Mamici norocoase de sept-oct 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

nu eu tzitziri una din mamicile mult mai experimentate. si da strabismul e absolut normal la varsta asta pt ca ei nu au control asupra muschilor. se rezolva in timp

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Am citit si eu ca unii bebelusi au strabism, dar sunt in perioada de paranoia acum si ma ingrijorez din orice. Mai ales ca piti plage enorm de mult si sunt ingrijorata sa nu fie ceva mai mult decat colicii astia nenorociti de care m-am saturat pana peste cap. In plus mananca foarte foarte prost, ma chinui cu ea de nu-i adevarat sa pape 100 ml de lapte. Baby blues is back

Am citit dincolo la scutece ca a nascut Alina, felicitari mamico, bine ai venit pe lume bebe Ciprian!!!

MaryB

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Alina felicitari! Bine ai venit pe lume bebe Ciprian sa fii sanatos, cuminte si mancacios!

Fetelor imi pare atat de rau ca bebeii vostri au colici, pt ca stiu ce inseamna sa incerci toate picaturile din lumea asta si sa nu functioneze. La Dragos am scapat la 3 luni, dar am patit si eu ca si Anca de atunci am inceput sa ma chinui cu mesele lui, care si in ziua de azi sunt un calvar pt mine

David e bine, ieri l-am cantarit are 3870g si 54 cm papa, doarme si a inceput sa stea mai mult treaz, adica vreo 10 minute si apoi iar somn.

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

tzitzi ne-am trezit...venim,ne mai primesti sau ati mancat toate clatitele??
anca si alexia se uita ciudat cu ochii catoedata,dar e normal la varsta..hai ca mai e un pic din perioada cu colicii mamica si printzesa.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

mai dar eu n-am cazut mesaj ca a nascut alina....

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

mai dar eu n-am cazut mesaj ca a nascut alina....

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Acum am citit si eu dincolo si nici eu n-am vazut mesaj ca a nascut ,doar ca a plecat sa nasca.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anca eu vreau neaparat sa ma duc sa-i fac o eco sa vad daca nu cumva are si reflux. Prea se chinuie la fiecare masa.
Chiar ca baby blues is back .. sau de fapt la mine de abia incepe, ca pana acum n-am avut nimic.

Si voua vi se intampla cand ii lasati cu altcineva, in cazul meu cu sotul, sa doarma dusi si fara nici o problema, si cand sunt cu voi sa urle din gura de sarpe ?? Ce nu fac eu bine de la mine tipa si nu doarme si cu ta-su e perfect ??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy

Boo, mi s-a intamplat sa planga cu mine si cu taica-sau sa se calmeze, insa e valabila si reciproca - sa planga la el si sa se calmeze la mine. La inceput era destul de frustrant sa vad ca la mine in brate plange iar la tata se calma, dar acum m-am obisnuit si ma bucur ca tace, indiferent in bratele cui o face

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Boo daca tu esti stresata e posibil ca Alexutu sa preia din starea ta. Nu e vorba ca bu faci ceva bine, trebuie doar sa te linistesti, sa incerci acea stare de "zen". Nu sunt basme, la fel am patit eu cu Serban - a fost ft agitat pana la 3 luni dar eu eram intr-un stres continuu, dar la taica-su se linistea foarte repede. Mara insa e ft calma, pana dupa-amiaza papa, doarme si se zgaieste la jucarii, seara devine mai agitata ca si eu sunt mai obosita si e si Serban acasa care e mai dificil in perioada asta si urla mult...Deci stai linistita ca nu faci nimic gresit doar trebuie sa-ti gasesti metode de linistire.

Anca eu va spuneam de cei 3 s, chiar e ft normal strabismul nu te panica pentru ce nu trebuie. Mara mea, ca si Serban la varsta ei, cand priveste in fata zici ca-si priveste mereu nasul . Strabismul pune semne de intrebare atunci cand este foarte, foarte pronuntat. Cu papatul nu stiu imi amintesc ca si Serban a avut o perioada din asta dar pe mine m-au sfatuit sa nu fortez copilul, sa-l las sa manance cat vrea el, am avut cateva zile in care manca 60-70 ml la o masa fata de 140 cat manca in mod normal. Si surpriza a fost ca a avut aproape aceeasi crestere in greutate...Perioada respectiva a fost in jurul varstei de 3 luni. Si el a avut colici ff puternici, o saptamana intreaga il lua ta-su seara la 9-10 in masina si-l plimaba 20 min ca sa adoarma ca in casa urla in continuu si nu stiam ce sa-i mai facem. LE: deja la varsta asta poti incepe antrenamentul ochilor prin plimbarea unui obiect viu colorat sau stralucitor prin fata ochilor ca sa inceapa sa-l urmareasca. Daca n-ati inceput e bine sa o faceti de fiecare data cand e treaza cateva secunde la inceput, apoi ajungeti la 2-3 minute, o sa-si corecteze mai repede miscarile ochilor...

Babytza intoleranta la lactoza e destul de putin probabil, ar trebui sa aiba o diaree pronuntata si nu ar fi luat asa bine in greutate. Nu stiu ce sa zic, dar e posibil sa aiba fff multe gaze. Incearca sa-l pui foarte des sa ragaie in timpul mesei, eu cu Mara asa am reusit sa ma scot sfatuita fiind de aceeasi asistenta de care v-am mai povestit si care m-a scos din toate belele pana acum. Asa + alternativ Saab/Colief n-am mai stiu ce-s alea colici in 2-3 zile, dar e ft important eructatul des in timpul mesei. In ceea ce priveste urlatul acesta juma' de ora si fata grena le cunosc foarte bine de la Serban si el n-a avut nika dar au trecut cu totul pe la 3 luni.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

SSSSimodina, scuze..stiam ca e cineva cu 'S'care a zis de cei 3 s.....

Andy.p,tocmai mai indesam o clatita cand am citit mesajul tau...mai sunt 2....ajungi in 5 minute?.

Boo, si eu ma mir in weekend cat de cuminte e cand e si tati cu noi...dar eu zic ca e doar o coincidenta....sper

Babytza, si eu cred ca are dreptate Simodina cu intoleranta la lactoza.Noi cand am avut diaree si ne-am internat in spital ne-a trecut imediat pe NAN fara lactoza (eu atunci nu aveam inca laptic)...deci diareea a fost primul semn pentru ei de o eventuala intoleranta la lactoza.

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Daviduta

Mergi la inceput