ORADEA (35)
Raspunsuri - Pagina 17

cristina22 spune:
salut, dragilor!
Merce-asta e cadoul http://www.pricerunner.co.uk/pl/165-1079777/Game-Controls/Logic3-TopDrive-GT-Wheel-3-in-1-Red-PS2-PS3-PC-(PSU448)-Compare-Prices, vorba Laurei, va avea si ta-su jucarie.
Noah, inseamna ca mai de alergat dupa lego. Pana la urma, Cristi ce primeste.
Daria-nu stiu sigur, dar cred ca am vazut la selgros.Apropo, si noi avem ceva chestie de genul asta, dar prefer sa nu-l apuce actul creator, ca dupa aceea am ce aduna.
Simi-spor la shopping!!
cristina si Andrei

andy.p spune:
Buna dimineata!
Cris asa are si Andy,numa pretul la care l-am luat noi de aici nu se compara cu ce scrie acolo.Sa-l foloseasca sanatosi si Andrei si tata
Va doresc o zi minunata.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Gabi_K spune:
moamaaaa, eu inca nici nu ma gandesc la sarbatori.... Cred ca iar am tendinta sa las totul pe ultima suta de metri:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mercedes spune:
cristina- i-am luat un glob pamantesc, un joc cred nu te supara frate (tridimensional ) si ma gandesc la cartea asta
http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=22&action=view_product&productID=6623&category=
Asta pentru ambii mosi desigur.
Acel lego care il caut tot nu l gasesc, l am primit pentru o saptamana imprumut acum de la logopeda spre fericirea biei. Este foarte simplut dar nu se gaseste si ma macina bia.
No acum va povesteam ca la noi tb sa vine mosu cu baba alias mos craciun acumam mai gasit pe langa frig, zapada mai trebuie sa stie si poezia de la gradi ca altfel nu vine mosu. ... mama denatura ce sunt nu? si asa incepem sa invatam poezia...

andy.p spune:
Mercedes ce te faci ca vine zapada de sambata,asa am vazut eu pe net.Ce-i mai spui fetei?Ca daca vine zapada tre sa vina si Mosul nuu?Ati primit deja poezia de la gradi?
Noua ni s-a comunicat la gradi sa nu mergem mai repede de ora 5 dupa copii ca fac repetitii ptr serbare.Andy si la 3.30 cand ma duc dupa el e rupt de foame,dar la 5??
Gabi multumim ca ne-ai trecut in listuta
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

szivarvany spune:
Buna dimineata.
Multumesc de ajutor, voi incerca la selgros, Giulia e mare fan.
Mercedes, pune poza cu lego, amu` sunt curioasa.
Sunt prin zona, o zi nebuna se anunta iar
Daria & GIULIA(2004 08 16)

Gabi_K spune:
Scolarita la o activitate in oraselul copiilor:)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

szivarvany spune:
super faina scolarita ! Mergeti la cursul de pictura ? Eu nu m-am riscat cu Giulia, desi ne-au tot aburit educatoarele, insa la ce toane are, nu ma pot baza pe keful ei de pictura
Daria & GIULIA(2004 08 16)

Gabi_K spune:
nu mergem, a fost doar o singura activitate organizata acolo.

adi2003 spune:
Da....si eu am citit pe net ca va ninge sambata la Oradea.
Am luat si eu ceva jucarii. Pe Mos Nicolae l-am rezolvat.
Maine va arat ceva haios.
Album 1 + Album 2