Gravidute si mamici de Constanta (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Madaluta, saru' mana pentru joculete! . Si multumesc, de-asemenea, fetelor care au incercat sa ma ajute.

Mami de
http://family.webshots.com/album/565167363ZQuFzC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Am fost la echo si se pare ca este 100% baiat.Important este ca e sanatos.Dar cand am venit acasa mai mai sa ma bata Matei ca el crea "soroara" sau "tititza",incepuse sa bazaie si i-am zis sa-l certe pe ta-su, nu pe mine ca baiat.
Mocutza,ai fost la dr.Ce ti-a zis?
Mamacita,ma bucur ca tatal tau e mai bine.
Madaluta,jocurile sunt interesante,le salvez si eu.
Mav,vorba lui Jojo,ai grija cu tinutul in brate ca sunt asa de speculanti la varsta asta....
Sambata am o nunta in famile,habar n-am cu ce ma voi imbraca si am un chef de cautat....Ma gandeam la o rochita gen baby doll,ati vazut pe undeva?

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 20+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

MAI MAMICI,,,,,,,,sunt si mai tare in ceata....ideea e in felul urmator.....Vigantolul cica este foarte slab si 3 picaturi pe zi nu ar fi provocat inapetenta, insa instinctul meu spune altceva.....dar nu sunt medic (desi nu mananca foarte mult, acum mananca cu pofta); Apoi faptul ca nu a luat in greutate este intr-adevar o problema.
Avand in vedere ca de cca 4 zile mananca ceva mai bine mi-a explicat ca ...cu 650 ml pe zi ar fi trebuit sa ia in greutate ...si ea nu a luat....deci se pare ca e posibil ca problema sa fie ceva mai grava decat o simpla inapetenta....
Momentan facem examen de urina si urocultura ..parca (sunt zapacita rau de cap...scuze daca le incurc) deoarece e posibil ca E-coli cu care a fost infectata in spital....sa fie si in urina...

Acuma ce sa zic.....nervi de otel si asteptare maxima....Trebuie sa mergem la un magazin de tehnica medicala sa luam niste pungi speciale cu care sa recoltam urina...(mi se pare asa de complicat)

Incep sa ma oftic rau de tot ....dupa 3 saptamani a stagnat ca nu se satura de la san si cand am bagat supliment formula am zis ca l-am apucat pe dumnezeu de picior si toate merg ok....in luna a IIa am facut tratament pt E-coli digestiv...a inceput s amanance mai bine si nu mai avea crampe si iarasi am zis ca e ff ok...si a venit luna a IIIa inapetenta cca 5 ore pe zi, cu 4 mese si alea descantate...oare ce mai urmeaza...Sper doar sa fie lucruri marunte rezolvabile si nimic grav.

Doamna Dumbrava ff draguta si chiar tanjesc dupa cantarul ei care la Selgros e 3 milioane si nu m-am indurat sa il cumpar....si cred ca e mai bine pt psihicul meu ca altfel cine stie de cate ori o cantaream ...
Sunt epuizata..si consumata insa ma bucur tare mult ca Andreea e vesela, chicoteste , rade cu zgomot ,, se joaca ff mult , s-a si intors de pe burta pe spate...adica toate ok ...si ma mai consolez ca no fi chiar atat de rau.

MAMACITA Vigantol ii dadeam 3 picaturi pe zi (recomandat din spital) adica, cam mult dupa parerea mea dar inca o data zic .nu sunt medic.
Si sanatate tatalui tau, si eu ma confrunt cu aceeasi problema cu parintii mei care nu vor sa se trateze de anumite afectiuni sau trebuie sa ii conving vreo 3 luni sa isi faca niste investigatii macar....
Seara buna....!!!!!!!!!!

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

IRINA FELICITARII!!!!!!!!!!!!!!!!sanatate...si sa cresteti MAAAAAAAAAAAAAARII DE TOT!!

mocutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara.

Multumim mult de tot de aprecieri! sincer, nu ma gandeam ca o sa avem parte de atatea complimente!

Mav, bebe Antonio e o minune de baietel! e frumos foc si dragalas! poate febra era de la febra laptelui?? parca ziceai ca ai trecut prin asta ieri sau alaltaieri...oricum, iti doresc sanatate multa si refacere rapida! si daca nu ti-e bine,repede mergi la dna dr!

Mocutza, ce pot sa-ti zic! imi pare rau ca treci prin asemenea stres! iti doresc sa scapati repede de griji! cat despre Vigantol, si noua ne-a dat dna dr din a2a luna cate 3 pic/zi din cauza ca era f dezvoltat si crestea repede..a zis ca e mai bine, sa nu apara dereglari..dar noua nu ne=a afectat apetitul!

Mamacita, ma bucur ca e ok tatal tau! cred ca cel mai greu iti e ca medic, sa-ti convingi familia sa fie buni pacienti! aa...si tata e dr stomatolog..poate se cunosc! cat despre toaletele lui Filip : Doraly Mall si inca la ce preturi! va zic si nr magazinului : 23 . Rochie de mireasa Demetrios mi-am dorit si eu, dar acum 4 ani inca nu se importa in tara, si mi s=a parut riscant sa comand fara sa vad .

Arabela, sanatate lui Mihai!
Mada, multumim de joculete! le-am salvat si eu!
Irina, felicitari pt baietel! sa fie sanatos ! asta e, o sa fii soacra cu 2 nurori, dar fratiorii or sa fie cei mai fericiti cand se vor juca impreuna!

Maine pe la 10 vine cineva in parc, la Pitici? sau pe la 11..??

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Deci,Mav,cum ziceam,am mirosit ceva in neregula cu durerile astea,fir-ar sa fie...N-avea de ce sa te doara atata timp,chiar si cu nasterea de bb mare;nici la cezariene n-am avut dureri atatea zile!
Cat despre anestezia generala de care te plangeai,pe care ti-am facut-o pentru perineu,nu a fost numai decizia mea:a fost sugestia si promisiunea mea si,in starea de epuizare in care erai dupa nastere,cred ca ma si bateai daca te lasam doar cu locala.Cand am plecat din spital,erai treaza,dar inca functiona amnezia postanestezica si erai somnolenta,exact ca si la anestezia generala pe care ti-am facut-o cu o ocazie mult mai trista.Asa functioneaza anesteziile generale si,sincer,nu stiu de ce se da lumea in vant dupa ele atunci cand nu au justificare(la tine ambele au fost pe deplin justificate).Iar peridurala la tine chiar a functionat cum trebuie,doar ca era disproportia mult prea mare intre tine si copil;am eu patitele mele cu peridurala neprinsa din motiv de anestezic si atunci sa te tii diferenta!Iti explic toate astea ca sa intelegi punctul de vedere medical:nasterea a fost protejata de anestezie,a durat putin ca numar de ore si contractii de expulzie dar,in conditiile acestei disproportii(de care repet,eu am aflat ultima,cand s-a nascut bb)raman la parerea ca era indicata din start o cezariana(desi eu nu sunt ginecolog).Ma rog,acum eu sper sa nu suferi si nu stiu ce complicatii:ce-i antibioticul acela?Ce cauta in peisaj?Antonio mai are icterul nou-nascutului?Daca nu,ia si ceva analgetic,de exemplu Tilcotil.Cel mai sigur este Paracetamolul insa in lactatie.
Irina,am fost azi la cabinet s-o vaccinam pe Anabela si stiam unde esti,asa ca asteptam rezultatul:felicitari,sarcina usoara si copil sanatos!M-a distrat pasatul matzei catre sot
Cu tinutul in brate insa te contrazic:nu sunt speculanti,dragalasii,doar cauta confort si siguranta;oare nu ne dorim si noi,adultii,aceleasi lucruri?Singura problema a lui Mav va fi insa,din nou!,greutatea lui Antonio:eu am avut Alexutul la 3600 g,ajunsese la 1 an la 13kg si tot m-a rupt de spate si sunt mult mai zdravana decat Mav!
Yannia,ti-as fi trimis si eu joculete dar,sa fiu sincera,eu le citeam si le aplicam,nu mi-a dat prin cap sa le pastrez,iar de uitat se uita atat de rapid atat de multe!...Distractie placuta!Daca vrei niste joculete pe computer,uite aici un link cu care ne mai distram:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=30&e=playandlearn&ccat=play_and_learn
sau asa
http://www.browsewithme.com/topsites/toddler/
mocutza,e putin cam mult 3 pic,dar sunt multi copii pe doza asta si nu se comporta cum descrii tu;Anabela a supt aproape tot primul an 500-700 ml/zi,dar lua in greutate.Oricum,cantereste-o saptamanal,nu zilnic,altfel te isterizezi,disperi ,intri in depresie;am patit-o.Sanatate multa,sper sa nu fie vreo infectie,desi tabloul e plauzibil.Pungute noi am luat de la Synevo;la Alex le-am fixat usor,la Anabela a fost cam circoteca...

Multumesc tuturor pentru sustinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Am facut o PRA-JI-TU-RA cu branza dulce si stafide o nebunie, cum n-ati mancat neam de neamul vostru de la maimuta incoace. O astept pe Andre sa vina in Cta si sa ne vedem la ea, ca sa nu spuna ca i-o iau inainte si eu si dupa aia va astept la mine la cafea si PRA-JI-TU-RA Nu va chem la PRA-JI-TU-RA asta (cu toate ca asa aveam de gand) pt ca deja nu a mai ramas mare lucru din ea asa ca atunci o sa am grija sa fac doua

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mav, uite aici poze mai multe http://community.webshots.com/user/davidsinzi
Ma bucur tare mult pentru voi...de cand te stiu va doreati bebe2!!! E un frumos, si pare baiatul lui mama (seamana mai mult cu tine mi se pare)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Maaai fetelor, asa v-am complexat cu PRA-JI-TU-RA mea ca nu mai scrieti???

Sanzi, ce mare si frumos s-a facut David! Si tie ce bine-ti sta cu bebe mic in brate...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Mamacita mersi de pont ...chiar am luat 2 pungi azi de dimineata.

Stie cineva daca la Synevo pot face analize Andreei cu trimitere d ela medicul de familie??? Sotul meu a fost la Synevo Icil si i-a zis ca numai la Synevo de langa spital face analize cu trimiteri pentru bebelusi...(cand am vrut sa ii facem coprocultura, ca acum nu am mai intrebat)M-am saturat sa dau o gramada si o multime de bani pe diverse.....ca de cand am nascut mai des ma fost la Farmacie decat la Hipermarket.

Si inca ceva .....cine vrea sa isi depuna dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului.....sa nu mai mearga pe Titulescu pentru ca nu mai exista sediul acela. Acum este pe Amzacea nr 13, la subsol.In Inel II parca (nu cunosc Constanta f bine).

AAAA si am uitat sa va spun azi i-am dat nanHA simplu fara Nan 1 ca era finalul schimbarii laptelui si nu ii place asa ca.....il combinam din nou sa ajungem la Nan1(facea bulbuci cu laptele din gura si apoi il scotea afara). GREEELEEEE...

mocutza

Mergi la inceput