Lista pentru Mos Craciun 2008

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Filofteia, ai grija ca vulcanul ala erupe pana in tavan, mi s-a patat tavanul! Si puuuteeee! sa faci experimentul afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Simali, si Marcus si-a dorit statia de politie, dar in final si-a ales vila, a studiat site-ul. El stie ca nu exista nici un mos si noi ii cumparam, de fapt bunicii au cumparat deja lego, l-am comandat www.varuna.ro .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simali

Citat:
citat din mesajul lui filofteia

Mai putin apreciata a fost o supermasina cu telecomanda, cu care s-a jucat mai mult tati.

Exact asa si la noi. Sotul meu e tare frustrat, ca lui ii plac foarte mult shestiile astea. Poti sa crezi ca si-a cumparat un elicopter cu telecomnada pe care-l tine la birou (ca sa nu-l strice copilul) si cu care se joaca acolo din cand in cand?

alice

Si sotul meu a cumparat anul trecut cica pt Marcus un elicopter si o barca, ambele cu telecomanda, seara se juca cu elicopterul dupa ce mergea Marcus la culcare, trebuia sa am grija sa nu aterizeze in capul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Am gasit un cadou pentru Mos Niculae: o armura de cavaler cu coif cu vizera si platosa fata-spate. De la Selgross. Din plastic, desigur, dar destul de bine executata. Vladu se costumeaza foarte des in diferite feluri de soldati si cred ca asta o sa-i placa. Si a costat doar 35RON. Yes!

alice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simali

Am gasit un cadou pentru Mos Niculae: o armura de cavaler cu coif cu vizera si platosa fata-spate. De la Selgross. Din plastic, desigur, dar destul de bine executata. Vladu se costumeaza foarte des in diferite feluri de soldati si cred ca asta o sa-i placa. Si a costat doar 35RON. Yes!

alice

Ce seamana baietii nostrii Si Marcus se costumeaza des in soldat/cavaler,cu platosa/sabie, coif si tot echipamentul. E pasionat de castele, anul trecut si-a dorit lego castel. Cand era mai mic trenuletele erau pasiunea lui, avea Thomas cu gara, pod, etc, ocupa aproape toata camera lui, probabil ce avea si Vlad.

Ma tenteaza vulcanul

Mergi la inceput

Cel mai tare ma distreaza cand se costumeaza in soldat-taran-roman. Se imbraca in costum national, descult si defileaza tantos cu o pusca cu baioneta. Cand era mai mic baga pusca sau sabia direct in chilotei...
Sunt haiosi .

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:
Filofteia, ai grija ca vulcanul ala erupe pana in tavan, mi s-a patat tavanul! Si puuuteeee! sa faci experimentul afara!

Multumesc mult pentru pont Tonnia. Oricum oscilam spre un domino, ca avem unul foarte simplu si face tot felul de forme din al apoi il darama, asa ca ar fi o idee mai buna.

Geniest super ideea cu sunatul multumesc!

Alice esti tare! Pana la urma se pare ca nu sunt chiar asa de pretentiosi copii nostri.

Mergi la inceput

Pana la urma pentru Craciun am luat asta ;
http://www.ookee.ro/index.php?section=it_market&category_id=526&product_id=1179
A venit in doua zile, adica l-am comandat vineri si a ajuns marti, l-am putut primi la serviciu, ca sa nu se prinda copilul.
CAm mult taxa de transport si ramburs, dar una peste alta eu cred ca merita acum uitandu-ma la el. Ma bate gandul sa mai comand si alte jucarii ...

Mergi la inceput

Super fain joculetul. Ma bate si pe mine gandul.

alice

Mergi la inceput

Alice joculetul si arata destul de bine si are piese multe.

Lui Adi o sa-i placa sigur pentru ca avem un joc de acesta
http://www.deicogames.ro/show.php?id=546
si isi construieste cu el forme de domino. Dar avea piese foarte putine la dispozitie, asa ca-si mai dorea un joc la fel sa poata face mai multe forme.

Mergi la inceput