Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eu tot la job sunt .. asa n-am niciun chef. si pe aici nu e "nimenea"

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ellena ma bucur ca Evita se simte mai bine.

Ioanact ar trebui sa mergi cu micuta la dr, vb fetelor s-ar putea sa aiba un rosu in gat si sa nu se agraveze.

Multumim de urari!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

asa ceva vreau sa-i cumpar evei ptr iarna asta. sa vedem cum comand .. cizmutele au reviewuri foarte bune!!

http://www.zappos.com/n/p/dp/9044192/c/161249.html

oricum .. uitati cate modele super sunt aici

http://www.zappos.com/n/es/d/722048509/page/1.html

de pe situl asta imi comandam (cand matusa era la NY si imi facea pachet) eu pantofi si sandale .. ce vremuri ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

honey79 mi-au placut pozele de Halloween si mai ales unghiile.
Ellenuta, madalina28 nu are rosu in gat ca s-a uitat Asistenta saptamana trecuta si mi-a zis ca e de la dinti. S-a trezit pe la 17:30 sa pape nu a dormit prea mult decat 30 min de cand am venit de afara, si vreau sa va zic ca a mancat piure-ul + 1 felie de rulada . La 19 avea 38,8. Daca i-am pus la 17 supozitor Novolcamin, dupa cat timp ii mai pot pune sau Nuforen sa ii dau? (in caz ca nu ii scade febra)

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Ellenuta, madalina28 nu are rosu in gat ca s-a uitat Asistenta saptamana trecuta si mi-a zis ca e de la dinti. S-a trezit pe la 17:30 sa pape nu a dormit prea mult decat 30 min de cand am venit de afara, si vreau sa va zic ca a mancat piure-ul + 1 felie de rulada . La 19 avea 38,8. Daca i-am pus la 17 supozitor Novolcamin, dupa cat timp ii mai pot pune sau Nuforen sa ii dau? (in caz ca nu ii scade febra)

ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

cinthya, ce oaches e octi . si voi tot vtech aveti antemergator?

fetelor, oare e prea tarziu sa ii iau si eu lui matei de la baby expo?apropos de baby expo, se aude ceva de vreo intalnire ? cu rezervare undeva?

la sondajul pt petrecere avem un raspuns fara a se fi semnat .il revendica cineva? cineva care vrea tort cu ciocooooooooooooolata muuuuuuuuuuulta

remiclea, ce minune mica ai acolo

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

cinthya, ce oaches e octi . si voi tot vtech aveti antemergator?

fetelor, oare e prea tarziu sa ii iau si eu lui matei de la baby expo?apropos de baby expo, se aude ceva de vreo intalnire ? cu rezervare undeva?

la sondajul pt petrecere avem un raspuns fara a se fi semnat .il revendica cineva? cineva care vrea tort cu ciocooooooooooooolata muuuuuuuuuuulta

remiclea, ce minune mica ai acolo

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

era miri! eram sigura ca uita sa se semneze!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

am vazut pozele Ioanei . Doamne ce ochisori frumosi are iubita mica

laura ioana ,si eu il invelesc pe matei cand doarme chiar daca e cald in camera. eu sunt friguroasa si ma ia cu frig cand dorm

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

ALBUM
Alte POZE

Panadol ( sau eferalgam sau calpol = toate contin paracetamol substanta activa ) - 5 ml
Nurofen = 4 ml
Supozitor cu Novocalmin la febra peste 39 C (maxim 2 in 24h)

Se alterneaza cele 3 antitermice la 4 ore .
Se mai poate face frectie cu un amestec de apa calduta , 200 ml , o lingurita de spirt si una de otet de mere pe burtica, spate si membre.

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Ellenuta Merci pt raspuns. De ce 4 ml de Nurofen si nu 2,5 asa scrie pe cutie? Eu atat ii dadeam 2,5 ml..

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput