Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

noapte buna........

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neata de la mine

da, sunt treaza la ora asta. pt. ca feciorul meu a suferit de dinti aseara (sau mai bine zis de gingii?? ca de dinti nici poveste inca) si a plans tare mult, ca pe vremurile colicilor. asa urat a fost, noi suntem dezobisnuiti de bebe plangacios.....
eram in vizita la nasii nostri de cununie si ai lui de botez cand a inceput plansul si a trebuit sa plecam acasa cu catel, cu purcel, ca pana nu i-am dat Nurofen nu s-a pototlit....
oricum, s-a culcat numai la 11, asa ca s-a trezit, in premiera, numai acum, la 4:15 pt. laptic

nasii nostri au bebe mic de 2 saptamani. si un baiat de 13 ani dar ce bebe cuminteeeee!! cica de cand s-a nascut se trezeste doar o data pe noapte (pe la 12-1), papa si se culca la loc, pana dimineata la 6.....va dati seama?? eu o invidiez sincer pe mamica, ei i se pare putin incredibil ce-i povestesc eu cum dormeam eu 2-3 ore pe noapte in prima luna de viata a lui mathias.....si mai urla si ziua non stop.....iar acum la 10 luni, se trezeste de 2 ori pe noapte....

la ei si baiatul cel mare a fost cuminte ca bebe, a dormit toata noaptea de la 3 luni, ca Markus al meu, deci ei chiar i se par science-fiction chestiile astea cu trezit copilul de 'n' ori pe noapte...

m-am tot gandit la ce a scris Dana, ce i-a zis dr., ca Albert ar putea avea o forma de aciditate la stomac, de aia se mai trezeste noaptea sa pape, desi e pe formula....
poate si mathias are la fel....nush ce sa mai cred, el intre 6 si 10 seara bea 2 ture de lapte (de 200 ml fiecare) si apoi pana dimineata inca 2 tot pe atat. deci 800 ml lapte in 24 h
plus 3 mese de solide, pt. ca mai multe nu vrea
seara nu e chip sa-i bag ceva in gura cu lingurita
numai biberonul vrea sa-l vada/simta
nah

asa, avand in vedere ca sunt la ora de aberat singura pe forum, mai am o dilema
sotul are in 15 nov. intalnirea de 10 ani de la faculta
cu ce sa ma imbrac eu, avand in vedere ca:
- nu e intalnirea mea, deci nu-s eu personajul central
- e frig afara pe atunci, desi noi vom fi la caldura, la restuarant
- tare as vrea sa bag la inaintare cizmele frumoasele de la zara? oare or fi total nepotrivite?

ideas? ms

asa, mai vroiam sa intreb de stancutza. parca n-am vazut-o lately....unde esti, diana? ai fost la dr. cu dilemele tale legate de sofia? ce face scumpica mica?

gata, ma duc sa incerc sa dorm. daca nu reusesc, vin si mai aberez

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

da ,iti dau datele pe pm?

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

noapte buna!

mergi la

pupicei

PS: stoisor daca stiam ca nu se gaseste la voi colargol iti trimiteam prin sotu' ca e la un training la porumbacu, la doi pasi de avrig .. dar, daca vrei, iti trimit prin posta, vrei??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

ok, da-le!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaa,

dau o pentru cine doreste la ora asta, eu mai stau ca ma duc inapoi in pat. m-am trezit sa-i dau antibioticul evei si sa-i dau sa pape. a facut nani fata de la 22 la 6.30 m-a marait ea de vreo 2 ori inainte de nani dar uite ce frumos adormit!

acum am intrat sa verific mailul de serviciu ca am niste chestii importante de facut dar vad ca nu am primit nimic de la persoanele respective ...

stoisor am primit, iti trimit cat pot de repede!!

pupici

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata zuzici!

Ven, uite ca raspund la apel, multumesc frumos ca te-ai gandit la noi...Vineri am avut o zi super aglomerata la serviciu, pe urma am mers la pediatru iar seara am picat lata, iar ieri am fost singura cu Sofia, in plus au venit parintii mei in vizita...deci iarasi nu am avut timp sa scriu nimic.

Sofia face bine, e putin mucioasa dar altfel ok, e cuminte dar si agitata ca de obicei...mergem in parc unde facem plimbari pe jos, admiram lacul si ratustele (cand i le arat zambeste si scoate sunete de incantare, ba chiar - lucru f rar pt ea- isi apleaca capul ca sa si-l lipeasca de al meu!). Am pus cateva pozici noi luate de mine cu mobilul incepand de aici: http://good-times.webshots.com/photo/2965743750102502083RBpTMs

La pediatru a fost ok, are 72 cm si 8.200, e bine. Se pare ca ii ies 4 dintisori deodata, mititica...cei de sus, unde nu avem deocamdata nimic. Cu silabisitul mi-a zis sa nu imi fac griji...o sa-si dea drumul. Coincidenta sau nu, de cand am parat-o la voi a inceput sa bebeluseasca si ea mai su sens, adica din clasica "ploita" acum ii iese parca un "bu" su "bru". Sper sa zica si alte lucruri in curand. Nu de alta, dar in momentul in care va zice prima silaba voi sti sigur ca nu e surdulica, cum o mai banuiesc eu de ceva vreme :-((( Nu intru prea mult in detalii, dar ea nu se sperie de sunete, daca se joaca si o strig nici nu ma aude etc.

Fug la ea, am lasat-o la buctarie in scaunul de masa, in fata mesei goale :-) cu o cutie in mana...si a pierdut-o...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor heeeelp! Dudu pare sa aiba pojar nu pojarel...de ieri stranuta iar azi are muci albi si mai rau este ca tuseste si se ineaca cu secretiile nazale...febra nu are iar eruptia care a debutat in spatele urechii si pe frunte a ajuns acum pana pe burtica....ce e si ce fac???????????????????????

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

cat platiti dr care vine acasa la bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

fetelor heeeelp! Dudu pare sa aiba pojar nu pojarel...de ieri stranuta iar azi are muci albi si mai rau este ca tuseste si se ineaca cu secretiile nazale...febra nu are iar eruptia care a debutat in spatele urechii si pe frunte a ajuns acum pana pe burtica....ce e si ce fac???????????????????????

Grati, imi pare rau sa aud ca Dudu e bolnavior...ce ma gandesc eu e ca cele doua simptome (bubitele si mucisorii) sunt independente, mai ales ca nu au aparut in acelasi timp. Aspira-i nasul bine - daca te lasa- ca sa nu se mai inece, -iar pentru bolile astea ale copilariei se da oare tratament? Poate iti raspunde cineva care a trecut prin asta...

Noi nu chemam medicul acasa, dar stiu ca cei dela Medlife vin pt 200 si ceva de lei, cu masina clinicii si cu asistenta. Poti sa te duci si acolo direct, dar trebuie sa anunti de la inceput ca s-ar putea sa aiba ceva contagios.

si sa afli repede ce e si sa se faca Dudu bine!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Neata si de la noi!!!
Ioanact multumim de aprecieri, am vazut poze cu ingerasul tau micut. A trecut febra? Sper ca ati avut o noapte linistita.

Remiclea da lui Octi ii plac mult rotile de la orice nu numai de la carut orice poate el sa invarta. Un pentru Adelina frumusica.

Ellenuta un si o .

LauraI multumesc de urari, da sunt frunze in strand, pe la blocuri nu sunt din cate am vazut eu curata spatiile verzi de frunze si de asta nu sunt, dar cum ti-a sosit scaunelul de masina va imbarcati voi doua ca fetele si faceti o plimbare in strand si daca e vreme buna poate ne vedem saptamana viitoare pe acolo. Ce zici? Ma bucur mult ca au ajuns jucariile.

Honey foarte frumoase pozele cu AJ.

Ereena multumim de asemenea pentru aprecieri, ca si celelalte fete eu zic ca e MAMA. Tare frumos Mateiasul tau pletos (poate ne dati si noua un pic de par ca tare stam prost la acest capitol) si ce frumos se stramba el din gurita

Ramonab si sanatate nepotelei tale.

Ancasoare asa mi-a zis si mie cosmeticiana sa-l duc pe Octi acolo ca s-a gasi vreo fata sa stea cu el, dar ca sa evit ce ai patit tu il las acasa cu tati. Lui Octi al meu ii place tare mult reclama de la Jacobs cand vede ultima faza cea cu " ce e dragule nu ti-ai dorit din totdeauna un fiu" arunca un zambet larg. Bafta multa cu bona.

Angeliquedes un pentru Pupi al tau.

Stancutza vazut poze cu Sofiuca dulica si frumusica.

Gratiela imi pare rau ca nu te pot ajuta nici macar cu un sfat ca nu ma pricep, sanatate multa lui Dudu si un -ic mare sa treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

da ,iti dau datele pe pm?

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

noapte buna!

mergi la

pupicei

PS: stoisor daca stiam ca nu se gaseste la voi colargol iti trimiteam prin sotu' ca e la un training la porumbacu, la doi pasi de avrig .. dar, daca vrei, iti trimit prin posta, vrei??

Eva creste mare
Eva

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

SI EU VREAUUU PLSSS!!!ca am intebunit la toate farmaciile din sibiu am cautat ni toate farmacistele se uita chioras la mine....nicaieri n-am gasit...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput