Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 10
Mirtha spune:
Felicitari Lorena, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si papacioasa! Refacere rapida!
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
De astazi sunt oficial pe baricade zi de zi, a inceput sotul serviciul.
Nu am apucat sa citesc prea mult din urma, dar promit sa recuperez.
Felicitari proaspetelor mamici si refacere rapida!
Fetelor, eu sambata am fost sa repet analizele si acum am vazut rezultatele pe net, sunt aproximativ la fel cu cele de la 17 sapt...tot anemica + colesterolul peste imita, adica 217, oare de ce?
Urocultura nu e gata si asta ma pune pe ganduri, o fi vreo infectie urinara?
Ramo
34+
Sara Maria
Puiutul meu scump
Ramo2007 spune:
Am uitat ce era si mai important...azi la 16 merg la dr. s-o vad pe bebelina.Sper ca s-a intors si ca placenta e ok, nu mai am rabdare...
Ramo
34+
Sara Maria
Puiutul meu scump
elilov3 spune:
hera bafta azi la doctor....eheh daca e cazul sa ne spui sa scoatem agitatele..pai se poate sa nasteti asa fara sa facem galerie
..eu scot de pe acuma sa ma asigur...

asa de incalzire![]()

ramo bafta si tie la doc azi...va fi bine 

eu numai ce am tras o cearta cu soacra..bah asa
eliza mamica de inger Ionut Pavel 
38+
Dimitrie Gabriel
Miky-ea spune:
Hera si Ramo Succes azi la ecografie/control !Tinem pumnii si asteptam vesti bune!

Eli,nu te mai consuma pt soacra!Nu merita!Aplica urm metode:
sau
sau daca nu merge 

...
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 12 zile

julia16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Buna fetelor, Nu am apucat sa citesc prea mult din urma, dar promit sa recuperez. Felicitari proaspetelor mamici si refacere rapida! Fetelor, eu sambata am fost sa repet analizele si acum am vazut rezultatele pe net, sunt aproximativ la fel cu cele de la 17 sapt...tot anemica + colesterolul peste imita, adica 217, oare de ce? Urocultura nu e gata si asta ma pune pe ganduri, o fi vreo infectie urinara? Ramo 34+ Sara MariaPuiutul meu scump |
Ramo, colesterolul si trigliceridele pot creste in sarcina. Nu inseamna nimic. Urocultura e normal sa dureze mai mult decat sumarul de urina sau analizele uzuale de sange.
33+
Maria (26.12.2002)julia
Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.
monicabo spune:
Felicitari Lorena! Sa-ti traiasca Larisa!
Wow, dar ce rapida nasterea!! Sper ca a venit dl dr. seara/noaptea sa te asiste
Mav, mi-au placut pozele cu bebe antonio
Hera, mai ai putin rabdare, nu ramai nenascuta ![]()
Stiti, pe undeva si eu astept sa o vad pe Ana Maria, insa nu pot sa zic ca ma grabesc cu nasterea, ca-mi doresc sa nasc inaintea termenului care ar fi 6-15 nov. Astept cand vrea bebe...
Am zis, astept sa o vad pe Ana Maria, insa pe de alta parte stiu ca o sa ma apuce o nostalgie dupa burtica, cand ma gandesc ca in burtica nu o sa mai fie nimeni niciodata...e asa, o nostalgie, sigur ca voi stii ca fetele acolo au stat, ca (,) cresc...
Eh, cred ca vb prostii. Ce vreau sa zic este ca ma mai bucur de ultimele zile din viata cu burtica, chiar daca am momente cand fizic ma simt super greoaie...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
37+
Ana Maria
mamiseli_11 spune:
Bine ai venit pe lume Sonia!!!
Bine ai venit pe lume Larisa!!!
La multi ani Bertha!!!
Uau, ce de vesti bune!
Bebecris am citit prin cate ai trecut cu bebe
. Trebuie sa te mobilizezi, sa nu cazi in depresie si sa ai grija de micutul tau pt ca numai asa se va dezvolta bine si vei vedea ca la 4 luni examenul neurologic va fi foarte bun. Nu faci bine spunand ca e vina ta pt ca bebe s-a nascut mai repede. Putea sa se nasca prematur si fara sa ai probleme cu placenta sau cu coagularea. Te pup dulce si ma gandesc la tine.
Iza ce face micutul tau? Papa?
Mav bine ai revenit. M-am cutremurat cand am citit povestea nasterii lui bebe Antonio. Ma bucur ca deja te simti un pic mai bine. Recuperare usoara si cat mai rapida

Mihaela
37+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 3 saptamani
nebunica-zapacica spune:
Woww..a plecat cu dilatatie 10...

Felicitari Lorena, sa va traiasca bebelina Larisa, sa fie mancacioasa si sanatoasa

Ramo te-asteptam cu vesti bune de la dr 
Bertha La multi ani, nastere usoara si bebe sanatos 

Flowers sa fie sanatos 'checul' tau, ca se ingrasa el dupa ce iese din burtica
Ce putin mai ai pana iti tii puiutul in brate..
39+
Victor Nicolas
AMR 8 ZILE!!!!
brie spune:
LARISA BINE AI VENIT PE LUME. SANATATE SI NOROC MULT ITI DORESC!
LORENA FELICITARI, SA VA TRAIASCA PRINTESA !
BERTHA LA MULTI ANI!!! SA TE BUCURI DE BB SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN PE LUME. 

flowers, multumesc mult pt urari, sunt binevenite oricand. Chiar daca nu pun in gura carne de miel eu te astept cu el.
Mi s-a facut un gol in stomac cand am citit numele ales pt fetita voastra. Exact ca Brianna mea.
otilica, multumesc si tie. Haiiiiiii cu mielul !!!! Baiiiiiiii dar ce m-am scos 
mav, eu am scris un mesaj imediat dupa nastere si l-am trimis mai multor persoane in acelasi timp. Am primit raport imediat ca l-ai primit si tu si anes. Acum ce s-a intamplat mai departe nu mai stiu.
Eu nu pot intra pe webshots, incerc de ieri si nu mi se deschide pagina. 
Altfel habar nu am cum sa pun si io poze sa ma mandresc ca orice mama cu progenitura ei.
Ma ajuta cineva cu vreun sfat cu o indicatie?

Mama a doua minuni Androniki si Brianna