Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 9
elilov3 spune:
neata fetele
bertha
LA MULTI ANI!!! SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI!!! 
Lorena felicitari sa iti traiasca minunea si sa va bucurati de ea..refacere rapida si mult laptic pt Larisa 

neah speram sascoatem pampoanele si ea nascu asa pe furisi ![]()
cherie iubita te inteleg...azi de dimineata a venit iarasi soacra
si binenteles , iar ma doare capul...eu zic ca pe fond nervos 
...deh i-am dat ignore si asa bine e ![]()

dea multumesc frumos de intrebare...pana acuma multumesc lui Dumnezeu nu avem nevoie de nimic...deh daca apare ceva..o am pe soara ta cum ii spui tu Mirtha ![]()

eliza mamica de inger Ionut Pavel 
38+
Dimitrie Gabriel
mav spune:

FELICITARI, LORENA!!!

BINE AI VENIT PE LUME LARISA!!!

.... Chiar ma gandeam cand am citit azi-noapte-dimineata despre secretiile Lorenei, ca nu se putea sa mai treaca prea multe ore pana la nastere....
Abia astept sa vad poze cu bebelusa dolofana!
Diamisha, frumoasa si cu par bogat printesa voastra, sa va traiasca! M-a impresionat tare
prima poza de dupa nastere!
Cherie, bine ca ai aparut, ma gandeam la tine. Eu mai am de citit vreo 5-6 capitole din urma... si nu stiam daca ai mai scris sau nu... si ce mai faci...
Hai ca nu mai este asa mult pana la marea intalnire cu Alexandru! Ce nume frumos ai ales (de ce l-ai schimbat?
)! ...Si mie mi-ar fi placut tot Alexandru in loc de Antonio... da' n-a fost chip de inteles cu Sebi....
Insanatosire grabnica!
Mami fericita de Sebi si Antonio
BraveGirl spune:
Lorena felicitari! Bine ai venit bebelina Larisa!
Eu chiar ma gandeam ce face Loren@, pt ca ii raspunsesem ieri ca scurgerile rozalii sunt de la colul care se dilata. Acum ca aflu ca a nascut, mi-e frica. si eu am scurgeri rozalii. Si trebuie sa mai stau pana vineri
. Ma tot gandesc ca eu iau medicamente si tot am dureri si contractii, si poate ma trezesc ca am dilatatie mare si eu stau acasa. Mai rad cu sotul ca poate ma moseste.
==========
Corina
35+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
fluturasha23 spune:
Felicitari Loren@! Sa va aduca numai bucurii printesa Larisa! Sa aiba sanatate, fericire si noroc!
36+ 
alra spune:
deci vesti bune de dimineata ![]()
felicitari LOREN@!!!
oceanborn, chiar ma intrebam de tine ca stiam povestea cu tensiunea. a mea nu mai creste, e 11.5-12/6-7, deci ok. sper sa fii ok si tu, mai ai mult?
in rest pentru nocturne, ma bag la concurs, da' trebuie sa stabilim si un premiu. poate sampania aia ultraseaca a lui cherie, dar daca o convocam si pe ea cine ne mai premiaza??
eu declar competitia deschisa de pe 16 ale lunii in curs (atunci aterizeaza maica-mea)
ALRA 35+
Vacanta cu Laura in Romania
fluturasha23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Lorena felicitari! Bine ai venit bebelina Larisa! Eu chiar ma gandeam ce face Loren@, pt ca ii raspunsesem ieri ca scurgerile rozalii sunt de la colul care se dilata. Acum ca aflu ca a nascut, mi-e frica. si eu am scurgeri rozalii. Si trebuie sa mai stau pana vineri . Ma tot gandesc ca eu iau medicamente si tot am dureri si contractii, si poate ma trezesc ca am dilatatie mare si eu stau acasa. Mai rad cu sotul ca poate ma moseste.========== Corina 35+ Arianna MariaPoate ar trebui sa faci o vizita de control pe la doctor, ce zici? My baby Albumul meu |
36+
mav spune:
Corina, eu urasc sa stau in spital, este un cosmar pt oricare motiv te-ai afla acolo.... si nu vreau sa intri in panica, si asa cred ca esti destul de speriata....
Sincer, eu, sa fiu in locul tau, in situatia data, m-as interna! Daca bebelusa vrea sa iasa mai devreme, cum se pare, ar fi mult mai bine pt ea sa fii deja acolo unde ea poate primi tot ajutorul si ingrijirile medicale de care ar putea avea nevoie, in caz de nastere prematura!
Doamne ajuta sa fie asa cum iti doresti si sa va vedem pe amandoua frumoase si fericite!
Hera25 spune:
Am vb cu Lorena a avut o nastere super rapida. A plekat cu dilatatie 10 de acasa, de aceea au chemat salvarea. I se simtea capul copilului cand au ajuns la spital. Probabil si durerile au fost pe masura, dar nu mi-a mai zis ea ca sa nu ma sperie.![]()
Ma bucur mult ca a nascut, ca tare mult isi dorea. Si bebelina e o grasunica.
Eu pe la 13.30 ajung la doct sa vad ce-mi zice si mie. O sa-mi iau si bagajelul cu mine, dar parca vezi ca vin inapoi acasa tot in aceeasi formatie. Asta e.... mai asteptam.
39+4 zile
Lorena Elena
Flowers spune:

Si eu care vroiam sa-i spun prima "La multi ani!" Bertei 
Din cauza ochilor impaienjeniti am ramas datoare la Brie cu un miel
.
Felicitari Lorena, bine ai venit Larisa. Nici nu am avut timp sa scot majoretele...
De unde cozonacel? Va spuneam eu ca am un chec...2900g.
Programare cezariana 6.11.2008
Flory
38+
Brianna Theodora
Julia Alessandra 6 ani
manumanu spune:
Diamisha, Lorena, felicitari pentru bebelinele frumoase!!! Tati de Sonia, multumim pt. poze!
manu
33+
+ 
AMR 3-4 SAPTAMANI!!!