Lista pentru Mos Craciun 2008

Lista pentru Mos Craciun 2008 | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

De cateva zile caut asiduu sa-mi fac o idee despre ce as putea achizitiona in materie de jucarii pentru pusti de 5 ani jumate...
Mi se pare muuult mai greu decat la 1,2,3 ani....peste tot numai roboti, monstrii si puzzle-uri...

El isi doreste 10 oua cu Spiderman....atat !

Tare bine mi-ar prinde sa ma inspir din listele voastre.

PS Ma gandeam la un laptop testoasa de la Noriel...il aveti? cum este ?

www.andreialmeu.piczo.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

LEGO nu-i place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce personaj ii place cel mai mult acum ... si-i cumperi ce gasesti cu el.
Finul meu are 6 ani juma` si vrea doar cu "cars" ceva, so, m-am orientat (merci CrisT) si-i cumpar mocheta, magneti, rucsac, penar, puzzleuri sa se bucure

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Lego, lego si iar lego, nu mai avem loc de el, dar asta isi doreste.
Nu stiu cum e testoasa de la Noriel, dar i-am luat fiului meu cand era de varsta puiului tau un laptop pt copii si zace in dulap, daca se descurca pe cel "adevarat", cel de jucarie nu prezinta interes, cel putin asa e la noi.
Eu petrec ore in sir in librarii cautand carti pentru el, tocmai i-am luat "si eu vreau sa stiu" o encilopedie pt copii de la Teora din care ii citesc eu zilnic. Fiul meu e pasionat de castele si i-am mai luat www.teora.ro/cgi-bin/teora/libraria/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=6642&category=01" target="_blank">asta si www.teora.ro/cgi-bin/teora/libraria/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=6684&category=01" target="_blank">asta.

si mai treci si pe la parfumuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Geniest, uitai in postul anterior: sa te bucuri ca ai un copil cu atata bun simt fi`mea in fiecare zi vrea alte 10 cadouri, jucarii, puzzleuri, etc etc etc ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Multumesc frumos pentru sugestii...
Danael e foarte incantat de testoasa noriel si de cate ori vede reclama la minimax ii scrie lui Mos Craciun...Stie si cu PC-ul mare dar....nu stiu ce sa zic...ma gandeam ca ii vorbeste in romana, poate canta la microfon...
Mi se pare ca nu-i place nimic in mod deosebit...n-are "pasiune" pentru nimic...cel mult 3 zile il tine cand primeste o jucarie noua si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

si la fete? sugestii de cadou pt 5 ani jumate?

Capsunika vrea masinile din Cars si pista.... eu i-as lua altceva dar nu stiu ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:

Capsunika vrea masinile din Cars si pista.... eu i-as lua altceva dar nu stiu ce

Si care-i problema??? Eu i-as lua masinile si pista... CAnd m-au intrebat prima data ce vreau sa-mi aduca Moas Craciun, eu am cerut un avion , asa ca mi-a adus un avion, dar si o papusa , iar eu nu m-am jucat niciodata cu papusile...am fost o fire mai baietoasa, dar te asigur ca n-am probleme de comportament pentru ca am preferat sa ma joc cu avioanele, masinile...

Geniest, la 5 ani jumatate, este cam mare pentru laptopul ala, dupa parerea mea dai banii de pomana.

La varsta asta ii poti lua o carte mai scumpa, gen enciclopedie despre ce ii place lui (eu asa i-am luat lui Adi acum doi ani)...si alea 10 oua neaparat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Freia

Freia si Alexa

Buna.
Eu intotdeauna le iau baietilor ceea ce au scris in "lista"..ma rog , nu intotdeauna reusesc sa iau chiar tot ce scrie acolo, ca e lista foarte lunga, dar ma straduiesc sa acopar cea mai mare parte
Nepotica mea care are 5ani jumatate si vrea Little pony pinkie ..si nu mai stiu cum.....trebuie sa mai investighez putin
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Rebeca isi doreste un cal. I-am explicat ca nu se poate, asa ca se rezuma la un cal cu aripi si o printesa cu aripi. Aripile sa nu fie detasabile. Si plastilina. Deocamdata.

Ioana 15+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui filofteia

Citat:

Si care-i problema??? Eu i-as lua masinile si pista... CAnd m-au intrebat prima data ce vreau sa-mi aduca Moas Craciun, eu am cerut un avion , asa ca mi-a adus un avion, dar si o papusa , iar eu nu m-am jucat niciodata cu papusile...am fost o fire mai baietoasa, dar te asigur ca n-am probleme de comportament pentru ca am preferat sa ma joc cu avioanele, masinile...

Geniest, la 5 ani jumatate, este cam mare pentru laptopul ala, dupa parerea mea dai banii de pomana.

La varsta asta ii poti lua o carte mai scumpa, gen enciclopedie despre ce ii place lui (eu asa i-am luat lui Adi acum doi ani)...si alea 10 oua neaparat .

Sa stii ca asa ma gandesc si eu...ca e totusi recomandat de la 3 ani...
De la o vreme am un fix. Cred ca mi se trage de la faptul ca Andrei creste si mi-e dor de el bebelus...
Ziceam de fix: nu mai vreau sa-i iau carti peste carti, puzzle-uri in fel si chip, cuburi cu fel de fel de povesti, alfabetare si cifre...toate rudele, cunostintele, prietenii i-au luat cate ceva in genul asta asa incat are suficiente. Chiar prea multe...
Vreau sa-i iau JUCARII. Nimic nu se compara cu emotia aceea cand vezi o jucarie si nu stii, inca, ce face, cum functioneaza...

Eram prin liceu si am fost invitata la petrecerea unei verisoare care implinea 5 anisori. Tin minte ca mi-a dat mama o carte groasa de povesti si o papusa ca sa i le daruiesc...Nu pot sa va descriu ce fata a facut copilu' cand a vazut ca scot cartea din punga de cadouri...Noroc cu papusa ca a mai salvat situatia...
Asa ca sunt in cautare de jucarii pentru copii mai marisori..

Mergi la inceput