Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 8
ancasoare spune:
LauraIoana - broccoli i-am pregatit asa:
cateva buchetele fierte in apa cu un praf de sare; dupa ce s-au fiert, le-am pus intr-un castron termorezistent cu cateva feliute subtiri de unt pe deasupra si mozzarella si le-am pus 10 minute la cuptor.
Separat am fiert carnita de pui. Le-am mixat pe toate la blender si am mai adaugat iaurt. Mie mi-au iesit 2 portii si i-am dat 2 zile la rand.
stoisor spune:
o draga de ea ,tu Ramo nu o poate vedea un doctor?parca si vine acasa la inceput med de fam ,ceva,nu stiu ca nu ma pricep dar i prea mica ca sa stea cu ea
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Va rog sa imi dati un sfat sau o parere: nepotica mea care are o saptamana este foarte rosie la piele, rosie de parca e oparita, si are si cateva bubite pe corp mici cu varful alb.Are pete multe si mari rosii si pe fata si pe gat si aproape pe tot corpul.Doar manutele sunt curate.Bubitele nu-s multe ici si colo. Eu ma gandesc ca e dermatita, da nu stiu precis pt ca nu am vazut niciodata cum arata doar ce am auzit de la voi. Voi ce parere aveti? RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
ramo ,sara a avut ceva mic mic de tot ,niste bubite dar doar pe fata, vazut-o doc ,eram tare speriata,si a zis sa ma fac ca nu le vad ca in cateva zile dispar in rest nu a mai avut nimik pe corp,si intradevar au disparut in o sapt asa ceva
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
uite, Lala doc e la nunta ,nu va intra curand ,poate maine dupamasa ,ea sigur stie ce ar putea fi ca doar ea e doc al nostru![]()
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
suna fff bun,o sa incerc si eu ,dar intai sa testez pe d-ra brocolii,nu iam prea dat
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancasoare LauraIoana - broccoli i-am pregatit asa: cateva buchetele fierte in apa cu un praf de sare; dupa ce s-au fiert, le-am pus intr-un castron termorezistent cu cateva feliute subtiri de unt pe deasupra si mozzarella si le-am pus 10 minute la cuptor. Separat am fiert carnita de pui. Le-am mixat pe toate la blender si am mai adaugat iaurt. Mie mi-au iesit 2 portii si i-am dat 2 zile la rand. ![]() Bad Dobby! BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24 povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250 |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
ancasoare spune:
Stop pagina mea ![]()
Stefan e mort dupa copii si la tv daca aude voce de copil imediat se intoarce si e "interesat"
In schimb, imediat se pune pe plans la adulti pe care ii vede mai rar sau necunoscuti care se baga in seama cu el![]()
apropos de plans la necunoscuti... ma duc eu voioasa la epilat cu copilul in carut, copilul mesterea la o jucarie, dormit, mancat deci fara motiv de plans 30' cat dura operatiunea "defrisarea". Intru si fatuca aia de la receptie, bine intentionata, il ia din carut... pana atunci o privise incruntat dar isi vedea de treaba lui... s-a pus pe un plans
de a trebuit sa mi-l aduca inauntru si uite asa m-am epilat eu inghinal cu 9 kile pe piept

aaaa...si-i mai place reclama la Bonduelle, rade la ea![]()
stoisor spune:
a pai aia e si preferata nostra,dam din fundulet si cantam de mama mama sa te tii,i mortala
eu cred ca a plans sa o vada pe mami unde si ce face![]()
uite ,sa o tina D-zeu dragutu ,dar pana acum nu a dat nici un semn ca nu i plac intrusii
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
hi hi hi ca o fost pg mea ![]()
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
ramonab spune:
Apropo de reclame, lui Razvi ii place reclama de la kinder, la inceput cand intreaba tanti aia :copii ce v-ar placea cel mai mult, si ei striga Ciocolata!!!Razvi striga dupa ei Ataaaaa!!!!
Despre necunocuti, Razvi nu are nici o treaba se hlizeste una doua la oricine ii adreseaza o vorba.Si ii plac si lui copiii f mult.Cand mergem in parca sta acolo nemiscat si seuita la ei cum se joaca.Nimic nu-l mai intereseaza in jur doar sa ii vada pe ei.Si rade asa de bine daca se mai maimutareste vreunul pe acolo...
Stoisor 
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL