Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

La multi ani, Corina!
Sa dea Domnul sa te muti la casa ta pana faci 30 de ani!

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Multumesc pentru urari fetele!

Momentan sarbatoresc frecand peretii...asta e daca am fata artista!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Razvan bea doar 300-350 ml lapte noaptea si mananca un iaurt de 125 g pe zi. In rest, sa nu vada laptele nici in biberon, nici in cana.
Mananca in schimb foarte bine fructe, banana in special, biscuiti, borsulet de legume sau cu carne, tocanita cu diverse legume, ficatei, piure (preferatul lui) si alte mancaruri de adulti facute in stil mai sanatos.
Mananca destul de diversificat, asa ca nu ma stresez ca nu bea mai mult lapte.
Cand ii e foame, vine langa masa si intinde mana si spune "papa-papa" si stiu clar ca atunci ii e foame si trebuie hranit. Si recunosc ca vine destul de des si cere cate ceva. Mananca putin si des.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

xerxe exact asa patesc si eu cu Deni. Nu imi fac griji sa ghicesc daca ii e foame. Ea cand vrea sa manance, vine la unul din noi si zice "miam-miam" (=papa bun). Si asta se intampla de cate ori vede pe cineva in bucatarie ca face mancare sau mananca. Deci destul de des. In general ciuguleste si masa principala o papa foarte bine. Mai nou sta la masa pe scaun normal si mananca din farfurie ca un om mare cu lingura. Uitati si dovada www.youtube.com/watch?v=qhXh0lEpV1g" target="_blank">Deni papa singura

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

brazuca25 la multi anisori fericiti alaturi de familia ta.
Ce dragalasa e Deni cum papa si apreciaza mancarica miam-miam facuta de mamai. Fiica-mea mananca si ea tot la fel (acu-acu zic ca sparge farfuria) doar ca tinde sa tina lingura cu stanga. Daca papa cu furculita isi pune mancarea cu mana in furculita , ca nu reuseste sa o ia din farfurie. Dupa ce se chinuie cu tacamurile o vreme incepe sa pape cu mana sau sa arunce nervoasa totul jos. Mai nou nici la gradi nu accepta sa ii dea fetele sa pape.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychydutza,uite ce am eu scos ca regim pentru diaree:orez cu lapte fara lactoza si mar copt, pui cu morcov la cuptor , orez cu morcov si pui (pilaf, adica) , banana cu branza, mar copt cu biscuiti populari, piure de morcov cu pui (fara orez),sticksuri, grisine, paine prajita, orez, branza calcica, supa din 3 legume (morcov, telina si patrunjel) si in loc de lapte milupa HN25.sper sa-ti fie de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mie imi place ca vrea sa si stearga acolo unde a murdarit.......fata gospodina!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

brazuca,la multi ani!

fii-miu bea cam 550ml de lapte,dimineata si seara,dar mananca putin iaurt si branza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Mychydutza am uitat sa iti spun ca Andra a scapat de diaree cu cereale simple de orez (nestle), adica facute cu apa, mult ceai de menta, pilaf cu mult morcov, banana si paine prajita. In loc de lapte primea cereale cu apa. La noi a functionat foarte bine. Dupa 3 zile a scapat.

Cu laptele eu imi fac probleme caci domnisoara mea nu serveste mancare gatita. Ieri de ex imi spune bona ca a mancat foarte bine, adica 1/4 omleta dintr-un ou. La pranz a gustat fix 4 linguri de supa.
Ii place mult laptele si iaurtul (primeste 1 iaurt/zi) si fructele. Cand ii e foame cere fructe, banana e preferata ei.
Ma gandesc sa nu ii mai dau lapte decat seara si dimineata. O sa imi fie greu caci nu vrea sa adoarma fara biberon de cand am renuntat la suzi.

salvati-i inima lui Robert

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Brazuca e dulce tare Deni. Acum ai fata mare daca stie ea sa manance singura. Andra a reusit sa sparga o farfurie cu lingura, plus 4 castronele scapate din mana. Ii e usor sa le ia din dulap (nu pot sa le mut in alta parte) si cand vrea iaurt vine cu castonelul la mine.

salvati-i inima lui Robert

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput