Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 15
vrabiuta spune:
mirhta - anticonceptionalele pot reduce productia de lapte matern. mai multe info aici (site-ul are foarte multe informatii referitoare la alaptat, mi-a fost de mare folos cand o alaptam pe dra lia):
http://www.kellymom.com/health/meds/birthcontrol.html
mami de
si graviduta 
alexa-rozi spune:
Fetelor va
pe toate.Eu am fost azi la spital,stiti ca va spuneam ceva de pierderi de lichid amniotic.Din fericire nu era apa,copilul apasa prea tare cu capul pe vezica si am mici pierderi de urina
.Asi fi bagat mina in foc ca e apa pentru ca era incolora si de multe ori curgea chiar la 1 minut dupa ce facusem pipi.Mi-a facut ceva intramuscular ,nu stiu ce, pentru ca am burtica foarte intarita.
Colul e foarte scurtat dar e inchis,copilul e bagat bine cu capul in oasele bazinului deci momentul e foarte aproape.
Mai merg maine sa ma vada din nou si daca totul e ok sambata de SF.MIHAIL si GAVRIL cu ajutorul lui DD minunea mea va veni pe lume
.Sunt foarte fericita si abia astept sa-l tin in brate.![]()
wndyctygirl spune:
Zanex, mneatza....tot pe baricade....
Bertha la multi ani iubitoooooooooooooooooooooo!!!!!
Loren wowwwwwwwwwwwwwwwwwwww....bravo...felicitocuri....sa va traiasca Larisa! Vine-mi si mie pontul cu nashterea asha usoara....
Eli cuscrulitzaaaaaaaaaaaaaaaaa....in puii mei, da-o-n oale pe soacra, te implor, nu-ti mai otravi viatza...si marsh la Craiova urgent, ca scurgerile rozalii,.....stii tu...hai, sa ne dai de veste!
Malinas da honey, enchantee sa mai am un ginere...fii-mea face harem, poate nu stiai...oricum, ma simt superonorata....sarumana!
Julia merci mult pentru raspuns...hm...m-ai pus puternic pe ganduri, asha e, ai mare dreptate...
Otibei cassandra, ce proroaca tare esti...ia zgaieste-te la bolul de cristal si pentru mine te rog! merci de raspuns as well...no acuma cum o vrea Dumnezeu...toata nopatea burta mea a fost tare , tare...nu intarit si lasat, ci tare constant...si ma tine rau in capul pieptului...
Oceanborn tensiunea aia nu-i buna draga mea...preeclamsie se numeste...stai supercalma, listinita, fara sare nu-i chiar asha rau...si bea multe lichide, da???Tzuc you dulce, o sa fie bine...
Mavbaby, sarumana de raspuns...de unde mai ai frantz energie sa ai grija si de doi bebei si sa scrii si pe forum???? Ce face dandusha...?????Si cine mai stie ceva de Amalia?????
Cherieiubito, offffffffffffff...numai belele cu caca si cu si cu soacra...nu poti sa le combini? Intelegi unde bat , nu??? KK pe ea...
Mirtha draga mea, Lansinoh e foarte buna...ca firma...superapreciata si aici,io am titzi pads de la ei si crema anti-rani tot pentru titzi, so, alegere corespunzatoare!!!Am inteles ca si ziplocurile( pungi obisnuite cu fermoar nu-s chiar rele)...io am luat niste sticloantze speciale de la Medela...
Beeeeeeeeiii...de Crismarq mai stie cineva ceva? ultima oara se plangea de sangerari...si pe urma a disparut...
38+ cu 
wndyctygirl spune:
Si ca sa va descretesc putin fruntile...uite cum se distreaza oamenii nebuni....
http://www.flickr.com/photos/31928537@N08/2997337185/
http://www.flickr.com/photos/31928537@N08/2998185262/
http://www.flickr.com/photos/31928537@N08/2998182360/
me duc sa ma culc putin...ca n-am dormit decat vreo 2 ore...poate mai prind vreo doua...
38+ cu 
lorellay spune:
Doamne..fetelor..eu sunt moarta de frica....citesc ce scrieti voi aici..da nu pot sa zic nimic nimic.Ma gandesc intr-una la ziua de luni..si ma ia groaza...NU ma pot linisti nicicum....
Sorana 
35+
si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">
sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!
bertha spune:
Fetelor din Bucuresti, help!
Spuneti-mi si mie unde putem manca o pizza buna, in afara de Mall-uri si fara sa ne destabilizam bugetul?
Am iesi si noi asta-seara si n-avem deloc experienta restaurantelor, nu suntem de mult timp in Buucresti.
Bertha
37+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
elilov3 spune:
deh si eu pe aci
mah mi bine nu am decat niste zvacniri pici pe colo..in rest scurgerea nu a mai aparut...ce nu face niste no-spa si niste odihna
..eu stau calma..nu vreau sa nasc si pace
...daca tot am oscilat cand sa nasc vreau pe 12 si gata...
cat despre soacra dupa 'bairam' a plecat val vartej la taranoaia...si sa vedeti ca nu a cazut sotul la mijloc defapt lui ii luasem apararea...deh femeie viteaza ![]()

Mirtha nu viau..mai stau acasa 
![]()
si lasati agitatele dau eu semnalul ![]()

alexa-rozi sa se intample asa cumva doriti 

crismarg chiar asa..niste semne ceva da si tu...

alexa chiar ma gandeam ce e cu tine..zi asa ganduri...![]()

eliza mamica de inger Ionut Pavel 
38+
Dimitrie Gabriel
diana21 spune:
Lorenaaaaa, bravo, felicitari!!! Bine ca aia ajuns la timp la spital, ai avut si tu o aventura ca-n filme
! Sa-ti traiasca micuta!
Wind...girl, este dementialaaaa
! Mai, mai uit de cinci minute la poze si nu-mi vine sa cred ce petrecre frumoasa si ce costume misto atgi avut!!! Super, super!!!
Unde vazusi, bre, ca arat eu bine dupa nastere ??? Sunt distrusa, am cearcane pana la brau!!!
Mirthuta, si eu de-abia astept sa nasca toate fetele si sa vb despre bebei, acum mi se pare ca as fi deplasata sa incep cu ale mele :), cand sa iesim afara, cand sa-i dau vigantolul, etc.
.....................
Am pus cateva poze cu bebe in contul nostru comun! E galbior rau, saracutul, de la icter, nu va speriati ca in realitate nu e asa negrut :)
_
[orange]Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si a bebelushului Tudorel
[b]Dialoguri strumfesti
Asa creste bebe
Alexa.1983 spune:
Lorellay de ce ti-e frica ???
Vad ca avem amandoua acelasi Dpn dar tu te prelucrezi mai devreme aaaaai????....m-a indus in eroare semnatura ta....unde nasti?
Bertha....tu semne prevestitoare ceva,a???....apropo in ce zona stai....poate-mi vine vreo idee de pizza?!
Wndyc......ffffffff tari pozele....i-as lua si eu sotului sa-l imbrac in maternitate sa derutez rudele cu pozele![]()
![]()
![]()
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
37+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 13 zile