Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

ma bate sotu# la cap sa-mi fac update la antivirus, dar n-am chef sa restartez asa ca o sa fac cand ma duc la culcare, deocamdata forumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

maine vine sa ne cunoastem o tanti posibila boneta pt stefan si am asa niste emotii de zici ca dau examen. dar sper sa fie ok. mi-a recomandat-o cineva la care a fost bona 8 luni si cica e wonderwoman, f energica, gateste, face curatenie
eu sincer sunt f curioasa cum face ea toate astea ca eu singura abia ma descurc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La 22 Ioana a avut 38,3, a adormit la 21 si acum 10 min s-a trezit plangand.Inca nu a adormit.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

o draga de ea,te rog dute dim cu ea sa o vada un doc in gatut
nu stiu dar eu sunt tare panicoasa de fel

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

La 22 Ioana a avut 38,3, a adormit la 21 si acum 10 min s-a trezit plangand.Inca nu a adormit.

ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

A adormit, stoisor maine o sa merg cu ea sa o vada Asistenta, avem in sat Dr dar locuieste in Ct si face naveta, doar Asistenta locuieste in sat, dar si ea se pricepe.

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ereena MAMA!!! cat se poate de clar si fara dubii!!

cat e de dulceeeeee cum stramba el boticul si bolboroseste ma-ma , mama, mmmaaa mmaaa.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

noapte buna!

mergi la

pupicei

PS: stoisor daca stiam ca nu se gaseste la voi colargol iti trimiteam prin sotu' ca e la un training la porumbacu, la doi pasi de avrig .. dar, daca vrei, iti trimit prin posta, vrei??

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Asaaaa

Noi am fost in seara asta la dr... la urgente copii, in spitalul judetean. Stiti ca Pupicu era racit. De aseara a inceput sa haraie, nu mai tusea asa de mult, dar haraia, aseara oricum a facut o criza de plans strasnica pt ca ii era somn, voia sa suga si nu putea fiindca nu putea respira pe nas, ii mai iese si un canin in stanga jos, pana la urma l-am adormit in brate.

De dimineata haraia iar tare tare si simteam la spate cum haraie cand tineam mana pe spatic. AM sunat-o pe pediatra desi nu stiam dc imi raspunde la tel, fiind sambata, mi-a raspuns, i-am explicat si mi-a spus sa ii aspir nasul si sa vad dc mai haraie si atunci, pt ca dc haraie si cu nasul curat sa nu cumva sa fie o bronsiolita si ca atunci tb neaparat ascultat la plamanasi. Atat mi-a trebuit sa aud de bronsiolita ca m-a apucat batzul. Deja imi faceam mustrari de constiinta ca poate medicul de familie avusese dreptate cand ne-a recomandat antibiotic si eu nu i-am dat si... stiti voi, procese de constiinta.

Cand am ajuns acasa, i-am aspirat nasul si haraia in continuare, sa innebunesc de griji, va dati seama. AM sunat iar la dr, avea mobilul inchis, aaa, deja ma vedeam internata cu copilul in spital, ce mai, sunt cea mai buna la scenarii din astea.

O prietea mi-a sugerat sa il sun pe un dr pediatru din spitalul mare si sa vb cu el. Am sunat intai la urgenta la copii si de acolo mi-au spus ca dumnealui intra de garda de la ora 19. L-am sunat apoi pe el, de 2 ori, nu mi-a raspuns, deja ma gandeam ce fac, ma gandeam ca merg la el oricum, cand vad ca ma suna chiar dansul inapoi, ceea ce mi s-a parut un gest super. AM vb la tel si mi-a spus ca tb sa il vada ca sa se pronunte si sa merg la ora 9 seara la spital pt ca mai devreme e prea aglomerat. Si am mers.

Toata stima pt dumnealui, l-a consultat bine de tot, mi-a spus sa stau linistita ca nu are nimic la plamani, haraie de la secretii, sa merg mai departe cu ambroxol si piaturi de nas. Mi-a dat si o hemoleucograma sa ii fac, dc tot am ajuns in spital, i-am facut, a iesit totul ok si Pupicu meu a chitait un pic cand il stragea de degetel ca sa picure sange dar in rest a fost tare cuminte. oricum si asistenta care a recoltat a fost taaare atenta - s-a nimerit sa fie tocmai o buna prietena de-a noastra de familie, asa ca...

Ce sa va mai spun, v-am scris o placinta, dar simteam nevoia sa ma descarc. Mama nebuna, am zis ca mai bine merg la dr si sa nu fie nimic decat sa ma culc pe-o ureche si sa aiba copilul ceva, pana luni putea sa se agraveze f tare, la cat de repede avanseaza la ei racelile. Groaza mea, sa se imbolnaveasca bb in week-end si dr sa nu raspunda la tel

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Angi uf, bine ca ai scapat usor.Frumos gestul doctorului de a te suna inapoi, mai rar asa ceva.Sanatate lui Pupi si un

Eu va las, merg la nani, da va rog sa nu ma uitati cu raspunsul la intrebarea despre nepotica mea.

paaaaaaaaa

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

da ,iti dau datele pe pm?

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

noapte buna!

mergi la

pupicei

PS: stoisor daca stiam ca nu se gaseste la voi colargol iti trimiteam prin sotu' ca e la un training la porumbacu, la doi pasi de avrig .. dar, daca vrei, iti trimit prin posta, vrei??

Eva creste mare
Eva

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput