Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Ellenuta Merci pt raspuns. De ce 4 ml de Nurofen si nu 2,5 asa scrie pe cutie? Eu atat ii dadeam 2,5 ml..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

mie asa mi-a spus doc .. si asa ii dau. nu i-a cauzat pana acum ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

acestea fiind zise .. eu ma retrag catre casa ..

fug la maimutica mea ..

pupici

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

elle, merci

va rog sa va dati cu parerea , e MAMA SAU BABA?

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Daria a adormit..., asa ca am intrat si eu putin sa vad ce mai faceti, pana incepe filmul.... Si-a schimbat fata asta ora de somn...abia am reusit sa o tin pana la ora asta, ea ar fi vrut sa adoarma de la 19. Si bineinteles ca dimineata se trezeste la 6.30 - 7.
Ellenuta ma bucur ca Eva se simte mai bine!
Alina prin cate a trecut micuta Ana ...Sa mergi pana la capat cu plangerea impotriva spitalului. Nu mi se pare normal, la ce preturi au sa se poarte asa. Am povestit ca am patit-o si eu cu o asistenta care a intepat-o pe Daria de 3 ori sa-i puna branula si tot nu a reusit
LauraI si Daria este sperioasa si cand ridicam vocea putin, sau cand se aude un zgomot mai ciudat se sperie si se baga in noi (nu mereu...) Thea reactioneaza asa doar la vocea ta? Vroiam sa te mai rog sa-mi spui ce jucarii ai mai comandat de la LR? Premergatorul l-am luat si eu si este f incantata de el.
Grati, Alina multa sanatate clopoteilor bolnaviori!
Ancasoare imi pare rau pt sotul prietenei tale Sa dea Dumnezeu sa se refaca dupa operatie si sa reuseasca sa invinga oribila boala!
Honey am vazut pozele! astronautul AJ!
Danonique stiu ca iti este greu sa nu faci nimic, dar incearca pt bebelinul mic! Timpul trece repede si in curand veti fi o familie numeroasa si super fericita si implinita!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ellenuta ok. Mie Dr mi-a zis sa ii dau 2,5 ml de Nurofen
Apropo i-a scazut la 38,3 la ora 20.

ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

mie pediatra mia spus clar ca starea unui bebelus se schimba foarte repede,adica ea imi consulta azi copila ,e ok dar maine seara imi face o febra ca are rosu in gat sau te miri ce virusache a cules,deci daca a vazut-o sapt trecuta ,eu zic ca ar fi bine sa o mai vada odata pentru linistea ta,agitatia iesirii dintisorilor i face pe acestia sa aiba umpic de febra ,dar nu trece de 38 ,cel putin asa stiu eu,sa nu fie ceva prin gatut si sa nu stii
mamica si puiuta ei

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

honey79 mi-au placut pozele de Halloween si mai ales unghiile.
Ellenuta, madalina28 nu are rosu in gat ca s-a uitat Asistenta saptamana trecuta si mi-a zis ca e de la dinti. S-a trezit pe la 17:30 sa pape nu a dormit prea mult decat 30 min de cand am venit de afara, si vreau sa va zic ca a mancat piure-ul + 1 felie de rulada . La 19 avea 38,8. Daca i-am pus la 17 supozitor Novolcamin, dupa cat timp ii mai pot pune sau Nuforen sa ii dau? (in caz ca nu ii scade febra)

ALBUM
Alte POZE

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna seara!!!

LauraI, sa stapaneasca sanatoasa premergatorul, imi place, si eu ii voi lua Razvanelului de Mos Nicolae.

Cynthiavazut Octi intre frunzele din parc.Scump ii cu dintzucii aia!

Remiclea uau ce bine se tine singura pe picioare pitica ta!
Va dca si voua va place intre frunze.

Honey are mama astronaut, ai?Mi-au placut mult pozele.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Voi merge cu ea la Asistenta sa se uite sa vada dak are cumva rosu in gat, dar eu cred ca de la dinti (parerea mea).

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

elle, merci

va rog sa va dati cu parerea , e MAMA SAU BABA?

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

E MAMA clar si raspicat ti-l spune! Ce scump e

RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Va rog sa imi dati un sfat sau o parere: nepotica mea care are o saptamana este foarte rosie la piele, rosie de parca e oparita, si are si cateva bubite pe corp mici cu varful alb.Are pete multe si mari rosii si pe fata si pe gat si aproape pe tot corpul.Doar manutele sunt curate.Bubitele nu-s multe ici si colo.
Eu ma gandesc ca e dermatita, da nu stiu precis pt ca nu am vazut niciodata cum arata doar ce am auzit de la voi.
Voi ce parere aveti?

RAZVANICI LA 9 LUNI

Mergi la inceput