Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (110)
Raspunsuri - Pagina 12
mychydutza spune:
nico, musso, multam fain! i-am facut ciorba cu muuuult morcov si orez, i-am dat doar ceai de menta si acu am la cuptor pilaf. n-am idee de la ce face kk despletit!!!!!!1
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Ashera spune:
Brazuca, LA MULTI ANI si multa fericire alaturi de cei dragi
Tare dulce Deni cand papa
Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
Ashera spune:
Chris e mare fan lapte. Insa nu-i dau cat ar vrea el sa bea, ptr ca am observat ca nu mai mananca asa de bine mancare daca bea mult lapte. Asa ca primeste cam 200 ml seara la culcare, 200 ml dimineatza la 5-6, 120 ml la pranz la ora 12. Si mai mananca si 1 sau 2 iaurturi simple pe zi. Iaurt la paharel mic, de 175 gr.
De aproape 2 luni, de cand l-am intarcat, nu-i mai dau noaptea decat apa. Si bea cam 300 ml apa pe noapte.
Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
brazuca25 spune:
Inca o data multumesc pentru urari!
Nico sa stii ca si Deni mai prinde castroanele de portelan si le plimba prin casa si mor cand o vad, ca ea alearga si e si cam impiedicata si mi-e tare frica sa nu cada peste cioburi! Deocamdata nu a spart nimic si cand fura un castron am pacalit-o sa il schimbe cu unul de plastic.
Lapte a ajuns si ea sa bea cu lingurita de la mine din cana, cam 50ml maxim pe zi, dar tot e o imbunatatire fata de inceput cand scuipa de cum il simtea.
mychy dupa ce i-ai dat pana acum eu zic ca o sa aiba efect pentru diaree. Eu i-am dat pilaf si ceai de menta, dar nu avea scaune foarte dese. S-a rezolvat foarte bine cu "tratamentul" asta.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
greierash spune:
Andrei bea lapte dimineata si seara, in total aproximativ 450-500 ml.
Si apropo de lapte i-am luat lapte parmalat-prima crestere, cutie la 500 ml, il bea cu placere, dar nu ii dau foarte des, prefer sa ii dau humana3. Dar vroiam sa intreb daca stiti ceva despre laptele asta de la parmalat, bine lasand la o parte ca e uht, si despre asta s-a vorbit acum cateva capitole cum ca nu ar fi bun.
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
mamii spune:
heya si de aici
La multi multi ani Brazuca
greieras si eu ii dau tot lapte lichid UHT de la 9 luni.Tot de crestere si ii merge foarte foarte bine.Eu nu inteleg care e faza cu uhtu...Cum nu o inteleg nici pe aia cu Danonino...
monicabo spune:
Sal,
Mai dau si eu de veste, ca inca sunt pe aici, nu am nascut, insa mai e chestie de zile. Am intervalul intre 6 -15 nov. Deci de maine incepand... Daca ar fi sa nasc la fix, asta ar fi mai in apropiere de 15 nov. Dar sa vedem. O sa dau de veste cand se intampla.
In rest, suntetm ok, batem parcurile, ne plimbam, ne jucam la nisip cu galetuse, lopetele, ne dam in leagane, mergem pe jos ed manuta..
IN legatura cu laptele, Andreea papa lapte dimineata si seara, in total, cam 500-600 ml. Adica cam 250-300 ml la o masa. In rest papa iaurturi, fructe, biscuiti, la pranz mancare gatita, doar daca suntem plecati cate un borcanel... In rest, bea apa, sucuri de fructe...
Corina, La multi ani, sa fiti sanatosi, sa va bucurati de Deni. Cam asa mancam si noi singure..si aceasi mizerie se face
Cafera, ma bucur ca sunteti mai bine.
Nico, la multi ani pt aniversare!
Fetele gravidute, cum sa simtiti? Eu am fost ok cam toaa perioada sarcinii, si acum sunt ok, doar ca de vreo saptamana asa, parca sunt mai greoaie, ma mai doare spatele, sunt mai obosita, si ma trece mereu nevoia de a merge la wc...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 38+ Ana Maria
olguttza spune:
ola, gagici!
io, mai rarutz cu scrisu, ca de citit apuc la 2 zile. am inceput munca de app. 3 sapt. si timpu liber s-a cam dus. olga e bine, bantuie toata ziulica ba in casa, ba pe-afara, vorbeste mult(e), canta, danseaza, e vesela si smechera. de cateva nopti (3, mai exact) nu se mai trezeste deloc, cred ca si de-aia e mai linistita si mai bine dispusa ziua. sunt constienta ca e o perioada de adaptare la nou, tare grea pentru ea (ca si pentru noi, de altfel) de cand am reintrat in campu muncii, pt. ca in primele 2 saptamani a stat cu taica'su (si-a luat el concediu), saptamana asta e cu soacra'mea, iar de sambata vine mama. sper sa se acomodeze cu mama, n-o prea stie, a vazut-o rar, ultima oara acum 4 luni. sotul meu s-a descurcat excelent cu ea (i-a fost foarte greu in primele 3-4 zile, nu schimbase niciun pampers pana atunci), a fost peste asteptarile mele, facea si curat, punea si la spalat, ce sa mai, gospodin in toata regula. numa la mancare nu s-a bagat.
Corina, la multi ani!
Dana, felicitari pt. bb2!!!
Monica, nastere usoara!
am vazut cam toate pozele si filmuletele cu strumfi, am citit toate povestile voastre despre ei si ma uimeste cat de mult de aseamana cu fii'mea (inclusiv cu statu la masa, pe scaun normal )!
sanatate multa bolnaviorilor!
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
musso17 spune:
si eu ii dau lapte parmalat,dintr'asta de crestere,la 500 ml,dar doar cand plecam ca sa nu ma car cu lapte praf,apa si altele...in rest suntem pe milumil junior cu care -i merge bine.
monicabo,nastere usoara si bebe sanatos.