Gravidute si mamici de Constanta (34)
Raspunsuri - Pagina 7
isidora spune:
Ce vorbesti frate??? Am vazut si romani fericitiSau romani care au rapit si visul americanilor ...
Sanzi,casa ca si casa,piscina ca piscina,dar palmierii aia din spatele gardului vin dinspre ocean????Ca dupa cer eu asa as zice...Daca e noua casa ,parca asa am inteles, sa o stapaniti sanatosi si sa o locuiti fericiti!
Avea dreptate Mav,iti sta f. bine cu Mara in brate-ce scumpa e...
Iar David s-a inaltat si se face din ce in ce mai chipes...deh daca are cu cine sa semene...
Mocutza ,dau sfaturi gratuite privitoare la recoltat pipi.Se spala bine scumpa la pasa +fundulet,se sterge pasa cu comprese sterile-se tamponeaza de fapt,se desface saculetul,se dezlipeste hartia de pe contur ,fara a se atinge lipiciul si se lipeste pe labii conform conturului.Dupa ce face pipi,scoti usor saculetul ,fara sa atingi partea cu lipiciul ,o legi acolo unde se termina continutul cu ata strans sa nu se verse si fuga la laborator.Daca intarzii mai mult de jumatate de ora pana pleci,pui proba in frigider.La SYnevo se fac cu trimitere dar tb. sa astepti daca au terminat ei plafonul.Mai bine suni sa intrebi.
Sper ca ti-ai luat mai multe saculete,in caz ca nu-ti iese din prima...Daca a esuat operatiunea o ieie de la capat,iar speli copila,iar stergi cu comprese...etc.Doamne ajuta ! Stiu ca o sa-ti fie greu ca e asa micuta...
isidora spune:
Pentru voi, pentru ca va iubesc!
Pesma nad pesmama-the song of songs:
http://www.youtube.com/watch?v=7_UtlTqfFpo&NR=1
Noapte buna!
docdecap spune:
adina, pui linkuri de eu iara nu le vad??
asa, poate ma dumireste cineva: am facut up-grade la mozilla si nu merge nici un film de pe nici un site, nu mai face streaming, se blocheaza la 0:02 si nu mai merge.
sugestii, idei??
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
jojo_miha spune:
Of,of,mai,mai copilasi tot bolnaviori.
Mocutza multa sanatate iubitei tale si sa va iasa nalizele buna.Bafta cu recoltatul .
Adina mie imi place ca tu scri mult mereu ,esti o dulce si ai o vorba buna pt toata lumea.Multa sanatate si voua !
Mav sa ne dai de stire cum esti,du-te la medic daca tot nu esti bine.
Doc pai ce crezi ca e mai simplu ?prajitura sau copilul?Noi intai vrem prajitura !Eu una sunt de parere ca ideal e sa ai doi copii in viata(as dori vreo 10 daca as putea si mi-as permite) asa ca spor la amandoua,poate facem amandoua o data ca noi trecem la fapte de luna asta.
Angi nici macar nu ne-ai zis ce fel de prajitura ai facut,fata rea ai papat numai tu.
Madaluta multumim pt jocuri si felicitari pt dintisori,ce repede i-au iesit .
Vad fete noi,bine ati venit!
Noi am scapat de problema de la stomac,azi am papat chiar bine Doamne Ajuata!Am devenit dependenta de mami.Mi-a fost rau si am stat in pat si ea venea in dormitor si punea capul pe pat si se uita la mine si ridica din umeri ca ce am ?Era o dulce,cum de altfel e mereu.
Maine este aniversarea casatoriei noastre si aveam in cap s-o las la mama si sa iesim in oras sa ne facem de cap,dar urla dupa mine,sa vedem.(De fapt azi este si asa profit si-i zic LA MULTI ANI ! Matei sa cresti mare,sanatos si sa le umpli viata de bucurii parintilor tai.
Ma duc la somn,ca m-am intins cat o placinta (daca tot vb numai de asa ceva).
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
AngeliquedeS spune:
Hop si noi, mai bine dispusa dupa o zi deprimanta din lipsa de soare
Jojo, ba am zis, PRA-JI-TU-RA cu branza dulce si stafide, o minunatie, frageda si pufoasa si cu muuuulte stafide umflatele si branza vanilata si cu coaja de lamaie, rumena pe deasupra.... Dimineata mai erau doua bucatele, dar aveam doi barbati fericiti: iubitul si socrul. Eu si bunica... cate o bucatica, asa....
Asta inseamna ca am revenit din nou pe baricade: am baiat mare:
am citit o carte (ma rog, un siropel de capsunele, dar O CARTE)
am facut o PRA-JI-TU-RA
am facut o jumatate de ora la bicicleta
am vorbit o ora la tel cu o prietena
Treburile astea nu le mai facusem dinainte sa il am pe bb. Care bb cand eu faceam astea misuna prin casa si vedea de ale lui. Prietenii stiu de ce zc eu toate astea si ma bucur de nimicuri. Dar am inceput sa apreciez altfel lucrurile astea.
Isidora, nu ne spui nimic de Puric?
Adriana, de mult ma intrebam de ce nu intri pe-aici!
Vad ca vi s-a facut de bb 2! Adevarul e ca atunci cand l-am vazut pe bb Antonio mi s-a facut si mie un dor de bb mic de nu va pot spune!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
sinzi_ana spune:
Multumim de urari, David e mare de acum...
Si eu trag cu ochii la bebelusii vostrii, imi place sa ii vad crescand, mai citesc cate o noutate despre Constanta, mai vad o poza la Pitici si imi aduc aminte de cand era al meu mic
Isidora, nu stam chiar pe malul oceanului...totusi, o casa pe plaja, in Miami, costa de la 2-3 mil in sus (inca nu ne permitem). Ne multumim cu o distanta de 20 de min de condus pana la ocean
Arabela, mai pune poze cu cei mici...sunt tare dulci!!! Si David mereu a fost subtire ca un paianjen, asa e si acum...
Angelique, stii ca eu sunt de mult fan a lui Pupi..daca mi-ar iesi si mie un blondin sugubatz, poate m-as risca...Asa ma bucur de finii si finutele mele!!!!
Na...ca m-am bagat si eu in vorba
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
nastasie spune:
neata, fetelor.multumesc din suflet pentru primire.
adina, nu e regula.eu cand era razvan cu carne vie il dadeam de vreo 4-5 ori pe zi dupa ce il spalam si in strat gros.bine, era carne vie, dar nu are regula.poti sa-l dai de cate ori vrei, cate zile vrei.noi pana sa scapam de pampers il dadeam preventiv in fiecare seara dupa baie.ca el e tare sensibil cu fundul.si multumesc din suflet pentru urarile de ziua noastra.am petrecut tot we.
kris,cred ca a fost buna prajitura.o sa va pun si eu o reteta de prajitura gen negresa.eu o iubesc pt ca se face foarte usor si se amesteca toate la gramada si e gata prajitura.sau prajitura cu gris care se umfla de la lapte ati incercat-o si cu gem pe deasupra.sau ma rog ce aveti prin casa.insa aia e foarte pretentioasa ca, daca pui mai mult gris decat scrie risti sa iasa turta.
eu mai am 1 luna si dam unda verde pentru bb2.imi pare rau ca nu m-am oprit din pastile mai din timp ca acum nu mai am rabdare.
eu v-am urmarit tot timpul chiar daca nu va cunosc personal pe toate, dar mi-a fost...asa....sa scriu, dar acum mi-am luat inima in dinti.am senzatia ca din 2004 de cand am nascut s-au schimbat asa multe sau eram eu mai tanara.
va pup pe toate si va doresc o zi minunata.
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
nastasie spune:
va pun si cateva poze de la ziua lui razvan, nu am apucat sa descarc toate, dar macar asa, cand aveti timp:
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/razvan-4%20ani/
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
creem spune:
LA MULTI ANI!
MATEI
Jojo_miha..Va doresc o aniversare fericita si multi multi ani minunati impreuna!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
creem spune:
Adriana ti-am vazut puiul scump si rasfatat de ziua lui cu un tortulet cu trenulet! Sa va traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu