Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Monica eu am fost pe 20 oct control, deci la 37 sapt si 4 zile. Si atunci mi-a zis ca ne vedem la nastere, dc nu nasc sa vin peste 2 sapt.Asa ca am fost azi la 39 sapt si 4 zile.
Si dc totusi nu nasti, sa zicem nici la 40 sapt fix, ce faci? Trebuie sa iei legatura cu el cumva, ca sa stabiliiti ce si cum.

A deci aveai colul lung, super poate o sa vina si la mine natural. Deabia astept.

39+4 zile Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa-rozi spune:

criss 703 si pe mine m-ar interesa cum sa pun poze in album daca esti draguta sa-mi explici.
Fetelor dati-mi si mie va rog un nr.de telefon pe PM ca eu nu reusesc sa iau de la nici una pe contul comun.Ca sa pot sa va anunt si eu simbata care e treaba cu mine si bebe al meu[:D
manumanu eu de la 27 de saptamini am burta tare in partea de sus ca si cum asi fi facut abdomene.Am fost stresata toata sarcina sa nu cumva sa nasc prematur dar iata-ma mai am 3 zile si fac 38 de saptamini si sunt ok.Chiar azi in spital mi-au facut o injectie ca sa se mai relaxeze burta dar vad ca nu a avut nici un efect parca asi fi facut 100 de abdomene, e betonSper sa mai am rabdare pina simbata cind mi se va induce nasterea ,cred ca nici nu o sa mai dorm noptile de emotii,abia astept.
37+Razvan Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

alrams, nici eu n-am vazut pe aici ..poate n-am observat eu, tocmai de aia am si intrebat..
windy nu e preeclampsie dar pt siguranta sunt monitorizata. n-am proteine in urina, analizele la ficat au iesit f bune, la trombocite la fel, n-am dureri de cap, etc...bebele a fost si el monitorizat,momentan toate-s in regula in afara de sistolica aia nebuna care scade creste.... sper sa nu mi se agraveze situatia!!! sapt viit merg din nou la control.
Fetelor care ati nascut: cum sa fiti deplasate, eu cum vad ca scrie una din voi cum deja ma astept sa fie ceva info si ceva povesti despre bebeii vostri, si cred ca nu sunt singura.

36+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

alexa rozi, da, e senzatia de dupa abdomene, doar ca burta nu e tare tot timpul.

manu 33+ +

AMR 3-4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Hera, da, mi-a zis T. de ex acum, ca daca nu nasc pana pe 15 nov (data limita a interalului dat de el, dupa eco de 38 saptamani), sa-l sun.
Si data trecuta a fost la fel, mi-a zis ca daca nu nasc pana in data de, sa-l sun.
Asa ca astept sa treaca timpul, si daca nasc, il sun ca nasc, daca nu nasc pna la data x, il sun ca nu am nascut
Nu te stresa, eu nu stiu, sunt mult mai linistita decat prima data

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 37+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Alexa-rozi deci si tie iti induce nasterea? Iti tin pumni, multa bafta.
Monica atunci asa sa faci, dar eu zic ca sigur vei naste pana la termenul maxim.

39+4 zile Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Pune-ti bre careva pariuri pe capul(burta) meu....prind 17.11??? nasc intre timp???....m-am plictisit....baga-ti-ma in prizaaaaaaaa.........

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 37+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa-rozi spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

alexa rozi, da, e senzatia de dupa abdomene, doar ca burta nu e tare tot timpul.

manu 33+ +

AMR 3-4 SAPTAMANI!!!

La mine e tare mai ales cind stau pe scaun sau prea incordata dar in partea de jos e moale deci nu cred ca sunt contractii,nici nu am avut pina acum asa ca nu stiu ce sunt alea contractii.Nu stiu ce sa-ti zic ,daca ti se pare tie ca nu e in regula mai bine suna-ti doctorul.Eu simt cu se inghiesuie bebelusul in partea de sus si sta asa minute bune,poate si bebelusii tai fac la fel .Oricum eu zic ca simtul de mamica nu te va insela si vei sti daca e ceva rau pentru puiutii tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Diamisha, Lorena, felicitari pt. printese, sa fie sanatoase si sa va aduca bucurii!!!

Dea: Sunt pe aici si eu, citesc pe fuga, intre doua shoppinguri de tevi si robineti. Vrem sa terminam saptamana asta. Sa vedem daca si reusim.

Diana: Ti-am vazut puiul mic si e tare dulce, are niste falcutze....Cum reactioneaza Ianca?

Mav: Of, prin cate ai trecut si tu. Dar Antonio e superb, cred ca uiti tot cand il privsti...

Eli: Hai ca esti la termen, daca e sa nasti, nasti. Acusi iti tii puiul in brate.

Hera: Si tu mai ai un piculetz.

Corina, Andreyutza, ce zic dr.?

Malinas:Frumoase nume, dar cnd va hotarati? Poate cand il aveti in brate si vedeti ce fatza are: de Sergiu, de Emanuel....

Anes, Amalia, Bebecris: Asteptam vesti!

Olivia: Ai nascut?

Andy 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

crissssss, daaaaa cum sa nu !!!! Iti multumesc mult ca mi-ai sarit in ajutor. Habar nu am cum sa fac, tot incerc eu pe un site sa-mi creez un album cu poze dar merge tare greu.Poate e si din cauza netului...oricum multumesc si apreciez intentia ta.

mirtha, si fetita mea este fornaita-gajaita. Stai linistita nu te impacienta, pana pe la o luna pana se curata caile respiratorii bine bine.

Cu privire la Vigantol eu una nu o sa merg cu asa ceva, eu am sa merg pe cealalta schema. Am inteles acum de la MF ca primul vaccin care il face acum la 2 luni are incorporat si D2. Eu cu Brianna tot asa am mers pe schema veche si fetita mea a mers la 10 luni in picioare singurica. Multe mamici am auzit ca sunt/au fost nemultumite de evolutia copiilor care au mers cu Vigantolul.
Eu nu vorbesc din auzite ci efectiv am experimentat pe prima fetita si a fost mai mult decat ok.

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput