Mamici norocoase de sept-oct 2008 (173)
Raspunsuri - Pagina 3

andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 eu cred ca astazi naste si illia. Si eu am avut contractii sambata la o ora si a doua zi am nascut. Asa ca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica de ![]() falcone Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
Feli merg pe mana ta

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Nerantula spune:
HAI, ALINAAAAA!! NASTERE USOARA!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...

babytza spune:
Fetelor aveti cumva idee daca am unde sa fac azi o coprocultura ? E vreun spital care sa faca duminica analiza la urgenta ? Platesc oricat .... Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David

bitza2008 spune:
Neatza fetili! ALINA
NASTERE USOARA!
Babytza asteptam sa ne dai vestea cea mare!
Am fost ieri la dr si ne-am linisit! E totul bine! Desi simteam ca e totul bine..aveam nevoie de confirmarea dr-ului!!
Aici e ceata si se anunta o zi urata!
Pooop!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

tzitziri spune:
Babytza, se poate ca de urgenta sa recolteze dar nu cred ca lucreaza laboratoarele la care avem noi acces si duminica.Adica cele ale spitalelor mari trebuie sa lucreze cred eu..dar acolo cred ca doar pacientii internati.
Plus ca la coprocultura oricum astepti 3 zile indiferent unde faci..doar daca e sa fie negativ se da mai repede....s-a intamplat ceva?
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta

andy.p spune:
babitza ce ati patit??
bitza ma bucur ca totul e in regula si ca te-ai linistit.
Noi dormim
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

tzitziri spune:
andy.p, daca dormiti nu va mai pot invita la clatite
Daviduta

anca81 spune:
Alina, Ilia Mamicilor, asteptam vestile bune!!!
Babytza, sper ca esti bine
Boo, te inteleg perfect Am zile in care sunt in culmea disperarii pentru ca orice as face Carla plange si tipa de durere. Mi-e teama si mie sa nu fie altceva, la 3 luni ii fac o ecografie abdominala si o radiografie sa vedem daca nu cumva are luxatie de sold. Mai nou sunt ingrijorata pentru ca am observat un usor strabism si parca capsorul nu i-a crescut proportional cu restul corpului, e mai micut.
E tare dulcic Alex
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

tzitziri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Alina, Ilia ![]() ![]() ![]() ![]() Babytza, sper ca esti bine ![]() Boo, te inteleg perfect ![]() E tare dulcic Alex ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Povestea puiului meu drag |
Anca, nu zicea cineva de cele 3 S-uri?SSSSabinel cumva?

Daviduta