Mamici norocoase de sept-oct 2008 (173)
Raspunsuri - Pagina 11

iriss_04 spune:
 pup fetele,,
intram si noi mai rar ca nu avem timp deloc

Bine ai venit , Ciprian! Mami de Alexa si de Ciprian sa fiti sanatosi si frumosi
duminica avem si noi botezul...avem emotii,,,am vb si cu niste actrite care vor fi ursitoare si abia astept,,,am vazut la un botez si a fost fff frumos,,,cu texte personalizate ,,f frumos
citesc si eu din urma si revin
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei

aly_c20 spune:

Eva, nu ma speria...atat imi mai trebuie...paranoia ca putzulica lui Sebi nu e in regula
a lui nu sta in sus, doar cand face pipi, se ridica
, in rest sta in jos...sau ceva in genul paralel cu pamantul,daca ar sta in picioare...dar oricum...in sus, nu![]()
pediatra s a uitat la putzulica lui si nu mi a zis ca ar fi ceva in neregula, si nici nu mi-a zis sa i-o pun in sus in pampers.am sa o intreb sapt asta cand mergem la control de 2 luni.
offff..cate si mai cate
 mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
minunea noastra

Muuh spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui roxanaz dragele mele, daca tot se deschise subiect la scutece eu as zice sa se termine acesta in curs si sa va mutati cu toatele acolo, sa nu disipeze mesajele in doua parti. mai ales ca nu mai sunt multe gravidute. Roxana  | 
Il inchidem maine cand naste si ilia. Multumim pentru intelegere

claudinna spune:
 mai fetelor si putulica lui razvan sta tot in jos, asha a stat de la inceput si al fel, nu am primit reclamatii. doar cand face pishu se ridica. cu udatul am avut probleme decat cand am trecut de la pampersc nr2 la nr3, pt ca ii ramasese mic cel nr 2. acum, nu mai avem astfel de probleme. ma asigur ca i-am pus bine scutecul si e ok. 
poze noi cu bebelushull
mamica de  Florin Razvan

claudinna spune:
 Codruta, multumim frumos! si Vladutz e un scump!! imi place la nebunie cum doarme el pe burtica! avem perne de alaptat identice:)
iriss, distractie placuta la botez. super ideea cu ursitoarele. sa ne trimti poze:)
poze noi cu bebelushull
mamica de  Florin Razvan

simodina spune:
| citat din mesajul lui aly_c20 Eva, nu ma speria...atat imi mai trebuie...paranoia ca putzulica lui Sebi nu e in regula ![]() a lui nu sta in sus, doar cand face pipi, se ridica pediatra s a uitat la putzulica lui si nu mi a zis ca ar fi ceva in neregula, si nici nu mi-a zis sa i-o pun in sus in pampers.am sa o intreb sapt asta cand mergem la control de 2 luni. offff..cate si mai cate ![]()   mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)![]() minunea noastra  | 
Aly stai linistita ca e normal. Si cand mai ai dubii cu putulica intreba-ti sotzul, el stie bine

iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui aly_c20 Eva, nu ma speria...atat imi mai trebuie...paranoia ca putzulica lui Sebi nu e in regula ![]() a lui nu sta in sus, doar cand face pipi, se ridica pediatra s a uitat la putzulica lui si nu mi a zis ca ar fi ceva in neregula, si nici nu mi-a zis sa i-o pun in sus in pampers.am sa o intreb sapt asta cand mergem la control de 2 luni. offff..cate si mai cate ![]()   mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)![]() minunea noastra  | 
Aly nu cred ca este o probl ca nu sta in sus,,,dar la pampers tr sa o pui in sus
 si nu te speria
claudina
dulce,,,sigur ca o sa pun poze''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei

babytza spune:
 Beeeey si noi avem putzica tot in jos 
 E ridicata cand face pishu...si ne stropeste peste tot daca nu suntem pe faza 
 Oricat am incercat sa i-o pun in sus in pampers nu ne iese...tot in jos i-o gasesc...mai mare rasul ![]()
O sa mai incercam...
 Printesa mea iubita Valentina     

Soricelul meu iubit 
poze
poze David

felicic76 spune:
 de fapt cum trebuie sa stea? Noi tot in sus si la fel ii ridic si bilutele in pampers si udam la greu tot.
Mamica de 
VLAD
 falcone
 Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei