Lista pentru Mos Craciun 2008
Raspunsuri - Pagina 5
Tonnia spune:
Filofteia, ai grija ca vulcanul ala erupe pana in tavan, mi s-a patat tavanul! Si puuuteeee! sa faci experimentul afara!
danamiha spune:
Simali, si Marcus si-a dorit statia de politie, dar in final si-a ales vila, a studiat site-ul. El stie ca nu exista nici un mos si noi ii cumparam, de fapt bunicii au cumparat deja lego, l-am comandat www.varuna.ro .
danamiha spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simali
Exact asa si la noi. Sotul meu e tare frustrat, ca lui ii plac foarte mult shestiile astea. Poti sa crezi ca si-a cumparat un elicopter cu telecomnada pe care-l tine la birou (ca sa nu-l strice copilul) si cu care se joaca acolo din cand in cand? alice |
Si sotul meu a cumparat anul trecut cica pt Marcus un elicopter si o barca, ambele cu telecomanda, seara se juca cu elicopterul dupa ce mergea Marcus la culcare
simali spune:
Am gasit un cadou pentru Mos Niculae: o armura de cavaler cu coif cu vizera si platosa fata-spate. De la Selgross. Din plastic, desigur, dar destul de bine executata. Vladu se costumeaza foarte des in diferite feluri de soldati si cred ca asta o sa-i placa. Si a costat doar 35RON. Yes!
alice
danamiha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simali Am gasit un cadou pentru Mos Niculae: o armura de cavaler cu coif cu vizera si platosa fata-spate. De la Selgross. Din plastic, desigur, dar destul de bine executata. Vladu se costumeaza foarte des in diferite feluri de soldati si cred ca asta o sa-i placa. Si a costat doar 35RON. Yes! alice |
Ce seamana baietii nostrii
Ma tenteaza vulcanul
simali spune:
Cel mai tare ma distreaza cand se costumeaza in soldat-taran-roman. Se imbraca in costum national, descult si defileaza tantos cu o pusca cu baioneta. Cand era mai mic baga pusca sau sabia direct in chilotei...
Sunt haiosi
.
alice
filofteia spune:
| Citat: |
| Filofteia, ai grija ca vulcanul ala erupe pana in tavan, mi s-a patat tavanul! Si puuuteeee! sa faci experimentul afara! |
Multumesc mult pentru pont Tonnia. Oricum oscilam spre un domino, ca avem unul foarte simplu si face tot felul de forme din al apoi il darama, asa ca ar fi o idee mai buna.
Geniest super ideea cu sunatul multumesc!
Alice esti tare! Pana la urma se pare ca nu sunt chiar asa de pretentiosi copii nostri.
filofteia spune:
Pana la urma pentru Craciun am luat asta ;
http://www.ookee.ro/index.php?section=it_market&category_id=526&product_id=1179
A venit in doua zile, adica l-am comandat vineri si a ajuns marti, l-am putut primi la serviciu, ca sa nu se prinda copilul.![]()
CAm mult taxa de transport si ramburs, dar una peste alta eu cred ca merita acum uitandu-ma la el.
Ma bate gandul sa mai comand si alte jucarii ...
filofteia spune:
Alice joculetul si arata destul de bine si are piese multe.
Lui Adi o sa-i placa sigur pentru ca avem un joc de acesta
http://www.deicogames.ro/show.php?id=546
si isi construieste cu el forme de domino. Dar avea piese foarte putine la dispozitie, asa ca-si mai dorea un joc la fel sa poata face mai multe forme.