Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa-rozi spune:

[quote]citat din mesajul lui Hera25

Alexa-rozi deci si tie iti induce nasterea? Iti tin pumni, multa bafta.
Mersi mult si tie de asemenea poate nasti si tu saptamina asta
Alexa eu zic ca prinzi maxim 14.Si prevad ca vei naste natural nu ceza cum ti-a zis T.Ca dopul ala a tot picat cite putin,nu?Uite eu cu placenta gradul 3 de la 33 de saptamini si simbata imi induce nasterea,se pare ca bebe se cam grabeste si poate ca ai va fi mai bine afara la mami in brate.Si la mine nu a picat nici un dop,nici contractii ,nimic.ASA ca zic ca nu prinzi
37+Razvan Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Daca restul indiciilor lipsesc e semn bun. E bine si faptul ca mergi saptamanl la control. Si eu tot asa am fost chemata in ultima luna. practic de prin sapt. 36+.
Multu" pentru restul confirmarii.

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

alrams, nici eu n-am vazut pe aici ..poate n-am observat eu, tocmai de aia am si intrebat..
windy nu e preeclampsie dar pt siguranta sunt monitorizata. n-am proteine in urina, analizele la ficat au iesit f bune, la trombocite la fel, n-am dureri de cap, etc...bebele a fost si el monitorizat,momentan toate-s in regula in afara de sistolica aia nebuna care scade creste.... sper sa nu mi se agraveze situatia!!! sapt viit merg din nou la control.
Fetelor care ati nascut: cum sa fiti deplasate, eu cum vad ca scrie una din voi cum deja ma astept sa fie ceva info si ceva povesti despre bebeii vostri, si cred ca nu sunt singura.

36+Thomas

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Aceleasi senzatii le-am avut si eu : burta se intarea aproape instantaneu cind stateam pe scaun sau cind incercam sa ridic ceva (nu neaparat greu ci doar sa ma aplec) sau chiar cind incercam sa ma ridic din pat.

Citat:
citat din mesajul lui alexa-rozi

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

alexa rozi, da, e senzatia de dupa abdomene, doar ca burta nu e tare tot timpul.

manu 33+ +

AMR 3-4 SAPTAMANI!!!

La mine e tare mai ales cind stau pe scaun sau prea incordata dar in partea de jos e moale deci nu cred ca sunt contractii,nici nu am avut pina acum asa ca nu stiu ce sunt alea contractii.Nu stiu ce sa-ti zic ,daca ti se pare tie ca nu e in regula mai bine suna-ti doctorul.Eu simt cu se inghiesuie bebelusul in partea de sus si sta asa minute bune,poate si bebelusii tai fac la fel .Oricum eu zic ca simtul de mamica nu te va insela si vei sti daca e ceva rau pentru puiutii tai

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Ia sa vezi : odata te apuca si nu te mai lasa.
Fara veste. Nu dau prognostic dar eu zic sa nu te agiti. Tot bebe decide.

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Pune-ti bre careva pariuri pe capul(burta) meu....prind 17.11??? nasc intre timp???....m-am plictisit....baga-ti-ma in prizaaaaaaaa.........

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 37+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 13 zile

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Ok. Credeam ca e ceva in neregula din momentul cind au aspirat-o.
Apropos de fomista : m-a rupt in doua pina acum . A supt mai bine de 45 minute. Are momente cind suge 15 minute si momente cind suge de ma indoaie.

Citat:
citat din mesajul lui brie

crissssss, daaaaa cum sa nu !!!! Iti multumesc mult ca mi-ai sarit in ajutor. Habar nu am cum sa fac, tot incerc eu pe un site sa-mi creez un album cu poze dar merge tare greu.Poate e si din cauza netului...oricum multumesc si apreciez intentia ta.

mirtha, si fetita mea este fornaita-gajaita. Stai linistita nu te impacienta, pana pe la o luna pana se curata caile respiratorii bine bine.

Cu privire la Vigantol eu una nu o sa merg cu asa ceva, eu am sa merg pe cealalta schema. Am inteles acum de la MF ca primul vaccin care il face acum la 2 luni are incorporat si D2. Eu cu Brianna tot asa am mers pe schema veche si fetita mea a mers la 10 luni in picioare singurica. Multe mamici am auzit ca sunt/au fost nemultumite de evolutia copiilor care au mers cu Vigantolul.
Eu nu vorbesc din auzite ci efectiv am experimentat pe prima fetita si a fost mai mult decat ok.

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am aterizat si noi de la dr. Colul sters, dar inchis. M-am hotarat sa nasc natural. Si la termen ...L-am disperat pe doc, oricum i-am zis ca sunt labila psihic datorita durerilor. Ma asteapta cand contractiile se repeta la 10 minute. Duminica opresc si gynipralul. Deci de duminica incolo pot naste oricand.
Sunt franta de oboseala...nu stiu de ce. Si am niste pusee de caldura, ceva de groaza. Transpir toata, ma inrosesc. Cred ca aratam ca o nebuna in cabinetul medicului.
Nu am citit din urma, ca nu-s in stare. Va multumesc la toate pt sustinere. Sper ca si celelalte fete au venit cu vesti bune.

Bertha

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

mirtha habar-n-am cu gajaitul, intreaba dr sau asistenta de te vezi cu ei.

auzi, apropo de imbracat ca ziceai - mie mi se pare dificil sa stii cat sa ii pui pe el sa nici nu ii fie prea cald nici prea frig. eu ii pun si acuma mana pe spate si e umeda. taica-su insista sa o infofolim, mie imi pare ca e prea mult, ne tot certam.

oricum cand era laura mica am constatat ca se intampla sa planga de cald!

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Eu stiu ca tr sa le pui un strat in plus fata de cum te imbraci tu (cand sunt bebelusi). Si asa am si facut cu Maria.

33+, + Maria (26.12.2002)

julia

Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.

Mergi la inceput