Lista pentru Mos Craciun 2008

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

A mea vrea adidasi cu role incorporate. Unde gasesc asa ceva in Bucuresti, ca n-am vazut nicaieri.
Si vrea si o consola WII - la asta ma mai gandesc, ca tare m-as juca si eu cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Eu i-am laut Almei un aragaz cu ochiuri si cuptor din lemn + diverse accesorii. Asta pt a nu ma incurca pe mine la aragazul adevarat, unde vrea sa ajute, ci pt a se juca si ea cu aragazul ei, in tp ce ma acompaniaza in bucatarie. Altceva chiar ca nu mai stiam ce sa-i iau, ca are si papusi si trenuri cu sine, si laptopuri (si romana si olandeza), o sumedenie de jocuri si de puzzle, carti...Daca o sa-i placa aragazul poateo sa-i iau si un mini-dulapior asortat si inca ceva accesorii, gen forme de copt, facalet, etc, (ah ,sort si manusi de bucatarie cu printesele Disney i-am laut deja). Nu, nici gand sa o fac printesa bucatareasa, dar chiar eram in pana totala de inspiratie si orice altceva are deja.
http://www.hema.nl/nl-nl/winkel/sint/houten%20speelgoed/oven-(15153411).aspx

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Ariana isi doreste bebelusul caruia ii creste dintisorul,asa ca Mosul principal urmeaza sa se conformeze.Spun Mosul principal fiindca mai apare Mosul pe la gradi,balet etc.Cam multi mosi prea multe jucarii aparute in acelasi timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada2021

Ariana isi doreste bebelusul caruia ii creste dintisorul,asa ca Mosul principal urmeaza sa se conformeze.Spun Mosul principal fiindca mai apare Mosul pe la gradi,balet etc.Cam multi mosi prea multe jucarii aparute in acelasi timp...

laura si ariana(20-02-2003)

Sa stii ca asa e. La mine vine Sf. Andrei (ziua lui), Mos Nicolae din mai multe directii,Mos Craciun acasa, la gradi.....chiar ca sunt multe....
Oricum nimic nu se compara cu luminitele din ochisorii lor cand gasesc cadourile in ghetute sau le scoate Mosul din sac...

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eu i-am spus fetei ca exista un singur Mos, cel care vine noaptea la brad si ii lasa cadouri. De la gradinita primeste doar cadouri de Craciun, care nu vin de la mosul, ci din partea educatorilor.
In sfarsit si-a finalizat si Rebeca lista de Craciun. Am ramas la un unicorn cu aripi pe care l-a vazut in magazin si la plastilina.
Se indragostise de Pleo, puiul de dinozaur, dar a inteles ca Mos Craciun trebuie sa duca jucarii la milioane de copii si nu-si permite sa dea 1300 ron pe o singura jucarie...

Ioana 16+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Mie mi se pare ca anul acesta oferta de jucarii este execrabila. Sunt fix aceleasi lucruri de anul trecut, nu vin cu nimic nou, aceleasi papusi roz cu casute si ponei la fetite, aceleasi lego si monstrii la baiatei, plus cateva animale de plus interactive (calut, dinozaur, catel, papagal)care costa cat nu face. Obiecate mari, hidoase, care-ti umplu casa si despre care, de la bun inceput, de cand le cumperi, sti ca sunt bani aruncati in vant.

Pentru cele care nu aveti - noi din pacate am luat la mosul de anul trecut - recomand Nintendo DS Lite. Exisa atat pentru fetite cat si pentru baietei, nu ocupa loc mult si este o chestie cu care copilul se va juca foarte multe vreme. Au inclusiv jocuri de exersarea calculelor matematice pentru copii, sunt si un fel de agende, poti sa pui pe ele muzica, etc. Tinute sub control - ca si calculatorul sau televizorul - sunt OK pentru un copil de la 6 ani in sus.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui simali

Pentru cele care nu aveti - noi din pacate am luat la mosul de anul trecut - recomand Nintendo DS Lite. Exisa atat pentru fetite cat si pentru baietei, nu ocupa loc mult si este o chestie cu care copilul se va juca foarte multe vreme. Au inclusiv jocuri de exersarea calculelor matematice pentru copii, sunt si un fel de agende, poti sa pui pe ele muzica, etc. Tinute sub control - ca si calculatorul sau televizorul - sunt OK pentru un copil de la 6 ani in sus.

As fi recunoscatoare pentru ceva detalii privind consolele astea, dat fiind ca eu nu le-am vazut decit in poze (ca traiesc in pestera ;).
Cam ce fac?
Pot fi incarcate pe ele si jocuri mai interesante, sau numai din astea "de reflex", curse de masini, condusul unei aratari pe un traseu cu pericole?
Cum e joaca pe ele comparativ cu cea pe-un calculator obisnuit?
Partea cu agenda, matematica, muzica, de care spune Alice, e "by default" sau se achizitioneaza separat?
Care e deosebirea intre nintendo ds lite si psp?
Pliiiz....
-----

Am si o sugestie pentru mamici cu copii mai maricei: seria www.jucariisijocuri.ro/dupa-marca/jucarii-4m.html" target="_blank">kidz-lab de la 4m. Sint potrivite asa, de-un Mos Nicolae sau in completarea sacului lui Mos Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Nintendo DS (Game Boy)e atat o consola cat si un joc de sine statator. Are un incarcator de priza si baterii proprii. Jocurile sunt foarte diverse. De la Mario (unul dintre cele mai po****re in care ai un baiatel care trebuie sa sara prin diferite chestii pentru a slava o printesa) si terminand cu "Exercise your brain" un joc cu diferite "provocari" intelectuale. Am gasit jocuri pentru antrenarea abilitatilor de calcul la scolari (adunare, scadere, inmultire, impartire), jocuri de invatarea limbii enegleze (din pacate nu sunt vorbite si in limba romana), etc. Cu ajuorul unui dispozitiv care se gaseste doar pe net puteti incarca muzica si asculta la casti ca la orice alt player. Poate fi folosit si ca agenda, caiet de insemnari, etc. de catre un copil mai mare.

Partea buna este ca e "ceva de facut" pentru copil, in masina, in timpul calatoriilor mai lungi. Unii il iau si la restaurant, in asteptarea comenzii, dar eu sunt de parere ca la restaurant duci copilul tocmai pentru socializare si ca daca-l lasi sa butoneze la Game Boy n-ai obtinut nimic. Mai bine-i dai o omleta acasa; tot una.

Tips. Daca aveti un Nintendo DS, exista la magzinele virtuale (nu in magazin, niciodata) un dispozitiv care face legatura dintre joc si PC. Odata intrati in posesia acestui dispozitiv puteti incarca de pe torente, gratis, sute de jocuri, fara sa fie nevoie sa mai dati banii pe ele. Jocurile incarcate au un singur neajuns: nu stiu de ce nu pot fi jucate multiplayer (pentru cei ce au doua console si joaca wireless).

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Alice, multumesc pentru lamuriri.

Despre "fermele de furnici" stiti ceva?
Eu gasisem www.ookee.ro/jucarii-475-Insecte-p-15-Habitat-cu-leduri-pentru-furnici.html" target="_blank">asta, dar mi se pare cam scary... As prefera ceva mai natural, mai fara "gel de la NASA", in ideea ca as elibera totusi furnicile alea inainte de a-mi muri acasa in borcan :(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:
Eu gasisem asta, dar mi se pare cam scary.

Ileana, ai mai comandat de pe site? Sunt seriosi?

Mergi la inceput