ca lui ii plac foarte mult shestiile astea. Poti sa crezi ca si-a cumparat un elicopter cu telecomnada pe care-l tine la birou (ca sa nu-l strice copilul) si cu care se joaca acolo din cand in cand?
alice
simali spune:
Voi stiti bancul ala cu copiii de evrei si de romani dupa Craciun?
Cica doamna ii intreaba pe copii "Cum ati petrecut Craciunul".
Alinuta: "Noi am impodobit bradul, am cumparta mult jucarii si ne-am bucurat"
Ionel: ""Noi am impodobit bradul, am cumparta mult jucarii si ne-am bucurat"
Itic: "Tata are un magazin de jucarii, noi ne-am uitat la rafturile goale si ne-am bucurat".
Tare mi-ar placea sa fiu si eu anul asta ca evreul ala din banc, sa am magazinul de jucarii de unde sa cumpere fraierii pe rupte. Si mi se trage toata atitudinea asta de Scroodge de la oferta mizerabila, revoltatoare pe care o au magazinele de jucarii anul acesta. Parca e mai rau ca niciodata. Numai ragalii de plastic (de la lego la maimute urlatoare si soldati cu moace tampe) care costa toate, de la 100 de RON in sus. Pur si simplu nu ai cum sa-ti orientezi copilul spre ceva inteligent pentru ca nu exista asa ceva.
Fi'miu vrea un set Lego (statia de politie din gama City) si mie-mi vine sa urlu la luna. Necazul este ca el crede ca exista Mos Craciun asa ca daca pune pe lista chestia aia ce treaba am eu? Auzi? Dar cu ragalia aia in casa cine supravietuieste? Tare-as vrea sa-l ia cineva de-oparte si sa-i explice apasat "uite ce-i, Mos Craciun sun mata si cu tactu asa ca ciocu' mic ca sperii pestii". Ceea ce pare ca nu o sa se intample prea curand. Cel putin nu in acest an.
Asa ca, privesc cutia uriasa cu acest mizerabil set de lego si-mi mai torn un pahar de Wisky.
alice
ni-na spune:
Oooff,parca ma vad pe mine cand povesteste Alice.Sa dau 100 ron pe singura jucarie care i-a placut,asta fiind o monstruozitate de plastic verde.
Oare o fi monopol ori producatorii nu mai au fantezie?Sau copii nostri sunt atat de destepti incat nu mai avem cu ce-i surprinde?Va anunt ca am stat pe mimimax sa ma uit la reclame in speranta ca voi surprinde o farama de interes la copil....
Pt Mos Nicolae n-am luat nimic si mai sunt mai putin de doua zile
nicoleta
ni-na spune:
In legatura cu cadourile
reusite:MP3-ul
Figurinele Ben 10 cat face baie in cada
Ce tine de birotica si e colorat(agrafe,clame,pionieze,capsator,perforator,coli colorate,isi confectioneaza tot felul de minuni)
Nereusite:
Puzzle-urile,le face o data si paa,ocupa spatiul degeaba .
Masini,avioane,orice minune cu baterii
Rachete ,role orice in afara de mingile de fotbal,insa la acest capitol nu disper,le poate folosi poate cand mai creste(rolele sunt reglabile)
Este considerat cadou nereusit orice articol vestimentar si orice dulce.
filofteia spune:
Alice super....
Am incercat sa comand de pe site-ul de mai sus, dar n-am reusit, nu pot trece la pasul urmator...asa ca pana se deblocheaza domnii astia trec sarbatorile...
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui filofteia Alice super.... Am incercat sa comand de pe site-ul de mai sus, dar n-am reusit, nu pot trece la pasul urmator...asa ca pana se deblocheaza domnii astia trec sarbatorile... |
Suna-i si comanda telefonic. Eu am comandat de la ei la un moment dat si sunt ok.
www.andreialmeu.piczo.com