Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 17
Mirtha spune:
Multumesc pt. info.
Ediyt : ma mai documentez si eu , mai intreb si MF si apoi voi decide ce si cum.
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicabo Mirtha, in timpul alaptarii singurele anticonceptionale permise sunt cele monohormonale, unul din ele fiind Exluton (nu stiu altul). celelalte combinate, da, afecteaza lactatia, nu se recomanda in timpul alaptarii. Eu personal nu le-am luat, dar stiu de ele. Asa ca intreaba medicul, dar eu zic ca despre astea e vorba. Nu stiu sa existe legatura intre AC si lohii, si intre AC si alaptare Diana, unde ai pus pozele, pe mailul comun? nu le=am gasit acolo... SAu pe contul ala cu poze de bebelusi? Dar am intrat acolo cu user si parola si mi-a dat ca fiind invalide. SAu pe webshots, unde inca nu am intrat? Ca discutii, eu zic ca puteam discuta si despre sarcini, si despre bebelusi, fiecare din noi trebuie sa se simta in largul ei, nu constransa de ceva. Eu de ex ma pot baga la ambele subiecte (sarcina& bebelusi, ca doar anul trecut in vara aveam si eu prima data bebe mic) Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze Povestea sarcinii si a nasterii si 37+ Ana Maria |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
monicabo spune:
Mirtha, si eu i-am dat Andreei vigantol cate 2 picaturi din a 14 -a zi de viata. Tot asa, dupa un alaptat, cel de seara in general...
de iesit afara am inceput sa iesim treptat, cate 5 min, cate 10 si spre 3 saptamani am inceput sa facem plimbari lungi cu caruciorul in parc. Ne-am cam cacait cu iesitul afara, am prins si vreme caniculara, si am tot avut dubii, ca sa iesim doar putin, doar in apropiere de casa, etc...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
37+
Ana Maria
manumanu spune:
bertha, parca tu ai avut sapt trecuta dureri in partea de sus a burticii? Ce ti-a zis dr ca ar fi fost? Ca si pe mine ma cam incearca...
manu
33+
+ 
AMR 3-4 SAPTAMANI!!!
Hera25 spune:
Deci m-am intors de la doct.
Bbelina este bine, are 3,5 kg, era tare miscareata pe acolo prin burtica, bineinteles colul super beton de 4,5 cm.

Joi la 8 dim, m-a chemat la spital sa-mi induca nasterea. Acum sa vedem cum va reactiona organismul meu, dar parca vad ca tare o sa ma chinui la un asemenea col care nu coopereaza deloc cu mine....Asta e...nu mai conteaza razbesc eu, imp e sa fie bbelina sanatoasa.
Elli pai ce faci cu secretia aia rozalie?Sa incep sa-ti fac eu galerie?Sau mai bine nu ca trebuie sa mai stea bebe pana pe 12. O sa stea ai sa vezi.
Chiar Otilia ce ai nimerit-o cu Lorena. Hai de mine nu zici nimik?
Poate se nimereste. Dar poate nu zici ca sa nu ma deprimi....stiu ca va fi greu cu travaliu....in situatia mea...![]()
39+4 zile
Lorena Elena
ginye55 spune:
Buna mamici si burtici!
Spiridusule nu fi supi pe mine. 

Bertha

LORENA FELICITARI PENTRU PRINTESA!
Eli
Cand spui "Pe ;locuri, fiti gata, START...." scoatem agitatele.![]()
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
monicabo spune:
Hera, poate cine stie, nasti pana joi...
Inteleg ca joi faci fix 40 saptamani?
La tine concid dpn-urile cf Um si cf eco?
Oricum, bafta, si ai incredere!
Monica cu
si
37+
Ana Maria
Hera25 spune:
Monicabo da joi pe 6 nov fac 40 sapt fix. Acolo in listuta e gresit, probabil asa am spus eu la fete. Dar asa m-a chemat doct, joi.
Da poate nasc pana joi, dar totusi colul este f lung. La tine cam cat era la ultimul control? Poate era mai scurt de s-a produs natural nasterea.
39+4 zile
Lorena Elena
monicabo spune:
Hera, acum eu am termen 6-15 nov... 6 nov dupa ultimul CM, 15 cf eco (am avut CM neregulat dupa nastere, si asa ca diferenta a ramas de aprox 1 saptamana cu +/-). A ramas ca daca nu nasc pana pe 15 nov sa-l sun pe dr.
Data trecuta, la ultimul control, mi-a dat ca termen intre 10-13 iulie, si am nascut pe 11. Insa atunci cam concidea dpn-ul cf UM si cf eco, difereau ori in plus ori in minus cu 1-2-3 zile.
Acu' ce sa fac, stau si astept ![]()
Monica cu
si
37+
Ana Maria
alra spune:
monicabo, aici sunt foarte relaxati in legatura cu iesitul afara. pe laura ne-au zis sa o scoatem fara probleme (si fara scheme de tz minute) dupa ce face insa 3kg. pana atunci ne-au zis ca o putem scoate numai pentru deplasari necesare (gen progr la dr) sau in cazul in care e frig dar uscat, cica mult mai bine decat cald si umectos.
laura e nascuta la inceputul lui februarie.
aici de povestea cu batista pe fata nu a auzit nimeni. asa m-au sfatuit ai mei apropo, erau tare stresati. cica sa mearga tati inainte sa incalzeasca masina etc etc. mi-au facut capul prastie! si noi am stat 20 de minute sa ne chinuim sa fixam scoica ca nu facusem exercitiul dinainte ...
tin minte ca primul drum am mers cu ea in spate apoi m-am mai desconstipat si eu si am stat in fata.
ALRA 35+
Vacanta cu Laura in Romania
Hera25 spune:
A la asta te refereai, Monica, nici nu mai sunt atenta. Scuze.
Nu stiu dc azi arata dif intre eco si UM, nici nu l-am mai intrebat. Mi-a zis doar sa vin joi dim si atat.
Dar data trecuta aveai colul lung?inainte sa se declanseze nasterea?
39+4 zile
Lorena Elena