Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 11
Miky-ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicabo insa pe de alta parte stiu ca o sa ma apuce o nostalgie dupa burtica,e asa, o nostalgie... Eh, cred ca vb prostii. Ce vreau sa zic este ca ma mai bucur de ultimele zile din viata cu burtica, chiar daca am momente cand fizic ma simt super greoaie... |
Monica,am scris mai devreme ca si pe mine ma incearca un amalgam de trairi: emotie,iubire,nerabdare dar si nostalgie dupa burtica mea draga...
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 12 ZILE

mamiseli_11 spune:
Hera si eu scot agitatele ca acusi nasti pe nepregatite si noi nu apucam sa facem galerie![]()

HAI HERA!!!!

Ramo bafta la control azi. Sper sa vii cu vesti bune.
Eli stai calma ca vine bebe mai repede decat trebuie. Noi doua tre sa nastem odata!!
Mihaela
37+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 3 saptamani
Hera25 spune:
Monicabo sigur nu raman eu nenacuta...

, dar cand vad eu ca, corpul meu nu anunta absolut nimik legat de o posibila nastere cat mai curand..... ma apuca frica. Vreau sa vina si bebelina mea mai repede, sa o tin eu in brate si sa fie bine si sanatoasa..... Nu am eliminat si eu macar dopul ala....
Nu vreau sa depaseasca termenul.....dupa aia apar alte probleme.....de aceea sunt eu asa nerabdatoare.
Elli merci de galerie, dar parca vezi ca ma itorc acasa asa cum am plekat...![]()
39+4 zile
Lorena Elena
BraveGirl spune:
Azi la 17 am control la medic. Sa vada cum e colul. Nu mi-a zis pana acum nimic de internare. Mi-a zis doar sa ma duc de urgenta daca incep contractiile dese. Presupun ca daca era cazul de internare imi spunea. O sa vad azi ce zice. Cred ca daca am dilatatie ma opreste, ca doar nu o sa nasc acasa. Faza e ca eu nu mai stiu de mine..nu mai stiu cand e contractie, cand nu e. Cateodata ma doare de mor si dureaza peste un minut, altadata ma doare suportabil si dureaza cateva minute. Cel mai rau ma doare jos si in spate, ca la ciclu, si am niste intepaturi in col si vagin. Mi-e teama ca daca intru in travaliu nici nu-mi dau seama, obisnuita fiind cu durerile.
Apoi am alt pitic pe creier. As incerca sa nasc natural, dar deja ma simt obosita fizic, si mai ales psihic. Si ma gandesc ca daca nu sunt in stare sa imping?
V-am facut capul patrat 
==========
Corina
35+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
mamiseli_11 spune:
Eu deocamdata nu sunt deloc nostalgica dupa burtica. Abia astept sa revin la dimensiuni si greutati mai normale sa reusesc si eu sa merg nu sa ma tarasc. Plus ca abia astept un bebe mic si frumos la mami in brate.
Poate dupa nastere sa-mi fie dor de burtica, cine stie..
Mihaela
37+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 3 saptamani
oceanborn spune:
Felicitari Lorena

!!! Bine ai venit pe lume multasteptata Larisa, sa fii sanatoasa , frumoasa si sa-i faci fericiti pe parinti!!!!!
Alra nu de mult am ajuns acasa, am fost la masurat tensiune, e 14/7, dr mi-a zis sa-l sun in caz ca diastolica trece de 9.. nu mai am asa de mult..am deja 36 sapt implinite. ncicodata n-am avut pb cu tensiunea, am avut-o de aviator tot timpul dar se pare ca e indusa de sarcina...asa ca ..dieta si monitorizare in continuare... naspa mai e mancarea fara sare!!!!si toata sarcina am folosit ff putina sare din cauza picioarelor umflate...uite ca am ajuns sa nu mai folosesc deloc..
36+
Thomas 
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Azi la 17 am control la medic. Sa vada cum e colul. Nu mi-a zis pana acum nimic de internare. Mi-a zis doar sa ma duc de urgenta daca incep contractiile dese. Presupun ca daca era cazul de internare imi spunea. O sa vad azi ce zice. Cred ca daca am dilatatie ma opreste, ca doar nu o sa nasc acasa. Faza e ca eu nu mai stiu de mine..nu mai stiu cand e contractie, cand nu e. Cateodata ma doare de mor si dureaza peste un minut, altadata ma doare suportabil si dureaza cateva minute. Cel mai rau ma doare jos si in spate, ca la ciclu, si am niste intepaturi in col si vagin. Mi-e teama ca daca intru in travaliu nici nu-mi dau seama, obisnuita fiind cu durerile. Apoi am alt pitic pe creier. As incerca sa nasc natural, dar deja ma simt obosita fizic, si mai ales psihic. Si ma gandesc ca daca nu sunt in stare sa imping? V-am facut capul patrat ![]() ========== Corina 35+ Arianna MariaMy baby Albumul meu |
Cel mai bine iti poate spune dr daca poti sa nasti natural si poate cu epidurala, daca se duc durerile, vei putea impinge bine si vei naste fara probleme. Cat despre contractii, alea care te dor tare si dureaza un min mi se par contractii in toata regula. Si celelalte dureri sunt tot contractii, de la dureri de genul asta mi s-a deschis mie colul.
Ne gandim la tine.Mihaela
37+
Miruna CosminaGargarita lui mami
Pozele mele
AMR 3 saptamani
julia16 spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Azi la 17 am control la medic. Sa vada cum e colul. Nu mi-a zis pana acum nimic de internare. Mi-a zis doar sa ma duc de urgenta daca incep contractiile dese. Presupun ca daca era cazul de internare imi spunea. O sa vad azi ce zice. Cred ca daca am dilatatie ma opreste, ca doar nu o sa nasc acasa. Faza e ca eu nu mai stiu de mine..nu mai stiu cand e contractie, cand nu e. Cateodata ma doare de mor si dureaza peste un minut, altadata ma doare suportabil si dureaza cateva minute. Cel mai rau ma doare jos si in spate, ca la ciclu, si am niste intepaturi in col si vagin. Mi-e teama ca daca intru in travaliu nici nu-mi dau seama, obisnuita fiind cu durerile. Apoi am alt pitic pe creier. As incerca sa nasc natural, dar deja ma simt obosita fizic, si mai ales psihic. Si ma gandesc ca daca nu sunt in stare sa imping? V-am facut capul patrat ![]() ========== Corina 35+ Arianna MariaMy baby Albumul meu |
Corina, iti tin pumnii si iti doresc nastere usoara! La control mergi la spital sau la cabinet? Ar fi mai bine sa mergi direct la spital.
33+
Maria(26.12.2002)julia
Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.
mamiseli_11 spune:
Ma bag pe userul comun sa o trec pe Larisa in listuta si pe Flowers la cezariana. Mai sunt date de trecut?? Spuneti pe forum ca sa le trec.
Mihaela
37+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 3 saptamani
Mirtha spune:
Corina este normal sa iti pui toate intrebarile astea si sa te framante.
Dar cel mai bine cred ca tot docul te va lamuri inclusiv in ceea ce priveste oboseala pe care o resimti.
Parerea mea este ca o epidurala te-ar ajuta sa faci fata travaliului si oboselii care se acumuleaza. Problema e ca nu stiu daca la antecedentele tale este indicata epidurala.
Hera , Ramo multa bafta la eco si control.
Ramo eu zic sa mai ai putina rabdare in priviny=ta analizelor. O serie de indicatori sunt mariti pe sarcina si daca in mod uzual depasirea limitelor ar sugera probleme , pe sarcina sunt considerate limite acceptabile anu mite oscilatii in jurul limitelor.
Brie am retinut faza cu Garmastanul Problema e ca il folosesc inca din spital si mi se pare ca nu da randament. O sa incerc sa il folosesc mai constiincios - adica dupa fiecare alaptare.
Am incercat Bephanten si parca e ceva mai eficient. Mai incerc si lapte de mama si cunoscutele "bai de aer". Una dintre ele sau chiar cumulate trebuie sa dea rezultate.
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0