Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

diana ce frumos e bb Tudor cand il vad asa galbior ..trece el si icterul inca odata sa va traiasca sa va bucurati de el si sa va aduca numai bucurii...cat despre tine tu arati super bine
dea cuscrrrraaa bah de dorul lui fieta te costumasi singura ..e betoana costumatia..si mai imi place si bb-le

eliza mamica de inger Ionut Pavel
38+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Alexa, n-am niciun semn! Bine, in afara ca ma dor oasele bazinului, da' asta nu se pune ca ma dor de cateva luni!
Eu stau in sect 5, langa parcul Sebastian.

Lorellay, curaj, mami! Uite o si un sa-ti treaca! Doar nu esti la prima nastere! Fa anestezie generala daca ti-e frica de rahie. Ii spui dr "daca nu-mi faceti generala, urlu non-stop"! Glumesc, sigur, da' mai imbarbateaza-te si tu putin! Scrie mai des pe forum, te mai descarci putin!

Diana, acum ma duc direct la pozici!

Bertha 37+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Dianacred ca esti tare mandra de micutzul tau dulce....tu cum te simti???

Elilov....tu Nu nasti sa ma lasi singulicaaaa

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 37+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Pai si eu ce fachhh ? Ca la mine lochiile cam gata . Maxim saptamana asta ami dureaza.
Stiu ca finei mele ii prescrisese gineca niste anticonceptionale si era tot lehuza. O sun si cad care-i treaba.
Ca la la cauciuce nu bag.
Multumesc pt. info.

Citat:
citat din mesajul lui vrabiuta

mirhta - anticonceptionalele pot reduce productia de lapte matern. mai multe info aici (site-ul are foarte multe informatii referitoare la alaptat, mi-a fost de mare folos cand o alaptam pe dra lia):
http://www.kellymom.com/health/meds/birthcontrol.html

mami de si graviduta

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Buuunaa si Medela. Da" obraznic de scumpa pe ici pe la noi.
Facem incercarea si va anunt ce si cum.

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl
Mirtha draga mea, Lansinoh e foarte buna...ca firma...superapreciata si aici,io am titzi pads de la ei si crema anti-rani tot pentru titzi, so, alegere corespunzatoare!!!Am inteles ca si ziplocurile( pungi obisnuite cu fermoar nu-s chiar rele)...io am luat niste sticloantze speciale de la Medela...
38+ cu

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Depinde exclusiv de tine sa te mai calmezi. Tu vezi cumva sa fii murit careva ? Sa nu fii reusit sa treaca peste indiferent cit de dura a fost exprienta prin care a trecut ?
Nu uita : e doar o zi de foc. Nu mai multe. O zi poti tu sa te aduni si sa fii fortoasa , nu-i asa ?

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Doamne..fetelor..eu sunt moarta de frica....citesc ce scrieti voi aici..da nu pot sa zic nimic nimic.Ma gandesc intr-una la ziua de luni..si ma ia groaza...NU ma pot linisti nicicum....

Sorana 35+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Beii mai las-o pe socrela aia a ta ca ma ucide pe mine de aici !! Da" ce puiii mei are ea transfromari hormonale ? E la menopauza ?
Tu acum pe ultima sutra de metrii de asta ai nevoie ?
Astept semnal sa scot agitatele.

Mirtha nu viau..mai stau acasa
si lasati agitatele dau eu semnalul
alexa-rozi sa se intample asa cumva doriti
crismarg chiar asa..niste semne ceva da si tu...
alexa chiar ma gandeam ce e cu tine..zi asa ganduri...

eliza mamica de inger Ionut Pavel
38+Dimitrie Gabriel
[/quote]

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mirtha, in timpul alaptarii singurele anticonceptionale permise sunt cele monohormonale, unul din ele fiind Exluton (nu stiu altul). celelalte combinate, da, afecteaza lactatia, nu se recomanda in timpul alaptarii. Eu personal nu le-am luat, dar stiu de ele. Asa ca intreaba medicul, dar eu zic ca despre astea e vorba. Nu stiu sa existe legatura intre AC si lohii, si intre AC si alaptare

Diana, unde ai pus pozele, pe mailul comun? nu le=am gasit acolo... SAu pe contul ala cu poze de bebelusi? Dar am intrat acolo cu user si parola si mi-a dat ca fiind invalide. SAu pe webshots, unde inca nu am intrat?

Ca discutii, eu zic ca puteam discuta si despre sarcini, si despre bebelusi, fiecare din noi trebuie sa se simta in largul ei, nu constransa de ceva. Eu de ex ma pot baga la ambele subiecte (sarcina& bebelusi, ca doar anul trecut in vara aveam si eu prima data bebe mic)

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 37+ Ana Maria

Mergi la inceput

Hsai mai taci acolo ca arati bine. Cearcanele sunt inerente. Dar nu estompeaza restul.

Si eu ma simt unbeori usor stingher sa discut depre bebei si alptat intre atitea burtici asteptind puiutii dar sunt convinsa ca fetele inteleg. Asa a fost sa fie . Unele sa nastem mai devreme , altele mai tirziu. Ne adaptam din mers.
Uite in spital mi s-a spus Vigantol 3 picaturi pe zi de la 7 zile.
In cartea Dr. Culcer parca scria de la 10 zile.(asa imi aduc aminte dar corectez daca sunt in eroare)
Medicul de familie recomanda 2 picaturi pe zi de la 14 zile. Eu am mers pe formula MF-ului. Dupa a 14 a zi am inceput sa ii dau 2 picaturi (dupa alaptat)/zi.
si te astept la discutii cit ma pricep eu - mamica de primipara !
Sa iti traiasca sanatos negrutul dulce foc !

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Mirthuta, si eu de-abia astept sa nasca toate fetele si sa vb despre bebei, acum mi se pare ca as fi deplasata sa incep cu ale mele :), cand sa iesim afara, cand sa-i dau vigantolul, etc.

_

[orange]Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel
[b]Dialoguri strumfesti

Asa creste bebe

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hop si eu, mai am o ora si ceva si scap de aici.
nu m-am simtit asa rau azi ...

wndy, chestia aia mare si roz cu gura pana la urechi esti tu? super petrecere. si olandezii se prostesc asa de carnaval in februarie, mi se pare foarte frumos. vreau si eu! (eu sunt la fel de mare insa mai "gotica" ca ma imbrac des in negru si culori inchise)

oceanborn, "la belgia" scufile cu siret nu se gasesc ca cica nu da bine la sids. io am scufilit-o pe fimea o ora dupa baie si atata. nu am culcat-o ever cu ceva pe cap.

eli tu esti spre termen. sa ne tii la curent cu scurgerile. relativ la procesele de constiinta "dupa" eu am o teorie: daca ma simt eu de cacao sau nu oricum nu mai influenteaza pe nimeni deci mai bine aleg sa nu imi pese. ca ma mai apuca si pe mine constiinta da incerc sa ma tratez. sapt trecuta ma gandeam ca vaaaiii poate fetii de la curatenie nu ii convine ca o reduc la numa 2 ore cat vine mamica si sunt acasa. si apoi ma gandesc eu: ii convine nu ii convine - astea sunt conditiile mele, de plecat nu pleaca deci totul e ok. si uite asa ma simt mai bine

diana vazut poze. pare mare mai! sigur are sub 3kg? tu pari ca arati rezon, cum merge treaba noaptea? eu daca nu dorm suficient sunt om mort.

bertha "odeligade" si de la mine (asa canta laura "multi ani traiasca", mare lucru pana ne-am prins) si numai bine si pizza buna pe seara!

noi sapt viit pe 11 facem 13 ani de cand ne incurcam reciproc. ne gandim ce sa facem (in mod normal mergeam la restaurant) dar nu as vrea sa o includa si pe madam ca iara e in perioada de "non p" si ne seaca. decat sa alerg bortzosita dupa copil urland in restaurant mai bine stau acasa. azi de dim a plans incontinuu si din orice! greu taica, greu ...

editez ca uitai:

mirtha maica, din umilele mele cunostinte tre sa cam treaca 6 saptamani pana ai nevoie de anticonceptionale. mai ales ca ai si taietura.
relativ la pastile mie mi-a zis dupa ce am nascut ca atunci cand termin cu alaptatul discutam...

nu vad de ce va incomodeaza sa aduceti vb de bebei - si eu vb de fi-mea des si asta chiar ca e total off topic. da altfel m-as plange in continuu de ce rau ma simt si zic eu ca e mai rau decat offtopiceala

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput