Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 5
Ellenuta spune:
alina nu ai cum sa ajungi cu ea la un doctor s-o vada? cu febra asta si cu lipsa poftei de mancare, sa nu fie cumva rosu in gat. de la dinti nu face febra asa mare, dar se poate sa nu vrea sa pape!!
sanatate multa!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honey79 Poze de la Halloween party, AICI: http://community.webshots.com/album/568409880VLfZim POZICI DE TOT FELU' POZE ANDREW-JOHN ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI FILMULETE ANDREW-JOHN BOTEZ ANDREW My silly cats Cum crestem Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali |
buna si tie honey
Eva creste mare
Eva
stoisor spune:
vai dragutu de astronaut,mama dulce i puiu tau,dar la cine vrajea el acolo,ca in top gun??i un scump pupal mama pe el si am mai vazut ceva,o manichiura de vissssss ,si eu vreauuuuuu
citat din mesajul lui honey79 Poze de la Halloween party, AICI: http://community.webshots.com/album/568409880VLfZim POZICI DE TOT FELU' POZE ANDREW-JOHN ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI FILMULETE ANDREW-JOHN BOTEZ ANDREW My silly cats Cum crestem Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali |
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
Ellenuta spune:
honey foarte scump astronautul tau! ce mare si frumos s-a facut! si mie imi pare ca seamana cu mami lui!!
Eva creste mare
Eva
honey79 spune:
Scuze Ellenuta.... ca n-am dat "buna ziua". Eram pe fuga, caci trebuie sa pelc la munca in juma de ora, eram si cu Andrew in brate, adormindu-l si ..extaziata de pozici.
So...Salutare zuzulici!
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
aweya spune:
citat din mesajul lui emabucuresti Bifat! Aweya se prezinta foarte bine baiatul tau! al meu cam tot aceleasi achizitii motrice are. ce piscina ai luat pt bile? as comanda si eu. Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Ema piscina nu am luat inca, astept sa-mi vina bilele si apoi... mi-a placut cea pe care a comandat-o stoisor, dar nu mai stiu site-ul.
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
aweya spune:
citat din mesajul lui remiclea Ellenuta, Ginette-felicitari pt rezultatele bune la analize Ceska-felicitari si voua pentru progresele lui Benji azi-maine merge singurel in picioare. Dana stiu ca ti-a zis toata lumea sa ai grija de puiul mic asa ca nu mai spun si eu. mamica curajoasa Cristacoman vazut pozicile Antoniei Aweya am vrut mereu sa-ti spun ca puiul tau imi este fff drag, nu numai pt ca este un dulce ci si pt ca il cheama numele lui.Daca Adelina iesea cu putza asa o chema Stoisor mama da de ce nu mananci?(spuse cea care pateste ca tine numai ca inlocuieste cafeaua si tigarile cu apa) Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008) poze poze Ada cat am crescut... Povestea nasterii Adelinei |
Raluca multumim! Lasa ca la al doilea poate iese cu putza si vom avea un tiz
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
honey79 spune:
Stoisor... . Multumesc frumos de complimente.Sunt tare mandra de scumpul meu, ca orice mama dealtfel.E un Don Juan..sau Casanova de pe-acum.
Acolo vrajea cu Nina... una din fetitele de la cresa, insa nu cea pe care a pupat-o.Si nici prima lui "iubire" care, ieri a venit in vizita si arata adorabil, intr-o rochita alba superba... si pe care al meu fiu n-a bagat-o in seama deloc.Desi cat fetita frecventa cresa, erau ei doi, la taclale toata ziua.Daca cineva ii intrerupea, al meu AJ se supara si incepea sa faca "scandal".
Anyway... multumesc.
Cat despre unghii... hehe, as vrea eu sa fie ale mele, de-adevaratelea. Dar, sunt false. Merg tot la doua saptamani sa le "aranjez".
Par destul de lungi, dar in fapt nu sunt.Sunt taiate la baza degetului.
Pup.
Am fugit.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
stoisor spune:
de la pampam am luato cu 41 ron si culmea livrare la usa fara baniiiiii,incredibil nu?i frumusica are niste stelute cu clopotei in ele ce se agata cu scai wsi niste cerculete ,pe care Sara adora sa le roada
Citat: | ||
citat din mesajul lui aweya
Ema piscina nu am luat inca, astept sa-mi vina bilele si apoi... mi-a placut cea pe care a comandat-o stoisor, dar nu mai stiu site-ul. Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008) |
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui honey79 Scuze Ellenuta.... ca n-am dat "buna ziua". Eram pe fuga, caci trebuie sa pelc la munca in juma de ora, eram si cu Andrew in brate, adormindu-l si ..extaziata de pozici. So...Salutare zuzulici! POZICI DE TOT FELU' POZE ANDREW-JOHN ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI FILMULETE ANDREW-JOHN BOTEZ ANDREW My silly cats Cum crestem Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali |
ok, sper ca nu te-ai suparat!
Eva creste mare
Eva