Mamici norocoase de sept-oct 2008 (173)
Raspunsuri - Pagina 5

sabinel spune:
ssssshhhht!! cam asa se doarme la noi! ca ma-sa
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

babytza spune:
Imi cer scuze ca am postat anuntul cu nasterea lui Ciprian doar la bobocei dar eram cu bebe in curte si ma striga Valentina ca a inceput sa planga. Asa ca nu am mai avut timp sa il postez si aici . Nu dati cu rosii
Am aflat ca analiza pentru intoleranta se face la kaki si de aceea vreau sa se duca maine tati cu o proba sa vedem ce este. Sper sa nu fie asta dar macar elimin aceasta varianta. Iar a inceput sa faca de doua ori la o masa si asta ma sperie. Si nu este nic culoarea asa cum trebuie sa fie, adica mustar. Uneori este mult mai inchisa. Este posibil sa fie si de la faptul ca acum mananca haotic. Nu mai are pauza de 3 ore intre mese pentru ca din cauza crizelor nu mai mananca bine si evident ii este foame mai repede.
Incerc sa nu fiu paranoia , dar tinand cont ca nu il intep pe bebe de nebuna , ca am eu o banuiala si tinand cont ca nu sufera in niciun fel la analiza i-o fac . Ca sa fiu sigura ca nu este asta si ca nu are ceva la stomacel.
Cu o luna inainte sa raman insarcinata am facut analizele si mi-a iesit pozitiv la Helico-bacter. Am urmat o schema complicata de 4 antibiotice ca sa scap de nenorocirea asta ....Si de aceea , daca eu sunt asa de sensibila cu stomacul , ma gandesc sa nu fie si piciul la fel.
Plus ca saptamana asta a luat doar 100 g. Ceea ce este foarte putin in comparatie cu cat a luat pana acum. Daca e din cauza colicilor nu-i bai foarte tare,nu trebuie sa il umflu cu pompa, dar repet sa nu fie ceva nasol si eu sa dorm pe mine ca sunt colici...
Gata, v-am zapacit... Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David

simodina spune:
Sabinel Amalia ta e o frumoasa
Tztztzitziri, nu-i nika ca ne-ai incurcat n-ai de ce sa-ti ceri scuze

simodina spune:
Babytza uff, tinem pumnii totusi sa nu fie nika! Nici eu nu stiu laborator care lucreaza duminica doar daca ai cunostinte la un spital de copii. Coprocultura daca e negativa iese in 24 de ore parca altfel in 2-3 zile cum zicea cineva deja. Eu lui Serban i-am facut-o mereu la Babes.

monica_dicut spune:
BINE AI VENIT PE LUME BEBE CIPRIAN!!!! FELICITARI ALINUTZA!!! Sa va traiasca, sa fie sanatos si papacios
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri

sabinel spune:
simodina, sarumana
babytza sper sa nu fie nimic grav cu david, eu in privinta asta chiar sunt paranoia. am dus-o la pediatru pt ca scotea limba, imagineaza-ti! sincer prefer sa fiu paranoia decat sa ma culc pe-o ureche ca totul e doar in capul meu
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

sabinel spune:
felicitari alinutza cea sadica, sa fiti sanatosi, recuperare rapida si bebe sanatos, mancacios si necolicios
nici o veste de la ilia??
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

andy.p spune:
BINE-AI VENIT PE LUME BB CIPRIAN DE ALINA.SA CRESTI MARE SI SANATOS.
BABYTZAsper sa fie totul in regula cu david..si eu sunt paranoia cand vine vorba de copii,mai bine asa decat sa se intample ceva.
sabinel ce frumoasa e!!
tzitzi noah ratai bunatate de clatite,poate data viitoare
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

babytza spune:
Multumesc mult fetelor
Sabinel ai o dulceata acolo
Boo si David se linisteste in brate la tati...si ma bucur mult atat pentru pici, care se mai calmeaza, cat si pentru tati care nu mai poate de el ca il linisteste el pe puiul lui...e atat de mandru
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David

babytza spune:
Musette cum a fost la botez? Te asteptam cu poze...
Kid are azi botezul Petrecere frumoasa !!!
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David