Gravidute si mamici de Constanta (34)
Raspunsuri - Pagina 6
isidora spune:
Hello,hello!
N-am intrat cateva zile ,sa vedeti ce placinta scriu....sau PRA-JI-TU-RA??? aNGI
ALINA,bine ai venit acasa! Aveti o frumusete de baiat....m-a terminat poza in care dormea pe sanul tau ! Sa fie sanatos si sa creasca frumos!
Ah, si pompa electrica nu-i a mea ,e a unei prietene care nu mai are nevoie momentan ;ma bucur ca o poti folosi ,ea n-a putut.
Andicu,superbe poze ai...mereu altele dar intotdeauna deosebite.Bine si personajele au o contributie la asta.Iar Filip e un cavaler in devenire..
Rochia-mi-nu-na-ta! Mireasa o dulceata!
Madaluta,multumim de jocuri,din nou!Ma bucur ca aveti succes cu diversificarea...Noi nu din pacate -Azi i-am dus o proba pt. o urocultura +sumar.Sper sa nu ma pasca iar blestemul infectiilor urinare ca fac cu nervii
Noroc ca are de unde slabi
Mamacita,sanatate multa tatalui tau! Ce pot sa spun decat :asa tata, asa fiica! Munciti pana la epuizare iar instinctul de autoconservare va lipseste...E si dumnealui in zodia pestilor? De acord pana la cer si inapoi in privinta tinutului in brate al copiilor....Cine crezi ca m-a convins de asta:prietena mea pestoaica ,cu 3 copii la activ....fara instinct de conservare de asemenea Multumim pt. jocuri,primul link e cutia pandorei....si foarte montessori multe dintre ele ...Poate se exprima Sanzi in sensul asta... daca gresesc...
Arabela,sanatate multa lui Mihai!
Jojo,adorabila ...o splendoare
Va imbratisez pe toate,mai intru diseara...fug la o conferinta cu Puric... ca sunt topita ...
ellen79i spune:
Mocuza eu una zic saru-mana pt avertisment...si eu trebuie sa depun dosarul pt indemnizatie..::))..si normal ca ma duceam acolo...bine ca ne-ai scris .....
Ma bucur ca strumfita a inceput sa manace mai bine..Doamne ajuta si stai calma...o sa fie bine....
Mai fetelor vad ca iar ati inceput cu prajiturile...voi chiar ma ambitionati...sau vreti sa murim de pofta prin casele noastre?.
Pupici tuturor...
PS...cum eu nici ieri nici azi nu m-am simtit bine... ieri eu nu am iesit deloc din casa( l-a scos mama pe bebeloi pe seara 15 mmin)iar azi ne-am plimbat tot asa prin fata blocului...hmmmm ...pot sa spun ca imi este dor de parc..eu care uram sa ma plimb prin parc..azi chiar am simtit ca lipseste ceva...
ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
Yannia spune:
Mamacita, multumesc!Esti o draguta.
Mami de
http://family.webshots.com/album/565167363ZQuFzC
nastasie spune:
ma primiti si pe mine in club?va citesc de foarte mult timp dar pana acum nu am indraznit sa scriu.o parte ma stiu de la celalalt subiect cu constanta, dar aici parca ma simt mai bine.sunteti mai multe.mult mai multe informatii si ajutor din partea voastra.si sper sa devin si eu cat mai repede mamica de bb2.
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
nastasie spune:
tre sa scriu ceva date personale?daca da, nastasie(adriana) data nasterii 02.11.1981 si razvan-mihai:data nasterii 01.11.2004.
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
docdecap spune:
hai salutam fetele!!
eu am fost relativ disparuta, adica am fost la campulung muscel, la o nunta, a fost tare bine, am dansat pana dimineata la ora 5, vorba cumnatului meu, am ramas noi, greii... bine ca tati pe la 2 a cazut rapus, ca la 7 cand s-a trezit junioru' nu stiu cine ii dadea de mancare. luni am fost in recuperari (somn cu orice ocazie) si azi treaba, ca de obicei.
lume noua, bine ai venit adriana!
am vazut poze de antonio, ABSOLUT ADORABIL, astept sa ne treaca mucisorii de tot sa avem verde la vizite
fetelor, eu am o problema, sau mai bine zis tati are o problema, mi s-a facut de inca un bb, ce stiti, trece cu ceva? sau mai bine ma apuc din nou de facut pra-ji-turi ca sa-mi scot prostiile din cap??
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
abibrinza spune:
Doc, viziteaza o mamica singura cu 2 copii.Poate iti trece!Mie nu mi-a trecut si desi acusi sunt cam zombi, sunt tare fericita ca nu am amanat pe bebe2, Mihai e un scump.Daca nu pierdeam o sarcina intre timp, bebe2 ar fi venit si mai repede.
Nastasie, bine ai venit!
Isidora, poate nu o luati de capat.De ce ziceai ca nu stati bine cu diversificarea?
Ati vazut articolul acesta http://www.desprecopii.com/info.asp?id=441 ?E bun pentru mamici disperate ca mine.Desi sunt in grafice, baietii mei tot slabanogi sunt.
Pupici,
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008
Mirela79 spune:
Andicu, superbe pozele de la nunta sau mai bine zis personajele principale. Rochia ta e mortala. Mi-e si frica sa intreb cat a costat.
Doc, mai bine pui de bebe 2 acum cat e calda. La al doilea o sa stii ce ai de facut fluierand. Cu cat trec anii cu atat iti e mai greu sa te apuci de al doilea.
Jojo, imi pare asa de rau ca Amalia ta nu mai este printre noi. Sa stii ca te inteleg destul de bine Am avut si eu o experienta trista si ca o simpla coincidenta, sa stii ca pe fetita mea tot Amalia o chema. Timpul face ca intensitatea durerii sa scada, insa de uitat nu vom uita niciodata. Nu ca ne-am dori sa uitam, dar macar sa putem trai in continuare fara sa o luam razna.
Nastasie, bine ai venit in clubul nostru!
Fetelor, va pup pe toate. Ma duc sa , ca maine o iau de la capat.
isidora spune:
M-am intors! Imbracata in lumina!
Mamacita,p.s la instinctul de autoconservare-eu mereu am nevoie de p.s-uri ca ma exprim nitel mai bine decat o cizma-:nu era o critica ,ca nu mi-as permite niciodata.O constatare placuta ,daca vrei a :"iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti",in cazul tau si al tatalui tau probabil ,ca si al atator medici daruiti:iubeste-ti aproapele mai mult decat pe tine insuti..
isidora spune:
NASTASIE BINE AI VENIT IN GASCA! Dar ai grija ca aici se lasa cu bebei! cu intarziere pt. ziua ta si alui Razvan!
Crema pe care mi-ai dat-o pt. outzele vatamate ale lui Ioan FUNCTIONEAZA!!!!!!Inca nu ti-am spus ,ca mai voiam sa astept cateva zile sa ma edific total....S-au estompat foarte mult petele,sper sa dispara de tot...Ai idee de cate ori pe zi pot sa o folosesc si pt. cat timp?Oricum
Doculet,neee,i-o zic sa te pui pe treaba...Ce prajituri....?
Dar eu ce sa fac,ca era aseara sa tabar pe vanzatoarea de la paine pt. am vazut-o nitel insarcinata,si-mi venea sa o intreb exaltata in cate luni,la ce dr, ce sex are bebe...
Si-am mai primit si un sms de la o verisoara cu 2 baieti ,insarcinata cu al treilea,fericiti nevoie mare ca e fetitaaa...Deci,Irina ,maybe next time... SANATOS sa fie si sarcina usoara!
O fi ceva in aer sau e o perioada? De fapt,In ce ma priveste tot timpul e ceva in aer...
MAV,si am avut o stare aiurea dupa nasterea lui Ioan,nu dureri...dar eram sfarsita,m-a intors Iuli cat am stat in rezerva de pe o parte pe alta,ca eu nu eram in stare...Asta e si la tine sau e mai rau?orice ar fi ,sa te faci bine!
Abibrinza,nu suntem raciti,dar n-a venit week-end-ul...Nu mananca masa de pranz,Ioan,orice as face .E drept ca n-am incercat sa stau in cap... poate ,poate..Si intr-o seara a avut niste crampe suspecte-ca nu mancase nimic la pranz-,dinti nu ies acum,asa ca m-am gandit sa-i fac urocultura...Sper sa iasa negativa desi parca era nitel tulbure...
Sanzi,ma duc sa-l mai vad pe David...si pe tine daca am noroc...