Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

nici nu mai stiu ce vroiam sa zic...
si mie mi l-au monitorizat pe bb. pacat ca la mine n-a prins bine epidurala..... ca altfel, probabil ca aveam si eu o nastere "super", asa ca Diana...
eu zic ca degeaba citesti tot felul de povesti despre nastere, ca la tine oricum va fi "altfel"...
mai bine zici Dne ajuta si... curaj sa mergi inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Mav...multumim frumos scumpa de aprecieri, pupici muuulti la voi!

Eu cu decalotarea chiar am stres, initial am zis ca ii voi face circumcizie (cand am aflat ca e baiat) apoi, mi-am zis ca s-ar putea ca mai tarziu sa imi reproseze asta, ca am luat o decizie drastica in ideea "drobului de sare de pe soba", asa ca am renuntat la idee. am intrebat in stanga si dreapta vis-a-vis de decalotare, si am gasit pareri adverse. unii ca da, trebuie facuta decalotarea spre a intampina fimoza, altii ca nu, ca ei nu au umblat la putza copilului si ca totul e bine. dr cand a venit acasa, i-a tras un pic si usor de ea si a zis sa fac si eu asta, cat imi permite si putzulica lui Damian.
cat despre asezatul putzei in pampers, citisem inainte sa nasc pe alta odisee ca e recomadat sa fie asezata in sus, si asa am pus-o tot timpul. acuma vad ca de fapt in jos...deci???ma doare capul...pana la urma cum se pune???

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://good-times.webshots.com/album/568202642FfNDvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Fetelor, nu stiu daca stiti sau nu, dar aseara la 22:30 s-a nascut Larisa a Lorenei! 3670 kg si 52 cm. Pe la 8 i-a rupt apa si a mers cu ambulanta la spital. A nascut natural fara epidurala. Scor Apgar 10!
Bine ai venit pe lume Larisa! Sa fii sanatoasa si frumoasa ca si surioara ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Felicitari Lorena, sa-ti traiasca fetita, sa fie cuminte si mancacioasa.

Aoileu si eu tot nu am nascut. Deja ma apuca depresia.

39+4 zile Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitari si refacere rapida, Loren@! Bun venit pe lume, Larisa!!! Sa fii sanatoasa si norocoasa!

Olivia 39+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

gata cu leneveala.
de azi avem treaba.
am nevoie de un ortoped pt bb... la medlife abia pe 17 am obtinut programare..
aveti vreo pila, vreo recomandare la alt medic?

36 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui nature
Fetelor, sunt asa de obosita...Stiu ce urmeaza si cat de greu va fi dupa, dar parca nu mai pot: vreau sa nasc. Stau totusi cumninte si sper sa ajung la termen, pt ca e mai bine pt BB.

Nature,e o stare normala...si eu am momente in care nu mai pot de nerabdare sa-mi vad printesa ca e bine,sa o strang la piept ....dar si clipe cand ma cuprinde teama,teama de necunoscut...ma cuprinde un amalgam de trairi...Dar apoi ma gandesc ca mai e putin...si ca totul va fii bine!Fii puternica!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR maxim 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

buna dimi fetelor...am de citit vad...

lorenaaaa....FELICITARI!!!bine ai venit LARISA!

babyzapi...mav...eram absenta cand ati venit cu vestile...iertare pt ca io n-am scos pompoane...dar acu cand citesc usor din urma...sa stiti ca m-am gandit la voi...si va imbratisez cu 1000 de brate...sunteti fff curajoase si nu a fost usor pt voi...meritati o gradina maree de flori!...bebecris,la fel si pt tine.......

windy,am vazut fulger ca ai scrisssss....revin pe seara...

io am facut niste crize de burta, ficati, fiere ...si am ramas in pat zilele astea, regim ...orez...a fost naspa naspa...toata noaptea la wc...cu dureri groaznice....pe fond nervos...din cauza socrilor mei,binenteles...azi m-am trezit mai bine...si sper sa intru diseara cu forte noi...sa mai vorbim...

va pup ...ne auzim...

Cherie 34+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Lorena,felicitari pentru bebelina,sa fiti sanatosi cu totii,voinici,voiosi si fericiti!Refacere rapida si mult laptic pt !
Bertha,La multi ani minunati ,plini de fericire si iubire!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 12 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

LOREN - Sa iti traiasca minunea, sa te bucuri de ea....woow, ce mishtooo, cu ambulanta....

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 34+ Theodora
PRINTZUL

AMR 5 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput