ORADEA (35)
Raspunsuri - Pagina 18

cristina22 spune:
Gabi-nu am stiut ca aveti codite frumoase!!E tare scumpa Lili!
Noah, care aveti dusmani, trimiteti-i la mine.Am raceli de dat si nu-s zgarcita, deloc
cristina si Andrei

szivarvany spune:
Salutare si de la mine.
E friggg rau afara ... ioi
Cris, sanatati la tine
Siminel, ce ne arati ???
Pup trupa revin ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mercedes spune:
cristina- sanatate iti doresc.
Ai mei copii azi stau acasa , cristi s-a lovit foarte tare la coapsa piciorului si in urma razelor facute ieri are un frumos hematom.Bia a inceput sa tuseasca drept urmare stau acasa azi.Mi si groaza sa sun acasa sa vad ce fac...
daria- no cu pozatul e mai greu ca n am vreme si pe net iti dai seama daca as fi gasit l as fi luat deja.
andy-pai daca apare zapada mai e poezia ce ii drept deja bajbaie ceva la ea mai pe inteles eu incep sa spun un vers si ea il termina
simina-ce anume?
gabi- frumoasa scolarita dar e mai draguta pe real decat in poza, nu?

cristina22 spune:
Mercesa va faceti bine si voi! Inseamna ca nazdravanii tai au un piculetz de vacanta, daca nu merg nici maine, pt ca vineri e cerc pedagogic.
cristina si Andrei

andy.p spune:
Acum reusii sa culc galushca.Cat doarme asta e alta poveste.
Mercedes sanatate copiilor,cred ca e asa dragutza cum spune ea poezioara..iti vine sa-i mananci
Cristina reusisi sa te imbolnavesti?Multa sanatateNu ne-a spus inca nimeni de cerc.Ce fericire pe Andy
Gabi-tare dragutza fetitza ta
Daria -ce face Giulia?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

szivarvany spune:
Mercedes, multa, multa sanatate si voua
Eu am chiulit o ora in oras, moamaaa, alta viata Si i-am mai cumparat mandrei una-alta ...
In alta ordine de idei ... avem serbarea pe 10 decembrie, eu sunt comitetul de parinti si casiera si am strans 20 lei x cadouri/plozi si 20 pt cadrele didactice.
Am si dus doo mostre ... un lego pt baieti si un set gentuta + ponei pt fete, sper sa le placa mamicilor ... sa scap
Voi cum stati cu pregatirile la gradi ???
Daria & GIULIA(2004 08 16)

andy.p spune:
Noi avem serbare pe 14 decembrie ,legat de cadouri la noi in fiecare an s-a strans o suma de bani care acopera taote cheltuielile pe intreg anul.E mult dintr-o data ,dar dupa aceea nu mai tre sa dam alti bani.
Stiti de unde sa inchiriez costum national ..ne trebuie la serbare.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

cristina22 spune:
Noi asteptam scrisoarea catre Mosu', care va fi afisata si noi o vom lua diiiscreeet. Aaa, si mai stiu ca, la serbare, Andrei va fi Anul Nou
.
Eu nu am aflat decat ieri de cercul pedagogic, asa ca trebuit sa reorganizam manifestarile de ziua lui Andrei.
Maine is prezenta la gradi
cristina si Andrei

cristina22 spune:
Heeei, Daria, zi-ne ce i-ai luat Giuliei!
Laura-incearca sa suni la teatru Arcadia, stiam ca inchiriaza costume.
cristina si Andrei