Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 10
ancasoare spune:
Ema, tu intrebai de laptop pt bebe care sa arate ca cel al adultilor, uite aici:
http://www.laredoute.fr/vente-mini-ordinateur-portable-genius-xl-challenger-gris-metallise-vtech.aspx?productid=324093903&documentid=419508&single=false&categoryid=49062031
gattasalvaje spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ereena elle, merci va rog sa va dati cu parerea , e MAMA SAU BABA? MATEI Primul 5.10.2008 Al doilea 22.10.2008 MATEI LA 9 LUNI PITICUL URIAS Sondaj - aniversare 1 an clopotei |
Irina...clar "mama" . Ce dulce e , i-as manca boticul ala .
PS : Am completat si eu chestionarul.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
stoisor spune:
off Angi,bine ca e Pupi mic ok,te cred ca te-ai speriat rau,ma stiu doara pe mine cum reactionez
pupici
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
gattasalvaje spune:
Angi , bine-ai facut ca te-ai dus la spital. Si bine ca Pupicu e ok . Sper ca te-ai mai linistit
Ioanact , eu as da fuga cu copilul la cel mai apropiat spital...nu vreau sa te sperii , dar febra asa mare si recurenta nu poate fi de la dinti . Sa dea Domnul sa ma insel , dar eu sunt patita...am stat acasa cu copilul cu febra 3 zile pana mi-a facut 40.5 si m-am internat de urgenta . De atunci mi-am jurat ca nu mai stau sa vad ce se intampla .Daca Sara face febra peste 38...direct la doctor si la analize.
Honey , ce mare s-a facut si AJ .Parca mai ieri plangeai pe-aici ca tu vei naste ultima si nu va mai vorbi nimeni cu tine , ca noi vom fi ocupate cu scutecele.Astronautul tau este copia ta fidela , doar culoarea parului a luat-o de la tati.
Lala 20 ...pe unde esti ? Da-ne un semn ca totul e in regula la voi.Am citit povestea cu al tau domn sotz si , daca-mi permiti sa-ti dau un sfat ...lasa-l , fugi , nu meriti sa fi tratata asa si nici Bianca sa creasca langa un asa specimen de tata.
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
stoisor spune:
Gatta ne putem lua de mana noi doua si cred ca o luam si pe Angi cu noi,asa sunt si eu ,dar nepatita cu Sara ci cu mine
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
gattasalvaje spune:
Ellenuta , foarte faine incaltzarile de pe site-ul gasit de tine...dar cam scumputze si cred ca si taxele de expediere sunt f. mari.
Azi am umblat si noi dupa ghetute , ca nu-i gaseam deloc pe-aici prin cartier. Am fost la Bucur Obor si am gasit incaltaminte frumoasa de la Ortopedia. I-am luat o pereche de ghetute si am tinut-o toata ziua incaltata cu ele pentru ca , in sfarsit si-a dat drumul la mers. Pana acum nu vroia sa paseasca daca o tineam de manute , mergea doar cu premergatorul sau tinandu-se de mobila. Cum o luam de manute se aseza in fund sau pasea f. putin si numai daca avea vreun obiectiv de maxima atractie in fata ei. Astazi ne-am plimbat indelung prin casa si cred ca noile ghetute sunt de vina , cred ca pana acum nu se simtea confortabil in incaltamintea pe care i-o dadeam. Am dat destul pe ele dar vad ca merita.
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
stoisor spune:
bine ca merge fata bine,ea nu stie cat ai dat mami nu?pup Sara ta
Citat: |
citat din mesajul lui gattasalvaje Ellenuta , foarte faine incaltzarile de pe site-ul gasit de tine...dar cam scumputze si cred ca si taxele de expediere sunt f. mari. Azi am umblat si noi dupa ghetute , ca nu-i gaseam deloc pe-aici prin cartier. Am fost la Bucur Obor si am gasit incaltaminte frumoasa de la Ortopedia. I-am luat o pereche de ghetute si am tinut-o toata ziua incaltata cu ele pentru ca , in sfarsit si-a dat drumul la mers. Pana acum nu vroia sa paseasca daca o tineam de manute , mergea doar cu premergatorul sau tinandu-se de mobila. Cum o luam de manute se aseza in fund sau pasea f. putin si numai daca avea vreun obiectiv de maxima atractie in fata ei. Astazi ne-am plimbat indelung prin casa si cred ca noile ghetute sunt de vina , cred ca pana acum nu se simtea confortabil in incaltamintea pe care i-o dadeam. Am dat destul pe ele dar vad ca merita. Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta |
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
gattasalvaje spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stoisor bine ca merge fata bine,ea nu stie cat ai dat mami nu?pup Sara ta
Sara Ioana 15.02.2008 ************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE ************************** |
Pupam si noi pe tiza noastra si pe mamika ei
Tu cum mai esti cu operatia la dintzi? Te mai doare ?
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
stoisor spune:
nuuuu,pot papa linistita,a trecut ,dar trebuie sa pun in loc acum si mi groaza ,imi trebuie curaj sau un spitz in dos de la tati sa mai calc pe la dentist
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
gattasalvaje spune:
Bine ca a trecut ...si eu sunt la fel cu dentistul . N-am mai fost dinainte sa raman insarcinata si sigur daca ma duc imi gaseste ceva.
Eu ma bag la nani ca sunt rupta de oboseala.
Noapte buna
POZE BOTEZ
Povestea nasterii